Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Aciu uz patarimus,
siandien reiks nusipirkt testuka ir bandyt rytoj pasidaryt.
geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 01 23, 15:19)
Jau nusipirkau per pietus vaistinėje testukus (vieną juostelinį, kitą kasetę) turbūt geriau sulaukti ryto ir darytis ryte ar galima ir vakare? Visą dieną apie tai galvoju doh.gif
O kaip sužinoti tiksliai O dieną? Atsiprašau už kvailus klausimus blush2.gif Visai pasimečiau. Žinau, kad stebėti organizmą (na nevisada jis aiškiai parodo), matuotis BT, darytis OT. Klausimas dėl testukų: kai būna OT teigiamas, tai ne tą pačią dieną būna O diena, o tik po paros? Kaip geriausia nustayti kuri yra O diena? Prašau patarimo 4u.gif

jei negerusi daug skysciu, galima ir vakare darytis, mano vakarinis testukas ne kiek ne lankesnisuz rytini'. o del O tai as dariausi testukus, po to kai testukas jau teigiamas, dar vistiek dariau kol jis pradejo blankti, tai pvz pas mane sekmingo ciklo O testai sausio 9 isryskejo, 10 buvo ryskus , 11 dar buvo ryskus, o 12 d jau pradejo blankti, tai 12 d skaiciuoju kaip pirma diena po ovuliacijos. Ar aiskiai cia primaliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 01 23, 12:46)
Laba 4u.gif
Nuoširdžiai linkiu, kad žirniukas pilvelyje saugiai augtų 4u.gif
Norėčiau paklausti. Pas Jus, kaip ir pas mane, mmm buvo 1230. Kurią dieną Jums buvo ovuliacija? Testukus darotės ar matuojate BT? O tarkim pastoti darant namų darbus kitą dieną po ovuliacijos galima? Visai žalia šiuose klausimuose doh.gif  blush2.gif  Kadangi tik pirmą mėnesį planuojam ir tik nuo 0110, tai nebežinau kada man įvyko ovuliacija. Ciklas paskutinių metu buvo 25-26 d. Ovuliacijos testus dariausi 0110 ir 0111, paskui nebe, nes vyras susirgo gripu ir nebuvo jau prasmės. Tuos du kartus testukai rodė neryškius du brūkšnelius, tai kaip suprantu tuo metu ovuliacijos nebuvo. Pagal visokias skaičiuokles išmeta ovuliacijos dieną 0109 arba 0110, tai visai pasimetus pavyko mums ar ne g.gif Ačiū jei paprotinsit 4u.gif

Labas, nei ov testuku darau, nei bt matuoju. Tiesiog pavyko pastebet isskyras ir pojucius, todel ir manau, kad man ov buvo kazkur 10d. Ryt darysiu pakartotina testuka, nes dar netikiu. Pirma pupa pagavom is 3 karto, taigi is pirmo ciklo neitiketina man butu smile.gif

Sveikinimai visu vaiduokliuku savininkems wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 23, 15:31)
jei negerusi daug skysciu, galima ir vakare darytis, mano vakarinis testukas ne kiek ne lankesnisuz rytini'. o del O tai as dariausi testukus, po to kai testukas jau teigiamas, dar vistiek dariau kol jis pradejo blankti, tai pvz pas mane sekmingo ciklo O testai sausio 9 isryskejo, 10 buvo ryskus , 11 dar buvo ryskus, o 12 d jau pradejo blankti, tai 12 d skaiciuoju kaip pirma diena po ovuliacijos. Ar aiskiai cia primaliau  doh.gif

Ačiū, aiškiai parašėt 4u.gif O tarkim minėtame pavyzdyje kada reikėtų atlikti ND: 11 d?
QUOTE(chiole @ 2014 01 23, 22:54)
Labas, nei ov testuku darau, nei bt matuoju. Tiesiog pavyko pastebet isskyras ir pojucius, todel ir manau, kad man ov buvo kazkur 10d. Ryt darysiu pakartotina testuka, nes dar netikiu. Pirma pupa pagavom is 3 karto, taigi is pirmo ciklo neitiketina man butu smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Na būna, kad pavyksta iš pirmo karto mirksiukas.gif To nuoširdžiai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 01 24, 09:21)
Ačiū, aiškiai parašėt 4u.gif O tarkim minėtame pavyzdyje kada reikėtų atlikti ND: 11 d?

