Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Kometa_G @ 2014 05 20, 11:09)
O kaip jūs tą grafiką dėliojatės? Šiaip labai patogus app'sas yra My Calendar vadinasi smile.gif ypač patogu tai, kad duomenys gali būti suvedami ranka (ciklo ilgis, periodo dienų skaičius) arba vedamas pagal 3 mėnesių duomenis. Kiek lyginau su internetiniais vaisingų dienų kalendoriais viskas puikiai sutampa, o ir visad po ranka. Dar vienas pliusas - žymintis dienas kai kraujuojate visuomet galite pasižiūrėti senesnius ciklus ir matysite ateity būsiančius, o taip pat ir vaisingas dienas smile.gif Aš porą metų naudoju šį kalendorių, tai būdavo kad tik kokia diena ar maksimum dviem suklysta, bet tik tais atvejais, kai išsibalansuodavo organizmas, nes šiaip mano ciklas ganėtinai reguliarus.

Na aš naudoju WomanLog app'sa tai ten irgi panašiai viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikos. As irgi pasvajoju apie leliuka, tai tuos nestumo pozymius lygioj vietuj randu.O dar tas nereguliarus ciklas, tai is vis i nevilti varo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2014 05 20, 13:54)
Sveikos. As irgi pasvajoju apie leliuka, tai tuos nestumo pozymius lygioj vietuj randu.O dar tas nereguliarus ciklas, tai is vis i nevilti varo  4u.gif

Pas mane irgi nelabai reguliarus smile.gif Nieko sulauksim ir mes pirmųjų tikrų požymių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susigalvok @ 2014 05 13, 09:35)
Laba, gal gali aprašyti maudimą? Koks jis? g.gif  Nes ir man taip, bet tik penktadienį eisiu pas gine, tai labai pergyvenu dėl to maudžiojimo.  unsure.gif

Labutis smile.gif maudimas kaip pries mm,bet daugiau toks kaip pilvo tempimas jautesi..labai galva skaudejo, del to ir negera buvo.. siaip jokiu pozymiu apart krutines, pilvo putimo ir virskinimo neturiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės,
esu naujokė, tikiuosi, kad priimsite smile.gif
Su vyru planuojame vaikelį antrą mėnesį. Noriu pasiklaust, gal kas esat susidūrusi su tokiu dalyku, kad tą dieną, kai pagal paskaičiavimus turėtų būti implantacija (nežinau ar gerai suprantu, paskutinės mm buvo balandžio 27d, ovuliacija gegužės 13, ciklas 30-31d.), naktį labai baisiai pradėjo skaudėt. Labai baisiai turiu omeny iki alpimo. Man taip kartais būna kelios dienos iki mm, bet tada skausmas trumpalaikis, rėžiantis, pjaunantis ir prasidedantis palaipsniui. O dabar labai staiga užėjo, ilgai truko (apie valandą), ir visai kitoks - daugiau maudžiantis, tempiantis, spaudžiantis, nežinau net kaip pavadinti. Ar dar yra vilties, kad visgi užkibo ar jau man laukti savo motinos gamtos dovanos?
Kartais jaučiu ten kokį nors silpną tempimą, prieš mm to nebūdavo. Taip pat krūtinė jautri pasidarė, bet ne visą laiką nuo ryto iki vakaro o taip protarpiais (šokinėju ir nieko, o lygioj vietoj einu ir atrodo taip tempia tuos papukus iki žemės... doh.gif ). Ir dar jaučiuosi žiauriai pavargus, bet kažkaip to nelabai sureikšminu kaip galimo požymio. Dar pastebėjau, kad dažniau į wc pradėjau vaikščiot... Bet šitam ko gero gerokai per anksti biggrin.gif
Daug prirašiau, bet tikiuosi pakomentuosit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Huba-buba: 21 gegužės 2014 - 06:38
QUOTE(Huba-buba @ 2014 05 21, 06:29)

