Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 03 27, 19:44)
As ir rinkciausi geriau safyrinius paprastus nei liezuvinius. Pas mane daug pazystamu tiek vyru tiek moteru, kurie dirba solidzius darbus, yra gerokai virs 30m. i rvaiksto pasipuose breketais. Paziurekit net lietuvos zvaigzdes, laidu vedejai breketuoti. Manau siais laikais breketais reik didziuotis, o ne gedytis smile.gif

ypac zinant, kiek jie kainuoja, reiskia zmogus gali sau leist toki dalyka lotuliukas.gif juokauju, zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 03 27, 22:06)
ypac zinant, kiek jie kainuoja, reiskia zmogus gali sau leist toki dalyka  lotuliukas.gif  juokauju, zinoma  mirksiukas.gif

Na juokas juokais, bet kai issisiepiu zmones supranta ka galiu sau leisti biggrin.gif esu net repliku sulaukus, kad gerai gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo breketų kaina nežmoniška. Ir dar apgaulinga, nes per 2 metus sumoki daugiau pinigų nei patys breketai kainavo

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 03 27, 20:44)
As ir rinkciausi geriau safyrinius paprastus nei liezuvinius. Pas mane daug pazystamu tiek vyru tiek moteru, kurie dirba solidzius darbus, yra gerokai virs 30m. i rvaiksto pasipuose breketais. Paziurekit net lietuvos zvaigzdes, laidu vedejai breketuoti. Manau siais laikais breketais reik didziuotis, o ne gedytis smile.gif

Na svarstau po truputį. Bet safyriniai irgi sakė man nelabai itnka, nes jie netokie stiprūs. Geriau keramikiniai, bet bijau, kad jie skirsis nuo dantų spalvos.

Siaip nelabai norisi išorinių, nes nešioju akinius, tai galvoju labai jau apkrautas veidas bus.
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 03 27, 23:10)
Nu jo breketų kaina nežmoniška. Ir dar apgaulinga, nes per 2 metus sumoki daugiau pinigų nei patys breketai kainavo
Na svarstau po truputį. Bet safyriniai irgi sakė man nelabai itnka, nes jie netokie stiprūs. Geriau keramikiniai, bet bijau, kad jie skirsis nuo dantų spalvos.

Siaip nelabai norisi išorinių, nes nešioju akinius, tai galvoju labai jau apkrautas veidas bus.

Tai zinoma jei rasite kas uzsiims su liezuviniais ir tikrai istiesins tai tokius ir imciau , ypac jei leidzia galimybes. bet jei po sekanciu konsultaciju liktu daug klaustuku spiaciau i visus grazu-negrazu ir deciausi paprastus smile.gif (na cia tik mano tokia nuomone) smile.gif
As pati dirbu poliklinikoje per diena praeina daug zmoniu senu/jaunu bet esu su metaliniais beligaturiniais breketais, sypsaus nuo ausies iki ausies ir ne motais man ir net nebuvau susimascius apie safyrinius ar tai keramikinius, dabar jau galvoju, kad galejau ir estetiskesnius bet gyvent ir sie netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 27 kovo 2014 - 22:31
QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 03 27, 21:29)
Tai zinoma jei rasite kas uzsiims su liezuviniais ir tikrai istiesins tai tokiu sir imciau , ypac jei leidzia galimbybes. bet jei po sekanciu konsultaciju liktu daug klaustuku spaiciau i visus grazu-negrazu irdeciausi paprastus smile.gif )na cia tik mano tokia nuomone) smile.gif
As pati dirbu poliklinikoje per diena praeina daug zmoniu senu/jaunu bet esu su metaliniais beligaturiniais breketais, sypsaus nuo ausies iki ausies ir ne motais man biggrin.gif

pritariu 100proc.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi šį forumą radusi. Įkvėpsit ryžto ir pačius negražiausius užsidėt, jei prireiks. Tada ir į kokius 8 tūkst sutilpčiau. Su vidiniais minimum 12 500lt. Dar neteko niekada pirkti nieko tokio brangaus, todėl ir sunku skirtis su pinigais biggrin.gif Net jei dalis nukrito iš dangaus, kas retai pasitaiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 27 kovo 2014 - 22:44

