Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(katemaise @ 2014 03 04, 21:35)
Sveikos breketninukės, pati esu "pasipuošusi" nuo rugpjūčio pabaigos smile.gif

Na cia tokia situacija kai labai sunku kazka pasakyt. Nes zinau zmoniu kurie moka kiekviena vizita po 200 ir daugiau nepriklausomai ka daro ir zinau kas moka po 100 nors ir lankus keicia ir pan. Tad cia jau klinikos ikainiai.
Tik man keista kaip kita klinika jum pasiule 5000lt. nes praktiskai tai realu tik tuomet jei breketai patys pigiausi metaliniai, gydymas apie 1.5m. ir nuemimas i ta kaina neieitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 03 04, 21:46)
Na cia tokia situacija kai labai sunku kazka pasakyt. Nes zinau zmoniu kurie moka kiekviena vizita po 200 ir daugiau nepriklausomai ka daro ir zinau kas moka po 100 nors ir lankus keicia ir pan. Tad cia jau klinikos ikainiai.
Tik man keista kaip kita klinika jum pasiule 5000lt. nes praktiskai tai realu tik tuomet jei breketai patys pigiausi metaliniai, gydymas apie 1.5m. ir nuemimas i ta kaina neieitu smile.gif

Kiek pati klausinėjaus nešiojančių tai stebėjos, sako daugiau 50lt nemoka, kitos išvis nemoka, tai tiesiog norėjau pasitikslint, ar čia reali tokia kaina. Aišku pati kalta, reikėjo kainą apkalbėt iškart smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katemaise: 04 kovo 2014 - 21:59
QUOTE(katemaise @ 2014 03 04, 22:58)
Kiek pati klausinėjaus nešiojančių tai stebėjos, sako daugiau 50lt nemoka, kitos išvis nemoka, tai tiesiog norėjau pasitikslint, ar čia reali tokia kaina. Aišku pati kalta, reikėjo kainą apkalbėt iškart smile.gif.

Na pas mane tai visi moka. Ir cia ir kitose forumose maciau, kad merginos uz vizitus moka. As tai po 100lt mokedavau. O db tai iskart visa gydymo kaina sumokejau ir ramu smile.gif
Atsakyti
as moku po 150lt uz vizita ir nesvarbu ka daro. breketai tik virsuj. jei butu ant abieju zandikauliu, mokeciau po 250lt
Atsakyti
As moku priklausomai ka daro. Jei keicia viela 1
00 lt,jei tik paverzia 40 lt. Kadangi apatino zandikaulio breketus nesioju daug seniau tai ten viena storiausiu vielu ir ja seniai keite. Minejo kad ji viena paskutiniuju.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 03 04, 18:15)
Merginos, net nezinau ka daryti  verysad.gif beda verysad.gif
turejo man buti vizitas pas gyd.Budriene pries kelias dienas, bet del Denticijos remonto, ji atidejo visam menesiui, na ir ka siandien burnoje pastebejau ,,staigmenele,, . Apacioje, iki siol buves tiesus, pradejo kreiveti vienas dantis. Jis persisuko, ir pradejo lysti i vidu  g.gif
Ne nebezinau ka daryti, Denticija uzdaryta, kaip pas Budriene patekti? O gal neverta jaudintis del to kreivejancio danties? verysad.gif  g.gif

verta. mane perspejo kad jei kazkas kreiveja- skambint jai. galiu duot nr tos kitos klinikojs kur ji dirba.
Papildyta:
QUOTE(*agnyte* @ 2014 03 05, 07:29)
as moku po 150lt uz vizita ir nesvarbu ka daro. breketai tik virsuj. jei butu ant abieju zandikauliu, mokeciau po 250lt

nu geras.. as kartais nieko nemoku.tiesa sakant jau 3 kartus nieko nemokejau...uz darba neima, tik uz medziaga
Atsakyti
tai va... pas brangininke papuoliau... bet pas mane sutartyje yra irasyta kaina. patiktu nieko nemoket... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 03 04, 19:15)
turejo man buti vizitas pas gyd.Budriene pries kelias dienas, bet del Denticijos remonto, ji atidejo visam menesiui, na ir ka siandien burnoje pastebejau ,,staigmenele,, . Apacioje, iki siol buves tiesus, pradejo kreiveti vienas dantis. Jis persisuko, ir pradejo lysti i vidu  g.gif
Ne nebezinau ka daryti, Denticija uzdaryta, kaip pas Budriene patekti? O gal neverta jaudintis del to kreivejancio danties? verysad.gif  g.gif

Skambinkis i kt klinika, ka daugiau velniavos neprisidirbtum. Turetu greicisu priimt.
QUOTE(katemaise @ 2014 03 04, 21:35)

Nepykit jeigu tai apkalbėta ir apdiskutuota, bet norėčiau pasipasakot savo situaciją..

