Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Jo su kantrybe tai sunkiai.o tau,Rimsiukas, kiek dar liko iki mmm? smile.gif

Atsakyti
9 dienelės dar g.gif
Atsakyti
Tai netaip ir daug.pas manes tai visa 20.pagal skaiciuokle tai tik siandien prasideda galimos dienos ax.gif
Atsakyti
Kadangi planuojame lialių. Sakau pasidalinsiu savais paskutiniais potyriais. Gruodžio 19d. buvo paskutinės mėn. Speju, kad ovuliacija buvo apie 29d. Nuo šeštadienio prasidėjo tepliojimas. Man būdavo anksčiau, kad pasirodo menkai kraujo, o po kokiu 5 dienų ateina mm. Šiomis dienomis kitaip, iki šiolei šiek tiek pateplioja dienos bėgyje. Savaitgalį maniau, kad prasidės mm, bet josios iki šiandien neprasideda. Siek tiek pamaudžia pusiauja, tempia pilvo apačią.... Šiandien pasidariau testą - neigiamas. Nors maniau kad mm turėtų ateiti apie 17d. Nesusipratusi dabar esu. Ar gali būti kad laukiuosi, o testas dar nerodo?Hm....
Atsakyti
QUOTE(Romanete @ 2014 01 14, 13:18)
Kadangi planuojame lialių. Sakau pasidalinsiu savais paskutiniais potyriais. Gruodžio 19d. buvo paskutinės mėn. Speju, kad ovuliacija buvo apie 29d. Nuo šeštadienio prasidėjo tepliojimas. Man būdavo anksčiau, kad pasirodo menkai kraujo, o po kokiu 5 dienų ateina mm. Šiomis dienomis kitaip, iki šiolei šiek tiek pateplioja dienos bėgyje. Savaitgalį maniau, kad prasidės mm, bet josios iki šiandien neprasideda. Siek tiek pamaudžia pusiauja, tempia pilvo apačią.... Šiandien pasidariau testą  - neigiamas. Nors maniau kad mm turėtų ateiti apie 17d. Nesusipratusi dabar esu. Ar gali būti kad laukiuosi, o testas dar nerodo?Hm....

Kol dar nera veluojanciu mm, daugelis testu nerodo. Man tik RapiPreg parode labai neryskiai teigiama iki mm, o kiti tik veluojant
Atsakyti
Sveikos, panelės, būsimos mamos 4u.gif jungiuosi į Jūsų būrį smile.gif jau 6 mėn. kai planuojam, bet vis dar nepavyksta...
Atsakyti
QUOTE(meller @ 2014 01 14, 15:48)
Kol dar nera veluojanciu mm, daugelis testu nerodo. Man tik RapiPreg parode labai neryskiai teigiama iki mm, o kiti tik veluojant

Nebedaug liko iki mm, tad teks palaukti. Ir tai kas vyksta, priskirti prie pirmuju nestumo pozymiu... Arba sulaukus mm vel planuoti.... nestuke.gif
Atsakyti
Linkiu ir nesulaukti mmm smile.gif as savuju irgi nelaukiu, nors man dar 20 dienu laukti rolleyes.gif
Atsakyti
Si tema yra skirta aprasyt ir pasiklaust nuomoniu apie pirmus nestumo simptomus.

Pokalbiu apie planavimus ir mmm nelaukimus temos yra cia:

http://www.supermama...p?showforum=207

Sekmes visom planuojanciom 4u.gif
Atsakyti
Vieno nestumo metu pats pirmas pozymis jog esu nescia buvo tai, jog darbe is niekur nieko kraujas pasipyle is nosies. Kelios dienos buvau skaitinejus apie nestumo pozymius, kaip organizmas gali sureaguoti i nestuma, ir radau parasyta jog nestumo pradzioje kai kurioms nesciosioms gali begti kraujas is nosies. Ta pacia nakti sapnavau jog netycia i indeli su savo sysiuku ikrito labai daug nestumo testu ir visi nusidaze ryskiom dviem juostelem. Ryte pasidariau nestumo testa, kuris parode antra neryskia juostele. Buvo like 7d iki mmm smile.gif
Antrojo nestumo metu siek tiek daugiau nei savaite iki mmm lupa nusaso stipriai (niekada nera taip buve). Taip pat buvau skaicius, jog nestumas isprovokuoja herpes'o suaktyvejima. Man is karto i galva atejo mintis, jog esu nescia. Testa pasidariau likus 6d iki mmm ir jis vel parode neryskia antra juostele.

