Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu darytis aborto!

Laba diena Mamytės,

Istorija tokia:

Kai man buvo 17 metų, mano tėvai praradp darbą ir aš metusi mokyklą išvažiavau dirbti į užsienį kad išlaikyčiau savo 2 seses ir 1 brolį. Važinėjau po Europą,kaip samdoma auklė (Au-pair). Šių metų Sausį atsidūriau vienoje ispanų šeimoje, kurioje Rugsėjį buvau išprievartauta vaikų tėvo. Grįžau namo, tačiau kai pasipasakojau tėvams, kad laukiuosi, jie mane išmetė iš namų,nes patys yra alkoholikai. Dabar gyvenu pas draugę,bet nežinau,kiek laiko ten praabūsiu.TĖvai sakė,kad grįžti galėsiu tik jei pasidarysiu abortą. Aš jau 10 savaitė nėščia.Turiu siuntimą pasidaryti abortą po trijų dienų. BET NENORIU.Lieju ašaras,bet negaliu pakeisti nieko. neturiu nei kur gyvent viena su vaikeliu,neturiu lei lito kišenėje. Domėjausi dėl pašalpų, tačiau vienišoms mamoms be teismų soc. pašalpa neskiriama, tiktais 156 lt vienam asmeniui (uz kuriuos negalėčiau nei nuomotis nieko, nei nusipirkti maisto). Domėjausi dėl soc. būsto,tačiau man pasakė,kad trurėčiau laukti 5 metus eilėje. Abortą turiu darytis po 3 dienų. Bet nenoriu.Sapnuoju vaikelį, ir verkiu kasnąkt. Tačiau neturiu kito pasirinkimo. O teisti to vyro negaliu,nes nei jo pavardės žinau,nei kur gyvena. Ką galėčiau padaryti? Tik nesmerkit, nes labai jau sunkiai viską pereinu ir taip.Ir dar kai skaičiau kiekvieną raidos savaitę, tai taip gaila.... Su tėvais irgi neįmanoma susitart,juk tik Vasarį sulauksiu 20metų. pasakė, jei noriu,galiu gadintis gyvenimą pati saumjie ir taip turi pilna vaikų. O kad aš jiems pinigus visus du metus siučiau ir savo mokyklą dėl jų paaukojau.. nežinau ką daryti, patarkit. verysad.gif
Atsakyti
O ką tau patarti, sušiktas tavo gyvenimas, aš daryčiaus abortą. Bet, jei nenori, nesidaryk, gal draugė padės, pagimdysi, galėsi laikinai atiduot į vaikų namus, kol pati ant kojų atsistosi. Nors nežinau, kažkokia iš kirvio virta tavo istorija, dirbai aukle, bet nežinai nei kur, nei pas ką?
Atsakyti
http://www.neplanuot...action_ref_map=[]

Atsakyti
Jei ta istorija tikra, aš gimdyčiau ir laikinai atiduočiau vaiką į vaikų namus. Rasčiau darbą, rasčiau kur gyventi ir ką valgyti, pasiimčiau vaiką. Kol kurčiau minimalų gerbuvį, būtinai lankyčiau vaiką. Dar juk yra kažkokie sos kaimai. Dar yra ir kažkokie moters laikino prieglobsčio namai( tiksliai nežinau, kaip jie vadinasi). Na, baisiausiu atveju, dar yra Lietuvos mėgstama laida - 24 valandos. Dar yra bažnyčios. Nežinau. Aš ieškočiau bet ko, už ko galiu užsikabinti ir išsigelbėti su norimu, laukiamu vaiku. Ir alkoholikai tėvai man nebūti tie, kurie patarinėja. Bet čia aš taip daryčiau. O tavo amžius ne yda- ji greit išsitaisys savaime. Būti sąžinigu, tvirtu, protingu žmogumi galima ir jaunam.
Atsakyti
Kaip galima dirbti vaikų aukle,ir nežinoti adreso kur jinai dirba ir nežinoti ją pasamdžiusių žmonių pavardžių.
Atsakyti
nežinau kur esi, bet yra Vilniuje tokia organizacija: http://www.vilnius.c...ai/tikslai.html
čia panašaus likimo merginos glaudžiasi, gauna pagalbos. Parašyk/paskambink jiems, manau turėtų padėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sendoa @ 2013 11 12, 05:46)
Laba diena Mamytės,

Istorija tokia:

