Istorija tokia:
Kai man buvo 17 metų, mano tėvai praradp darbą ir aš metusi mokyklą išvažiavau dirbti į užsienį kad išlaikyčiau savo 2 seses ir 1 brolį. Važinėjau po Europą,kaip samdoma auklė (Au-pair). Šių metų Sausį atsidūriau vienoje ispanų šeimoje, kurioje Rugsėjį buvau išprievartauta vaikų tėvo. Grįžau namo, tačiau kai pasipasakojau tėvams, kad laukiuosi, jie mane išmetė iš namų,nes patys yra alkoholikai. Dabar gyvenu pas draugę,bet nežinau,kiek laiko ten praabūsiu.TĖvai sakė,kad grįžti galėsiu tik jei pasidarysiu abortą. Aš jau 10 savaitė nėščia.Turiu siuntimą pasidaryti abortą po trijų dienų. BET NENORIU.Lieju ašaras,bet negaliu pakeisti nieko. neturiu nei kur gyvent viena su vaikeliu,neturiu lei lito kišenėje. Domėjausi dėl pašalpų, tačiau vienišoms mamoms be teismų soc. pašalpa neskiriama, tiktais 156 lt vienam asmeniui (uz kuriuos negalėčiau nei nuomotis nieko, nei nusipirkti maisto). Domėjausi dėl soc. būsto,tačiau man pasakė,kad trurėčiau laukti 5 metus eilėje. Abortą turiu darytis po 3 dienų. Bet nenoriu.Sapnuoju vaikelį, ir verkiu kasnąkt. Tačiau neturiu kito pasirinkimo. O teisti to vyro negaliu,nes nei jo pavardės žinau,nei kur gyvena. Ką galėčiau padaryti? Tik nesmerkit, nes labai jau sunkiai viską pereinu ir taip.Ir dar kai skaičiau kiekvieną raidos savaitę, tai taip gaila.... Su tėvais irgi neįmanoma susitart,juk tik Vasarį sulauksiu 20metų. pasakė, jei noriu,galiu gadintis gyvenimą pati saumjie ir taip turi pilna vaikų. O kad aš jiems pinigus visus du metus siučiau ir savo mokyklą dėl jų paaukojau.. nežinau ką daryti, patarkit.