QUOTE(Bubbleghost @ 2014 03 04, 19:15)
Merginos, net nezinau ka daryti

beda
turejo man buti vizitas pas gyd.Budriene pries kelias dienas, bet del Denticijos remonto, ji atidejo visam menesiui, na ir ka siandien burnoje pastebejau ,,staigmenele,, . Apacioje, iki siol buves tiesus, pradejo kreiveti vienas dantis. Jis persisuko, ir pradejo lysti i vidu
Ne nebezinau ka daryti, Denticija uzdaryta, kaip pas Budriene patekti? O gal neverta jaudintis del to kreivejancio danties?
Skambinkis i kt klinika, ka daugiau velniavos neprisidirbtum. Turetu greicisu priimt.
QUOTE(katemaise @ 2014 03 04, 21:35)
Sveikos breketninukės, pati esu "pasipuošusi" nuo rugpjūčio pabaigos
Nepykit jeigu tai apkalbėta ir apdiskutuota, bet norėčiau pasipasakot savo situaciją..
Viršus - keramika/metalas, apačia - metalinė

, gyvenu Danijoje, todėl vizituojuos pas ortodontę Lietuvoje kas 2mėn, bet kiekvieną vizitą (buvo jau 3), gaunu susimokėt po 200lt, nepriklausomai ką ji daro. Kartais keičia lankeliį, kartais ne. Mes plano, kiek visas gydymas kainuos neaptarėm.. (Kitoj klinikoj minėjo 5000lt) Bet man pasirodė įtartina tokia kaina. Jeigu už kiekviena vizitą tiek ims, plius nuėmimas ir visi kiti priedai pabaigoje, mano gražioji šypsena kainuos apie 10 000lt.
Na tiesiog jau buvau permokėjus už procedūra vien tik todėl, kad gyvenu Danijoje ir jiems pasirodė, kad turiu pinigų į valias. Tai norėjau pasiteiraut ar normalu, kad vizitas kainuoja 200lt? Net jeigu lankelis ir nekeičiamas? (Sumokėta suma jau siekia virš 4000lt, planuojami dar apie 16 vizitų)
Dėkui
Manau, ka but normal, jeu moketum uz tai ka dara. Jei kas- uzklausk del kainas. O tau kaina is "lempos" pasaka, a paskaiciuoj?
Pas ka gydais?