Pirmojo nestumo metu daugiau pozymiu (isskyrus pilvo tempima, veluojancias mmm ir labai jautrius spenelius) pasirode tik nuo 7sav.
O su antruoju net neatejus mmm laikui vakarais bloga budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hazell: 17 sausio 2014 - 01:53
O aš leisiu mergaitėms truputį pasvajot, nes pati pokyčius pajutau labai greitai. Maudimą po ovuliacijos pajutau praktiškai kone kitą dieną, bet jausdavau tik vakarais, kai grįšdavau iš darbo. Iš pradžių bandžiau save ramint, kad čia tik vadinamasis pseudo nėštumas, kai iš to didelio noro ima reikštis požymiai. Tačiau 8-10 d. po OV supratau, kad neišsigalvoju, nes ne tik kad mausdavo pilvuką, bet tas 3 dienas kelis kartus laaaabai smarkiai diegtelėjo pilvo apačioj, dešiniam šone. Tai trukdavo gal vos po 10 sekundžių, bet kaip perkūnas iš giedro dangaus ir norėdavosi prisėsti. blink.gif biggrin.gif Ir dar pirmąsias 10 d. po OV jaučiausi labai pavargusi ir laaaabai norėjosi miego. Kelias dienas atrodė, kad vos velku kojas, nors po darbo nei kur eidavau, nei darbe labai nuvargdavau. Tai kelis vakarus ėjau miegot gerokai anksčiau nors esu pelėda. Nuo 11 d. po OV nelabai ką daugiau bejaučiau, tik krūtinė padidėjo ir rytais atrodydavo, kad ji lyg ir didesnė nei per pms, nors dar telpu į pms'inę liemenėlę. Speneliai padidėjo, bet jų visai neskauda, tik pati krūtinė kažkiek skausminga, bet gal net mažiau nei per pms. O požymis iš kurio vyras suprato, kad aš laukiuosi, nes per tas 2 savaites nuo OV labai pakilo mano apetitas. Daug kas rašo, kad mėsa nėštumo metu smirda, o man atvirkščiai, taip norėjosi visokių rūkytų mėsyčių ar chianachų, nors paprastai teikiu pirmenybę vištienai, o ne kiaulienai. Būdavo pavalgom vakarienę, praeina koks pusvalandis, vyras sotus, o aš einu pjaustytis šoninės, po to dar vaisių kokių. biggrin.gif Pati esu smulki ir valgymas po vakarienės man nelabai būdingas. smile.gif Na ir dar vienas nelabai malonus pojutis, kad tiesiog žiauriai pučia pilvą, net kai nevalgau nieko nuo ko galėtų pūsti. blush2.gif Jei kam aktualu, tai testas nėštumą parodė kai tos dienos vėlavo 2 dienas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif 2013 m. gruodžio 29 d. buvo teta iš Krasnojarsko atvykus 5 dienom biggrin.gif na, va ir po jų pradėjom darbuotis... na ir man jau 3 diena kaip skauda nugara, viskas aplink "nekvepia", vakar teko pavažiuot 3 stoteles autobusu tai galvojau jog neteksiu sąmonės... Šiandien pastebėjau, kad krūtinė 2 kartus padidėjus (bet ne skauda) ir maudžia šonus ir beprotiškai norisi miego ax.gif norėčiau Jūsų pasiteirauti ar tai gali būti nėštumo požymiai? Kada geriausiai atlikt testą? ax.gif
Atsakyti