O akiniai cia prie ko?
Keramikiniai visai normalus. Virsutiniam zandikauly suklijuoti buva. Apatini zandikauli buvau pakauscius metaliniais. Akiniai ant nosies. Ma dzin. Bijai, ka akiniai su breketais susipjaus? Nea. Bent jau maniskiai nesusipjovi. ax.gif O i apatiniu nelabai mates.
Tik reik da iskaiciuot, tai, ka keramikinius, jei tur perklijuot- moki uz nauja breketa. Metalini nupursk likusius klijus i vsio. Panaudoj tan pati. mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveika 4u.gif Breketams nepasiryžau daug metų, o kai pagaliau pradėjau domėtis, irgi ieškojau estetiškiausio varijanto. Galiausiai susidėjau metalinius ir kiek žinau, prieš breketus buvo milijonas baimių, o dabar tik juokas iš savęs ima ir nekeisčiau savo metaliukų į jokius estetiškesnius, ar liežuvinius ax.gif Žinau, kad skamba taip, lyg iš "seku seku pasaką" srities, bet galiu užtikrinti, kad visą procesą baimė piešia visai kitomis spalvomis, nei realybėje jau su breketais ax.gif Kiek komplimentų sulaukiau dėl breketų, kiek pažįstamų visai netikėtai prisipažino, kad su pavydu žiūri, nes apie tai irgi daug metų svajojo ir niekada nepasiryžo. Pagalvok, o jei tu susitiktum žmogų su breketais? Ką pagalvotum? "Kaip ji (-s) gražiai atrodė su kreivais dantimis, o dabar išdrįso taip savo gražų veidą subjauroti? Fui, kas per idiotas taip rūpintųsi savo išvaizda?" blush2.gif To tikrai nebūtų, tai vat būtent taip ir kiti sveiko proto žmonės į mus breketuotąsias žiūri biggrin.gif drinks_cheers.gif Plius dar viskas priklauso nuo to, kaip žmogus jaučiasi ax.gif Jei bijosi prasižioti, dengsiesi burną ir nejaukiai jausiesi, aišku breketai nepuoš. Bet jei plačiai šypsosiesi, būsi atsipalaidavusi ir jausiesi gerai, tai breketai atlieka puošmenos funkciją thumbup.gif Aj, beje, aš irgi su akinukais, veidas tikrai nėra apkrautas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 28 kovo 2014 - 08:49
Laba,

man patiko Highlander mintis, kad "breketai atlieka puošmenos funkciją" biggrin.gif aš su jais gerai jaučiuosi ir šypsausi nuo ausies lyyyg ausies. biggrin.gif
Atsakyti
Monstar, dauguma ni nekreip demesia i kreivus dantis ar breketus. Va as jau virs metu kaip nukaustyta...viena bendradarbi praejusia sav. saka-o! Jau be breketu! Zmogus tik po geru metu tepastebeja.
Tiem, kurie kreivi dantys yra problema, tai tik tie atkreip demesi i dantis.
Sekmes apsisprendziant. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siemkutė @ 2014 03 28, 15:03)
Laba,

man patiko Highlander mintis, kad "breketai atlieka puošmenos funkciją"  biggrin.gif aš su jais gerai jaučiuosi ir šypsausi nuo ausies lyyyg ausies.  biggrin.gif

Me too thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 03 27, 22:10)

Pati turėjau viršuje 6 breketus keramikinius, niekada nejaučiau diskomforto ar gėdos šypsantis ar bendraujant su žmonėmis, o darbe tenka su daug kuo bendrauti. O ir akinius nešioju kaip kada, niekada pati net nebuvau pagalvojusi, kad gal mano veidas perkrautas lotuliukas.gif Juk breketai ne visam gyvenimui, o ir dediesi juos dėl savęs, o ne dėl kitų bigsmile.gif
Atsakyti