QUOTE(zyzliukė @ 2013 11 27, 15:36)
Babocka, sveika prisijungusi
Tau reiktų pasikolsultuoti su ortodontu, tu čia pati nenuspręsi, tiks tavo atvejui tie liežuviniai, ar ne? Dedasi tik ant vieno žandikaulio, ar ne?
Buvau ir aš konsultacijoje dėl Invisalign - tik žvilgtelėjus mano dantis iš karto buvo atsakymas - NETINKA. Kiek tu nupasakojai savo dantukų kreivumą, tai pas tave panašus atvejis... Buvo pasakyta, kad tuo būdu tiesinami tik vos vos kreivi dantukai ir pan., o ne kur matosi akivaizdus kreivumas.

Buvau ir aš konsultacijoje dėl Invisalign - tik žvilgtelėjus mano dantis iš karto buvo atsakymas - NETINKA. Kiek tu nupasakojai savo dantukų kreivumą, tai pas tave panašus atvejis... Buvo pasakyta, kad tuo būdu tiesinami tik vos vos kreivi dantukai ir pan., o ne kur matosi akivaizdus kreivumas.
Ačiū už priėmimą

Taip žinoma nueisiu konsultuotis, jau vieną kartą buvau. Kalbėjom apie Incognito pagrinde, tai dėt galima. Kaip supratau būtų mano pasirinkimas, kokio rezultato noriu, nes idealiuoju atveju reiktu darytis žandikaulio operaciją, ko tikrai nedarysiu. Arba dėt ant abejų ir aukot porą dantų.. iš tikrųjų man labiausia vienas dantis kliuna, jei ji įstumtų bučiau laiminga ir su neišsivysčiusiu apatiniu žandikauliu

Dar norejau dėl Kauno Ortodontijos centro paklaust, ten labai geros kainos, liežuviniai 1900Lt, ar kas ten dėjote? Gal turit kokių atsiliepimų? Radau, kad yra ir Vilniuj tas centras, Žvėryne, bet kainų nenurodė breketų. Reikės pasidomėt, gal kartais tokios pat kaip Kaune