Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(ievusiaa @ 2014 02 03, 20:51)
sveikos moterytes smile.gif is proto einu jau penkta diena. su busimu vyru saugomes gumytemis, ir jas tikrai visad saziningai naudojom, isskyrus per kaledas  4u.gif (per daug kaledinio vyno buvo isgerta), bet po kaledu susirgau gruodzio 30. dabar turejau susirgti sausio 29, o mm dar nera doh.gif spuogais pradejo berti ganetinai anksti, labai noriu kazko saldaus, na maniau, kad cia toks man nebudingas pms, bet mm kaip nera taip nera, krutine padidejus taip, jog lemeneles mazos liko, speneliai visad isisove ir patamseja, nu zodziu nebezinau nei ka begalvot g.gif testa siandien pasidariau, bet diena, buvo neigiamas. tai vis delto kur dingo mano puseseres??? blink.gif o keisciausia tai, kad jokiu isskyru nera. esu pasimetusi, gal kuri ka nors protingo patars, ar nuramins mane rolleyes.gif

sveika 4u.gif kadangi testas neigiamas, manau, kad del kazkokiu priezasciu tiesiog mmm uztruko, nestumo atveju, mmm veluojant jau keletas dienu, testukas turetu bent jau vaiduokliauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 02 03, 23:08)
sveika 4u.gif kadangi testas neigiamas, manau, kad del kazkokiu priezasciu tiesiog mmm uztruko, nestumo atveju, mmm veluojant jau keletas dienu, testukas turetu bent jau vaiduokliauti  mirksiukas.gif

nu tikekimes, kad juos veluoja g.gif nors aisku jei buciau nestuke.gif dziaugdziaus, tik kad labai jau ne laiku doh.gif sakiau palauksiu iki penktadienio, jei nesulauksiu mm reiks eiti pas gine, nes vistiek reiskia kazkas ne to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusiaa @ 2014 02 03, 22:14)
nu tikekimes, kad juos veluoja g.gif nors aisku jei buciau nestuke.gif  dziaugdziaus, tik kad labai jau ne laiku doh.gif  sakiau palauksiu iki penktadienio, jei nesulauksiu mm reiks eiti pas gine, nes vistiek reiskia kazkas ne to unsure.gif

Mano mmm visa gyvenima kaip laikrodukas. Bet syki buvo ir suvelavo dvi savaites. Ir nei kuo sirgau, nei stresavau, nei vaistus kokius geriau. Ir nestumo nebuvo. Tai va buna ir be priezasciu pavelavimai. O kai ieskot nestumo pozymiu, tai jie labai greit surandami. As Jusu vietoj dar pakartociau testa ryte. Na ir uzeiciau pas gine.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 02 04, 20:23)
Mano mmm visa gyvenima kaip laikrodukas. Bet syki buvo ir suvelavo dvi savaites. Ir nei kuo sirgau, nei stresavau, nei vaistus kokius geriau. Ir nestumo nebuvo. Tai va buna ir be priezasciu pavelavimai. O kai ieskot nestumo pozymiu, tai jie labai greit surandami. As Jusu vietoj dar pakartociau testa ryte. Na ir uzeiciau pas gine.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man per visus tris pastojimus pirmiausiai labia maude krutine, bet taip stipriai maude, kad net prisiliest negalejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ir mane dabar is proto varo neparsivelkamcios mmm. doh.gif
jokiu simptomu apart siek tiek skausmingos krutines nera, aureoles kaip ir nepatamsejusios. nei migdo, nei pykina, nei jokiu pojuciu pilvo apacioj.
Si ryta ant durniaus pamatavau BT 37,4, pazastyje 37,2 tokia bt buvo su pirmagimiu. nors pirmas nestumas buvo labai lengvas, bet prisimenu stipru durima vienoj vietoj gimdoje nuo 13 dpo. o dabar nieko!
siandien perku nt ir ryt rodausi.
Atsakyti
sveikos smile.gif siandiena 27cd, paskutiniai 3 ciklai truko 30d, paprastai ciklai buna ilgesni..ir siandiena pradejo labai sviesiai tepliot. Ar gali tai but implantacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 02 11, 11:14)
sveikos  smile.gif  siandiena 27cd, paskutiniai 3 ciklai truko 30d, paprastai ciklai buna ilgesni..ir siandiena pradejo labai sviesiai tepliot. Ar gali tai but implantacija?  4u.gif

visko gali buti,reiktu palaukti ir suzinosite smile.gif
Atsakyti
Ankstyvas rytinis Nt nieko neparode, o velai vakare sulaukiau pagalaiu ko norejau. Vis tik gera nuojauta turiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man vienas is pirmuju pozymiu jautri labai krutine ir rytinis silpnumas(aptemdavo taip akyse ,kad turedavo atsigulti,kad nenugriuciau doh.gif )

Ir visa tai pajutau pries kelias dienas blink.gif blink.gif Nors mm laukiu tik 25d.
Linkusi nurasyti neisimiegojimui...ar doh.gif

Jau turiu 3vaikucius wub.gif wub.gif wub.gif ir man poryt jau 39 metai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 13 vasario 2014 - 22:36
sveikutes, man vakar nestumo testas parode kad laukiuosi dvi savaites nors mano menesines turejo prasidet po triju dienu. ar tikrai galiu but nescia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke18 @ 2014 02 15, 15:46)
sveikutes, man vakar nestumo testas parode kad laukiuosi dvi savaites nors mano menesines turejo prasidet po triju dienu. ar tikrai galiu but nescia? 4u.gif

Visko gali buti, pasitaiko, kad nestumo testai pameluoja, bet jei juosteles gana ryskios tai mazai tiketina, kad meluoja. Siulau pasidaryti dar viena kitos firmos testa ir jei pamatysite ta pati, sveikinu jus laukiates 4u.gif
Atsakyti