Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(dancingintherain @ 2014 05 15, 18:31)
Ech, siandin ryte gavau jau ryskiau teigiama, jau niekas nesumeluos, kad buvo II, dabar pradejo teplioti ir ziauriai galva skauda, jauciu mmm ateina cry.gif

patepliojimas tai dar nereiskia mmm... as kai laukiausi ir man tuo metu, kai turejo buti mmm tris menesius tepliojo. itare gresianti, prirase kazkokiu vaistu (senai buvo jau ir nepamenu kokiu) tik as negeriau ju, o tik medetku arbata, galvojau kaip lemta, taip bus... ir isnesiojau lengvai, ir pagimdziau lengvai sveika mergyte... todel kol nebus pilno kraujavimo, tol nereikia panikuoti
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 16, 07:28)
patepliojimas tai dar nereiskia mmm... as kai laukiausi ir man tuo metu,  kai turejo buti mmm tris menesius tepliojo. itare gresianti, prirase kazkokiu vaistu (senai buvo jau ir nepamenu kokiu) tik as negeriau ju, o tik medetku arbata, galvojau kaip lemta, taip bus... ir isnesiojau lengvai, ir pagimdziau lengvai sveika mergyte... todel kol nebus pilno kraujavimo, tol nereikia panikuoti

Jei nėštumo metu teplioja tikrai yra ko panikuoti, juk gresia persileidimas doh.gif
Atsakyti
..Taip..tepliojimas reiškia, kad yra hematoma, ir ji šalinasi...bet ji gali ir didėt, tai kai tai darosi, labai pageidautinas tausojantis režimas, ir kontrolė, galbūt crinone vartojimas ar duphastono, magnio ir t.t. Nereik tepliojimų vertint taip atsipūtus, iš tiesų tai reiškia gresiantį persileidimą. Kita vertus, jei hamatoma yra, tai gerai, kad ji šalinasi, valosi...nes išsivalo ir tiek..o kitas atvejais gali nesišalint, bet viduj didėt didėt ir tada jau pasipila kraujas...Tiesą sakant, neštumas su hematomos jau yra rizikingas, ir reik labai saugotis.
Atsakyti
sveikutes smile.gif ar yra kam taip buve? nes cia xfailai pas mane kazkokei darosi smile.gif) su vyru nesisaugojom menesi, dar nesulaukius MM dienos pasidariau testuka, parode vaiduokliuka iziurima ..apsidziaugiau, nu, galvoju dar po poros dienu pasidarysiu, prades rysket, ir jau sugadinau tris testukus- neiko- viena ryski juostele, nezinau ka ir galvot smile.gif)) ..taip ydomiai, is pradziu rode paskui ne...
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arina1113: 16 gegužės 2014 - 12:04
QUOTE(Arina1113 @ 2014 05 16, 13:02)
sveikutes smile.gif ar yra kam taip buve? nes cia xfailai pas mane kazkokei darosi smile.gif) su vyru nesisaugojom menesi, dar nesulaukius MM dienos pasidariau testuka, parode vaiduokliuka iziurima ..apsidziaugiau, nu, galvoju dar po poros dienu pasidarysiu, prades rysket, ir jau sugadinau tris testukus- neiko- viena ryski juostele, nezinau ka ir galvot smile.gif)) ..taip ydomiai, is pradziu rode paskui ne...
..

Gali būti, kad darėtės ne itin geros kokybės testą (pvz., dBest), kurie linkę rodyti vaiduokliukus net ir neesant nėštumui.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 05 16, 13:13)
Gali būti, kad darėtės ne itin geros kokybės testą (pvz., dBest), kurie linkę rodyti vaiduokliukus net ir neesant nėštumui.

o man kažkada ir du Rapipreg testai vaiduokliavo... bloga partija papuolė,matyt.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 05 16, 12:15)
o man kažkada ir du Rapipreg testai vaiduokliavo... bloga partija papuolė,matyt.