Ačiū už atsakymą 4u.gif Na būna, kad pavyksta iš pirmo karto mirksiukas.gif To nuoširdžiai ir linkiu 4u.gif

ND reik atlikinėti kas antrą dieną mirksiukas.gif Jei jūs jų neturėsit 4 dienas o po to tą dieną kai galvojate, kad jų reik turėsite iš to nieko nebus mirksiukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
Čia tik teorija. Mes nedarėm ND kažkur 4 dienas ir mums užkibo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ge. @ 2014 01 23, 16:31)
jei negerusi daug skysciu, galima ir vakare darytis, mano vakarinis testukas ne kiek ne lankesnisuz rytini'. o del O tai as dariausi testukus, po to kai testukas jau teigiamas, dar vistiek dariau kol jis pradejo blankti, tai pvz pas mane sekmingo ciklo O testai sausio 9 isryskejo, 10 buvo ryskus , 11 dar buvo ryskus, o 12 d jau pradejo blankti, tai 12 d skaiciuoju kaip pirma diena po ovuliacijos. Ar aiskiai cia primaliau  doh.gif

Ant kažkurių testukų esu skaičius, kad daryti galima nebūtinai iš rytinio šlapimo, tik reikia būti tris valandas nesysiojus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgacka: 24 sausio 2014 - 13:55
QUOTE(Only1 @ 2014 01 24, 13:39)
Čia tik teorija. Mes nedarėm ND kažkur 4 dienas ir mums užkibo.  smile.gif

Bravo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 24, 13:54)
Ant kažkurių testukų esu skaičius, kad daryti galima nebūtinai iš rytinio šlapimo, tik reikia būti tris valandas nesysiojus smile.gif

kad man atrodo jie visi panasiai veikia, jeigu kokiu 10 mIU tai jis ir vakare parodys, tik butent, kad reikia kuri laika nevartoti skysciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakentėkit, aš ir neiškenčiau, o po to ryte persidariau. Jei vakare neparodys, Jūs irgi turbūt pagalvosit: "O kas o jei nerodo nėštumo dėl to, kad vakare darausi..." ir darysitės dar vieną iš ryto. bigsmile.gif biggrin.gif
o dėl tų pertraukų tarp ND, tai ką aš žinau... Jei bus ovuliavija ar kelios dienos prieš ją ir jei abu sveiki, tai manau užkibs kad ir kiek dienų petrauka būtų savaitės ar 0 dienų... biggrin.gif Nepaverskit to darbu, skaičiau, kad jei ir moteris patiria ooOOOOoo, žirniukai greičiau patenka ten kur jiems reikia. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 24 sausio 2014 - 18:37
Sveikutes, smile.gif veluoja mm jau 4dienos,krutine padidejus,pati visa jauciuosi issiputusi,pilva padidejes ir ziauriai pucia pilva,atrodo kad vaikiukas judetu kaip buna penktame nestumo menesije biggrin.gif ir kaip visada traukia ant saldumynu,bet pries 2 dienas dariausi NT antra juostele vos iziurima vaiduokline buvo g.gif kazkokie patepliojimai lyg ir yra bet neryskus visai,gal tai nestumas bigsmile.gif tai noriu pasidaryti NT dabar bet manau kad butu tiksliau reikia sulaukti ryto kaip jus manot?gandru jau nesulaukiam senai kokie 2metai vis nesiseka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ispanija650 @ 2014 01 27, 13:46)
Sveikutes, smile.gif veluoja mm jau 4dienos,krutine padidejus,pati visa jauciuosi issiputusi,pilva padidejes ir ziauriai pucia pilva,atrodo kad vaikiukas judetu kaip buna penktame nestumo menesije biggrin.gif  ir kaip visada traukia ant saldumynu,bet pries 2 dienas dariausi NT antra juostele vos iziurima vaiduokline buvo g.gif kazkokie patepliojimai lyg ir yra bet neryskus visai,gal tai nestumas bigsmile.gif tai noriu pasidaryti NT dabar bet manau kad butu tiksliau reikia sulaukti ryto kaip jus manot?gandru jau nesulaukiam senai kokie 2metai vis nesiseka unsure.gif

Jei testas vaiduokliauja - tai gal ir nėštumas. Nueikit pas gydytoją - jei teplioja, gal progesteronas per žemas, tai Duphastono kokio pagert gausit. Maža ką - nelaukit, nes žirniukas gali pabėgt dėl progesterono trūkumo.

O testuka tai galit pakartot ryt ryte - jei juostelė ryškėja tai ir maukit pas gydytoją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgacka: 27 sausio 2014 - 14:37