Pasidarykit NT mirksiukas.gif Iš pojūčių labai sunku ką nors nuspręsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 05 21, 14:44)
Pasidarykit NT mirksiukas.gif Iš pojūčių labai sunku ką nors nuspręsti mirksiukas.gif

tai vat ryte neištvėriau ir pasidariau. Kadangi dar baisiai anksti ir nieko kito nesitikėjau, tai nenuliūdau dėl to sniego baltumo biggrin.gif bet taip sunku išlaukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba-buba @ 2014 05 21, 07:29)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės,
esu naujokė, tikiuosi, kad priimsite smile.gif
Su vyru planuojame vaikelį antrą mėnesį. Noriu pasiklaust, gal kas esat susidūrusi su tokiu dalyku, kad tą dieną, kai pagal paskaičiavimus turėtų būti implantacija (nežinau ar gerai suprantu, paskutinės mm buvo balandžio 27d, ovuliacija gegužės 13, ciklas 30-31d.), naktį labai baisiai pradėjo skaudėt. Labai baisiai turiu omeny iki alpimo. Man taip kartais būna kelios dienos iki mm, bet tada skausmas trumpalaikis, rėžiantis, pjaunantis ir prasidedantis palaipsniui. O dabar labai staiga užėjo, ilgai truko (apie valandą), ir visai kitoks - daugiau maudžiantis, tempiantis, spaudžiantis, nežinau net kaip pavadinti. Ar dar yra vilties, kad visgi užkibo ar jau man laukti savo motinos gamtos dovanos?
Kartais jaučiu ten kokį nors silpną tempimą, prieš mm to nebūdavo. Taip pat krūtinė jautri pasidarė, bet ne visą laiką nuo ryto iki vakaro o taip protarpiais (šokinėju ir nieko, o lygioj vietoj einu ir atrodo taip tempia tuos papukus iki žemės... doh.gif ). Ir dar jaučiuosi žiauriai pavargus, bet kažkaip to nelabai sureikšminu kaip galimo požymio. Dar pastebėjau, kad dažniau į wc pradėjau vaikščiot... Bet šitam ko gero gerokai per anksti  biggrin.gif
Daug prirašiau, bet tikiuosi pakomentuosit...

Sveika,

Aš suprantu, kad klausimas buvo apie tai ar tai galėtų būti implantacijos požymis ir aš nenoriu gąsdinti ir iš karto atsiprašau už savo komentarą, bet man vieną kartą toks skausmas buvo ir tuomet man rado "šokoladinę" cistą... manau "skausmas iki alpimo" nėra gerai, ir gal reiktų pasitarti su ginekologe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mer @ 2014 05 22, 23:11)
Sveika,

Aš suprantu, kad klausimas buvo apie tai ar tai galėtų būti implantacijos požymis ir aš nenoriu gąsdinti ir iš karto atsiprašau už savo komentarą, bet man vieną kartą toks skausmas buvo ir tuomet man rado "šokoladinę" cistą... manau "skausmas iki alpimo" nėra gerai, ir gal reiktų pasitarti su ginekologe  blush2.gif

Žinau, kad tokie skausmai nieko gero. Buvau prieš mėnesį pas ginę. echo nedarė, tik pačiupinėjo, sako neverta daryt, nes viskas matosi tvarkoj. Man tokia skausmai buna kelios dienos prieš mm. Jau daug kartu ginėms įvairioms skundžiausi, bet visos kaip susitarusios kartoja, kad negerai, bet nieko su tuo nepadarysi, o po gimdymo praeis. Šįkart tiesiog skausmo pobūdis kitoks. Na bet reikia laukt...
Ačių už komentarą 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noreciau jusu paklausti, noriu pasidometi, visi nestumo sipmtomai yra, patepe uzvakar bisk kraujuko, pasidariau nepilnai pries dvi savaites nestumo testa, ir vakar viena ,bet kazkodel man rodo tik viena juostele!? kodel taip yra? Vyras netiki tais nt .Tipo geriausiai pas daktarus eit, ka patartumet man? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominykaas @ 2014 05 27, 11:10)
sveikos merginos, noreciau jusu paklausti, noriu pasidometi, visi nestumo sipmtomai yra, patepe uzvakar bisk kraujuko, pasidariau nepilnai pries dvi savaites nestumo testa, ir vakar viena ,bet kazkodel man rodo tik viena juostele!? kodel taip yra? Vyras netiki tais nt .Tipo geriausiai pas daktarus eit, ka patartumet man? smile.gif

Nera to nestumo, NT yra esminis dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Dominykaas @ 2014 05 27, 11:10)

O pries dvi savaites NT buvo teigiamas? Jei NT visada buvo neigiamas, tai nestumo greiciausiai nera. Pozymiai nebutinai nestuma gali reiksti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 27 gegužės 2014 - 10:30