Kai man buvo 17 metų, mano tėvai praradp darbą ir aš metusi mokyklą išvažiavau dirbti į užsienį kad išlaikyčiau savo 2 seses ir 1 brolį. Važinėjau po Europą,kaip samdoma auklė (Au-pair). Šių metų Sausį atsidūriau vienoje ispanų šeimoje, kurioje Rugsėjį buvau išprievartauta vaikų tėvo. Grįžau namo, tačiau kai pasipasakojau tėvams, kad laukiuosi, jie mane išmetė iš namų,nes patys yra alkoholikai. Dabar gyvenu pas draugę,bet nežinau,kiek laiko ten praabūsiu.TĖvai sakė,kad grįžti galėsiu tik jei pasidarysiu abortą. Aš jau 10 savaitė nėščia.Turiu siuntimą pasidaryti abortą po trijų dienų. BET NENORIU.Lieju ašaras,bet negaliu pakeisti nieko. neturiu nei kur gyvent viena su vaikeliu,neturiu lei lito kišenėje. Domėjausi dėl pašalpų, tačiau vienišoms mamoms be teismų soc. pašalpa neskiriama, tiktais 156 lt vienam asmeniui (uz kuriuos negalėčiau nei nuomotis nieko, nei nusipirkti maisto). Domėjausi dėl soc. būsto,tačiau man pasakė,kad trurėčiau laukti 5 metus eilėje. Abortą turiu darytis po 3 dienų. Bet nenoriu.Sapnuoju vaikelį, ir verkiu kasnąkt. Tačiau neturiu kito pasirinkimo. O teisti to vyro negaliu,nes nei jo pavardės žinau,nei kur gyvena. Ką galėčiau padaryti? Tik nesmerkit, nes labai jau sunkiai viską pereinu ir taip.Ir dar kai skaičiau kiekvieną raidos savaitę, tai taip gaila.... Su tėvais irgi neįmanoma susitart,juk tik Vasarį sulauksiu 20metų. pasakė, jei noriu,galiu gadintis gyvenimą pati saumjie ir taip turi pilna vaikų. O kad aš jiems pinigus visus du metus siučiau ir savo mokyklą dėl jų paaukojau.. nežinau ką daryti, patarkit.  verysad.gif

Sakai nezinai nei adreso nei pavardes? Tai kaip gi tu dirbai aur paire? Kad isvaziuotum kaip aurpaire popieriu kalnai yra uzpildomi. Esant svetimoje salyje Air paires irgi turi savo "kontakta" kur jei kas negerai semoje gali skustis ar pan.
Kitas dalykas Aurpaire tik del $ nevaziuoja, nes visi zino, kad yra kitoks sios programos tikslas. Dar galvoju, kaip tave galejo paiimti aurpaire, kai tu ne mklos nebaisgusi..? g.gif
Atsakyti
kreipkis cia

http://www.kartunamai.lt/

turesi kur prisiglausti, kur vaikeli paauginti.

Dar viena iseitis - susirask kokia mociute kaime, kuri iesko kompanijos, kad padetu namuose tvarkytis. Tai ir namus turesi, ir galesi darzoviu uzsiauginti, mesos.

Saugok savo vaikeli, o iseiciu tikrai yra 4u.gif Tarkim http://www.skelbiu.l...e-16331000.html
Atsakyti
Na va, skubėjau parašyti, bet viską beveik jau parašė. jei istorija tikra, rašyk į AŽ. Falsifikato kvapelis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2013 11 12, 23:23)
Na va, skubėjau parašyti, bet viską beveik jau parašė. jei istorija tikra, rašyk į AŽ. Falsifikato kvapelis yra smile.gif

Tikrai taip ir man čia kvepia išgalvota istorija. 17 metų kaži kokiu būdu ji išvyko į užsienį ir dar dirbti???
Abu tėvai vienu metu neteko darbo ir per trumpą laiką patapo alkoholikais? Jei abu dirbo, tai, manyčiau, su gėrimu negalėjo būti taip jau blogai.
Ir dar. Kaip nebaigusi mokyklos, rašo gan pakankamai taisyklingai lietuviškai,nosinės, kableliai, kas visiškai nebūdinga jaunimui. Man tai didžiausią įtarimą kelia.

Jei tai išgalvota, tai visiškai nesuvokiu - tikslas tai koks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 12 lapkričio 2013 - 23:10
Įdomi istorija, kokią teisę turi tėvai išmesti savo nepilnametį vaiką iš namų? Kur žiūri VTAT?
Atsakyti
Narės jau visus kabliukus sukabino :-D Juokinga kurti tokius briedus :-D
Atsakyti