Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 11, 13:14)
Į WC vaikščiojimas dažnesnis tikrai ne nėštumo gale būna  mirksiukas.gif Aš nuo 5 savaitės į jį lakstau ir tai yra labai normalu  mirksiukas.gif

Turejau omeny judesius. Paskaitykit kaip paaugles antroj dienoj po santykiu judesius "jaust" pradeda smile.gif

Del lankstymo i wc - praeis, kai organizmas prie hormonu prisitaikys. O mestumo gale jau kitos priezastys. As ir dabar dar i joki wc nelakstau smile.gif. Nestumo pradzioj gal tris savaites laksciau.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 11, 19:30)
Turejau omeny judesius. Paskaitykit kaip paaugles antroj dienoj po santykiu judesius "jaust" pradeda smile.gif

Del lankstymo i wc - praeis, kai organizmas prie hormonu prisitaikys. O mestumo gale jau kitos priezastys. As ir dabar dar i joki wc nelakstau smile.gif. Nestumo pradzioj gal tris savaites laksciau.

Oi iki judesių dar toli gražu biggrin.gif mirksiukas.gif Nu man dabar 8 savaitė į wc visdar lakstau 4u.gif Bet gyvent galima, baika biggrin.gif mirksiukas.gif
Beje kiek žinau dė to wc tai čia labai visoms skirtingai, va mano puskė visai nelakstė ir dabar nelaksto, gimdyt turi pavasarį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Brunetė**: 11 sausio 2014 - 19:36
Sveikos merginos smile.gif situacija tokia: mmm turėjo būti sausio 9 dieną. Ligi šiol jų nėra - kol kas labai dėl to džiaugiuosi. Bet.. dariausi šiandien testuką - neigiamas. Įtarimų kelia tik savijauta - maudžia pilvą, na bet maudimas truputį kitoks nei prieš mmm, toks dūrimas tai vienoje pusėje, tai kitoje, o keisčiausia tas , jog labai tempia kirkšnis. Šis ciklas iš vis labai keistas, nes maždaug ciklo antroje pusėje kokias tris dienas švelniai rausvai tepliojo ir maudė pilvą, plius tempė kirkšnis. Šiuo metu krūtinė truputį jautri, bet ne taip kaip prieš mmm (tuo metu laaaaabai būna jautri). Ir nuovargis (jį nurašau darbui, kelionėms). bet šiandien negaliu iki pat šiol normaliai funkcionuoti (traukia į lovą nors tu ką doh.gif ). Mano ciklas trunka 28-30 dienų. Vaikelio tikrai laukiam.. net šįryt sapnavau teigiamą testą, bet deja buvo neigiamas. Jei artimiausiomis dienomis nepramuš - reiks bėgti pas ginę. Gal kokios rimtos bėdos užpuolė. O taip norėčiau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilgera: 12 sausio 2014 - 14:31
Man pasireiškė tokie požymiai:

*Labai labai jautri krutinė;
*Dubens srities gėlimas; pilvo tempimas, sukimas;
*Košmarai;
*Nervingumas.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 12, 15:45)
Man pasireiškė tokie požymiai:

*Labai labai jautri krutinė;
*Dubens srities gėlimas; pilvo tempimas, sukimas;
*Košmarai;
*Nervingumas.

Košmarai ir intensyvūs sapnai mane kankiną visą šį ciklą.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2014 01 12, 14:29)
Sveikos merginos  smile.gif situacija tokia: mmm turėjo būti sausio 9 dieną. Ligi šiol jų nėra - kol kas labai dėl to džiaugiuosi. Bet.. dariausi šiandien testuką - neigiamas. Įtarimų kelia tik savijauta - maudžia pilvą, na bet maudimas truputį kitoks nei prieš mmm, toks dūrimas tai vienoje pusėje, tai kitoje, o keisčiausia tas , jog labai tempia kirkšnis. Šis ciklas iš vis labai keistas, nes maždaug ciklo antroje pusėje kokias tris dienas švelniai rausvai tepliojo ir maudė pilvą, plius tempė kirkšnis. Šiuo metu krūtinė truputį jautri, bet ne taip kaip prieš mmm (tuo metu laaaaabai būna jautri). Ir nuovargis (jį nurašau darbui, kelionėms). bet šiandien negaliu iki pat šiol normaliai funkcionuoti (traukia į lovą nors tu ką  doh.gif ). Mano ciklas trunka 28-30 dienų. Vaikelio tikrai laukiam.. net šįryt sapnavau teigiamą testą, bet deja buvo neigiamas. Jei artimiausiomis dienomis nepramuš - reiks bėgti pas ginę. Gal kokios rimtos bėdos užpuolė. O taip norėčiau  nestuke.gif

Mane nuo vidurio ciklo iki dabar kankina labai didelis nuovargis, pykinimas ir į wc lakstymas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Esu naujokė šiame forume, bet labai įdomu paskaityti jūsų visų potyrius, nes su vyru planuojame lialiuką lotuliukas.gif
Noriu pasidalinti savaisiais.Prieš savaitę pradėjo mausti, tempti pilvo apačią, pasidarė jautrūs speneliai, nors krūtinė nejautri, tik gal pabrinkusi šiek tiek,atsirado nuovargis. Nuo vakar šie simptomai sumažėjo. Iki mėnesinių dar 10 dienelių. Įdomu ar galėjo užkibti ar tai artėjančių dienų požymiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimsiukaas @ 2014 01 13, 10:17)
Sveikos smile.gif Esu naujokė šiame forume, bet labai įdomu paskaityti jūsų visų potyrius, nes su vyru planuojame lialiuką lotuliukas.gif
Noriu pasidalinti savaisiais.Prieš savaitę pradėjo mausti, tempti pilvo apačią, pasidarė jautrūs speneliai, nors krūtinė nejautri, tik gal pabrinkusi šiek tiek,atsirado nuovargis. Nuo vakar šie simptomai sumažėjo. Iki mėnesinių dar 10 dienelių. Įdomu ar galėjo užkibti ar tai artėjančių dienų požymiai? g.gif

Na tikrai anksti dar nestuke.gif požymiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimsiukaas @ 2014 01 13, 11:17)

Tikriausiai tai didelio noro turėti leliuką požymiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimsiukaas @ 2014 01 13, 11:17)

Tikriausiai čia ovuliacijos požymiai. Tas irgi labai gerai - jei įvyko ovuliacija, tai linkiu, kad ir leliukas užkibtų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos nestuke.gif tikiuosi priimsit i savo buri. Labai norim mazycio dziaugsmelio. Dar tik pirmas ciklad planuojam, bet jame turbut ir yra sunkiausia laukti
Atsakyti
Labas smile.gif Mes ir dar tik pradėjome planavimą leliuko 4u.gif o jau taip nėra kantrybės, norisi , kad kuo greičiau užkibtų 4u.gif
Atsakyti