va kad pirkau brangu kazkoki kasetini itin jautru, ech na ziuresiu kas toliau bus, ydomiai cia
Atsakyti
QUOTE(Arina1113 @ 2014 05 16, 13:48)
va kad pirkau brangu kazkoki kasetini itin jautru, ech na ziuresiu kas toliau bus, ydomiai cia

jei nepasirodys mmm, pakartokit po kelių dienų ir bus aišku.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 16, 07:28)
patepliojimas tai dar nereiskia mmm... as kai laukiausi ir man tuo metu,  kai turejo buti mmm tris menesius tepliojo. itare gresianti, prirase kazkokiu vaistu (senai buvo jau ir nepamenu kokiu) tik as negeriau ju, o tik medetku arbata, galvojau kaip lemta, taip bus... ir isnesiojau lengvai, ir pagimdziau lengvai sveika mergyte... todel kol nebus pilno kraujavimo, tol nereikia panikuoti

Siandien jau pradejau stipriau kraujuoti ir antra linija vos iziurima ;( pabgeto matyt... Su sunum turejau gresianti del hematomos, bet netepliojo tik buvau gavus gulima rezima 2 sav
Atsakyti
Sveikos merginos! MMM vėluoja 4 dienas, pasidariau 3 testus, visi su vaiduokliukais, kurie po tų "galiojančių" 5 minučių labai išryškėjo. Bėgsiu dar vieną testą ryte pirkt. Kol kas jokio pykinimo, tik didelis apetitas, padidėjusi krūtinė, dažnas šlapinimasis. Ar dažnai vaiduokliukai pasitvirtina?
Atsakyti
Sveikos sad.gif rasau, nes nesuprantu, kad darosi. Gal kuri is Jusu esate susidurusi su tokia situacija. Planuojam vaikeli, ne taip senai. 4 ciklai buvo nesekmingi, nors ir pykino per kiekwiena cikla ir visi pozymiai buvo, kaip ir visoms biggrin.gif tai va, savaitgali buvom pas draugu ir tiesiog per kelias sekundes uzejo silpnumas, aplinkui nieko nebemaciau, vien juoda spalva, kojos visisiskai nebeklause, ir pradejo labai labai skaudziai durti i desini sona . toks bukas skausmas, ir konkreciai jauciau ta vieta, kuri skauda. Bet mano atvejeju, cia tikrai ne apendicitas. Mane praktiskai be samones parveze namo, jau zadedejom i ligonine vaziuoti ir kaip greitai uzejo tas silpnumas ir skausmas, taip staigiai ir netiketai praejo.
Dabar ryt "laukiu" menesiniu, siandien lyg keistai patepliojo. Ir karstais taip po truputuka paspazmuoja ta viena sona, jei ilgiau pavaikstau. nera to iprasto tempimo jausmo, kuri jauciu pries menesines….krutine jautri, bet ne tokia kaip visada.
Ar cia isvis gali but, nestumas, gal gresiantis persileidimas ? Ar isvis kazkokios ligos pozymis ? gal yra kas patyrete kazka panasaus ?
Atsakyti
QUOTE(Kometa_G @ 2014 05 18, 18:46)
Sveikos merginos! MMM vėluoja 4 dienas, pasidariau 3 testus, visi su vaiduokliukais, kurie po tų "galiojančių" 5 minučių labai išryškėjo. Bėgsiu dar vieną testą ryte pirkt. Kol kas jokio pykinimo, tik didelis apetitas, padidėjusi krūtinė, dažnas šlapinimasis. Ar dažnai vaiduokliukai pasitvirtina?

Jei NT rodo vaiduoklį tai jau reiškia, kad esat nestuke.gif mirksiukas.gif Vėliau NT ryškėja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gintarytee25 @ 2014 05 19, 07:06)

Jei įtariate nėštumą visu pirma reiktu pasidaryti NT. Jei rodo vaiduoklį ir teplioja reik kuo skubiau kreiptis į gydytoją, jei NT neigiamas tai čia tiesiog mėnesinės mirksiukas.gif
Atsakyti