Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(MudraOm @ 2014 01 28, 11:28)
tai jau turbut, teks laukti dar kelias dienas ir tikiuosi mm nepasirodys, nors taip kantrybes neturiu schmoll.gif

jei kantrybes nera, reikia testuotis mirksiukas.gif
QUOTE(MudraOm @ 2014 01 28, 11:36)
na nes iki mano mm liko 1 ar dvi dienos, manau dar gali pasirodyt, ko visai nenoreciau... bet kokiu atveju reikes laukti bent jau ryt ryto kad NT galeciau pasidaryt.. ar tu man patartum darytis jau siandien ir nelaukti ryto? manau uzkibti galejo sausio 10 -11 diena smile.gif
Papildyta:

beje sia nakt tiek nesamoningu sapnu sapnavau, kad begu nuo kazko su vezimeliu vaikisku, veliau kad laukiuosi g.gif

gali buti kad jau parodytu, mano O buvo tom paciom dienom ir man jau praeita treciadieni parode II smile.gif beje pries tai sapnavau kad man pavoge vezimeli , bet po to ji radau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, jungiuosi prie jusu. vakar pirma karta pamaciau dvi juosteles. sian ryte dar pasitikrinau - pasidariau antra testuka, vel dvi juosteles.nuo ovuliacijos praejo 15 dienu. ar gali testas rodyti neteisingai rodyti teigiama? nes daugiau jokiu nestumo pozymiu nera. na 2 dienas veluoja menesines ir krutine didele ir skausminga.tai ar galiu buti nescia?
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2014 01 29, 11:30)
Sveikos, merginos, jungiuosi prie jusu. vakar pirma karta pamaciau dvi juosteles. sian ryte dar pasitikrinau - pasidariau antra testuka, vel dvi juosteles.nuo ovuliacijos praejo 15 dienu. ar gali testas rodyti neteisingai rodyti teigiama? nes daugiau jokiu nestumo pozymiu nera. na 2 dienas veluoja menesines ir krutine didele ir skausminga.tai ar galiu buti nescia?

Teoriškai gali ir blogai rodyt. Bet praktiškai - du testukai, vėluojančios mėnesinės smile.gif... Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
aciu, turbut smile.gif)) na dar eisiu per pietus prisipirksiu kokius 5 testus, kad jau isitikinciau, nes kazkaip dar neina suvokti... smile.gif) apie vaikiu kalbejom jau seniai, bet darem tik viena karta, tai neitiketina kad taip lengvai uzkibo... kazkaip labai baisu per anksti apsidziaugti
Atsakyti
Pataupykit pampersams, manau, viskas ir taip jau aišku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2014 01 29, 10:57)
aciu, turbut smile.gif)) na dar eisiu per pietus prisipirksiu kokius 5 testus, kad jau isitikinciau, nes kazkaip dar neina suvokti... smile.gif) apie vaikiu kalbejom jau seniai, bet darem tik viena karta, tai neitiketina kad taip lengvai uzkibo... kazkaip labai baisu per anksti apsidziaugti

Tai 5 irgi nieko cia jums neirodys, bent kokius 500 nusipirkit, va tada tikrai jau bus aisku biggrin.gif

O jei rimtai, visu pirma sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Baikit panikuoti, du teigiami testai puikus irodymas, kad esat nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2014 01 29, 10:30)

Sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ryt turetu ateiti mmm, nors labai tikiuosi ju nesulaukti 9men., lapkriti pabego mano zirniukas del ko labai isgyvenau verysad.gif si men pradejom planuoti vel ir norisi , kad jau butu geri rezultatai,taigi (.)(.) papulius skauda, nors man pries mm juos visad skauda, bet daug stipriau, dabar kitaip skauda. Pasimatavau BT 37(nors siaip as jos nematuoju grafiko nevedu) tai labai tikiuosi, kad mums si kart pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2014 02 01, 10:15)
Labas rytas ryt turetu ateiti mmm, nors labai tikiuosi ju nesulaukti 9men., lapkriti pabego mano zirniukas del ko labai isgyvenau verysad.gif si men pradejom planuoti vel ir norisi , kad jau butu geri rezultatai,taigi (.)(.) papulius skauda, nors man pries mm juos visad skauda, bet daug stipriau, dabar kitaip skauda. Pasimatavau BT 37(nors siaip as jos nematuoju grafiko nevedu) tai labai tikiuosi, kad mums si kart pavyko.

Testą pasidarykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguilera @ 2014 02 01, 17:13)
Testą pasidarykit  mirksiukas.gif

planuoju ryt, bet manau gali jau ir neprireikti, lyg rausvu isskiru pasirode
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2014 02 01, 20:22)
planuoju ryt, bet manau gali jau ir neprireikti, lyg rausvu isskiru pasirode

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos moterytes smile.gif is proto einu jau penkta diena. su busimu vyru saugomes gumytemis, ir jas tikrai visad saziningai naudojom, isskyrus per kaledas 4u.gif (per daug kaledinio vyno buvo isgerta), bet po kaledu susirgau gruodzio 30. dabar turejau susirgti sausio 29, o mm dar nera doh.gif spuogais pradejo berti ganetinai anksti, labai noriu kazko saldaus, na maniau, kad cia toks man nebudingas pms, bet mm kaip nera taip nera, krutine padidejus taip, jog lemeneles mazos liko, speneliai visad isisove ir patamseja, nu zodziu nebezinau nei ka begalvot g.gif testa siandien pasidariau, bet diena, buvo neigiamas. tai vis delto kur dingo mano puseseres??? blink.gif o keisciausia tai, kad jokiu isskyru nera. esu pasimetusi, gal kuri ka nors protingo patars, ar nuramins mane rolleyes.gif
Atsakyti