Viršus - keramika/metalas, apačia - metalinė smile.gif, gyvenu Danijoje, todėl vizituojuos pas ortodontę Lietuvoje kas 2mėn, bet kiekvieną vizitą (buvo jau 3), gaunu susimokėt po 200lt, nepriklausomai ką ji daro. Kartais keičia lankeliį, kartais ne. Mes plano, kiek visas gydymas kainuos neaptarėm.. (Kitoj klinikoj minėjo 5000lt) Bet man pasirodė įtartina tokia kaina. Jeigu už kiekviena vizitą tiek ims, plius nuėmimas ir visi kiti priedai pabaigoje, mano gražioji šypsena kainuos apie 10 000lt.

Na tiesiog jau buvau permokėjus už procedūra vien tik todėl, kad gyvenu Danijoje ir jiems pasirodė, kad turiu pinigų į valias. Tai norėjau pasiteiraut ar normalu, kad vizitas kainuoja 200lt? Net jeigu lankelis ir nekeičiamas? (Sumokėta suma jau siekia virš 4000lt, planuojami dar apie 16 vizitų)

Dėkui smile.gif

Manau, ka but normal, jeu moketum uz tai ka dara. Jei kas- uzklausk del kainas. O tau kaina is "lempos" pasaka, a paskaiciuoj?
Pas ka gydais?
Atsakyti
Laba diena, norejau Jusu paklausi - pries uzdedent breketus man zulino tarpdancius kad atsirastu daugiau vietos dantims paklydeliams, bet ar tai nekenkia dantu emaliui?

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiuks @ 2014 03 06, 19:31)
Laba diena, norejau Jusu paklausi - pries uzdedent breketus man zulino tarpdancius kad atsirastu daugiau vietos dantims paklydeliams, bet ar tai nekenkia dantu emaliui?

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Jei viskas prota ribose, tai neturetu pakenkt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katemaise @ 2014 03 04, 20:35)

Nepykit jeigu tai apkalbėta ir apdiskutuota, bet norėčiau pasipasakot savo situaciją..

Viršus - keramika/metalas, apačia - metalinė smile.gif, gyvenu Danijoje, todėl vizituojuos pas ortodontę Lietuvoje kas 2mėn, bet kiekvieną vizitą (buvo jau 3), gaunu susimokėt po 200lt, nepriklausomai ką ji daro. Kartais keičia lankeliį, kartais ne. Mes plano, kiek visas gydymas kainuos neaptarėm.. (Kitoj klinikoj minėjo 5000lt) Bet man pasirodė įtartina tokia kaina. Jeigu už kiekviena vizitą tiek ims, plius nuėmimas ir visi kiti priedai pabaigoje, mano gražioji šypsena kainuos apie 10 000lt.

Na tiesiog jau buvau permokėjus už procedūra vien tik todėl, kad gyvenu Danijoje ir jiems pasirodė, kad turiu pinigų į valias. Tai norėjau pasiteiraut ar normalu, kad vizitas kainuoja 200lt? Net jeigu lankelis ir nekeičiamas? (Sumokėta suma jau siekia virš 4000lt, planuojami dar apie 16 vizitų)

Dėkui smile.gif

man atrodo nenormalu. kaip nieko nekeicia, nieko nemoku arba 40 lt uz vizita ir tiek g.gif

Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 03 04, 18:15)

siulyciau paskambinti i mobilu jai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as ir judu jau link breketu ax.gif tik man reik del retinuotu dantu o ne tiesinimui ax.gif
buvau Panevezyje pas orto Egle Bogusiene ax.gif labai maloni daktare, viska paaiskino issamiai smile.gif israse siuntima i Zalgirio klinika pasidaryt dantu Kompiuterine tomograma. Gal kas esat dare? g.gif kokia kaina? gal kas zinot kur pigiau? Orto sake kad apie 200-300lt kainuoja g.gif
Atsakyti