Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu darytis aborto!

O ko cia galu neisristi lotuliukas.gif , cia ju ir isrisineti nereikia, nesamoniu prirase ir tiek. Ne, kad nescia tai taip, bet kad tokia nekalta avyte nuvare i uzsieni ir net neprisimena adreso kur tai ivyko(na tik apsvaigus nuo kazko galima nezinoti kur dirbai, kokiam mieste, gatvej ir name vaikus priziurejai blush2.gif ). Ar kalbeti autore nemoka? Jei tai butu ivyke, manau pasakytu ji ir tu priziurimu vaiku mamai ir aplamai i policija keliautu. Ir jei po tokio ivykio (na sakykim kazkoks vaiku tetis ja isprievartavo) dar ta vaikeli noret pasilikt? Ypac kada nera nei kur gyvent, nei ka apsirengt, nei ka valgyt...
Atsakyti
Na, kaip matau, visi čia liko nesusipratę.

Paaiškinsiu iš naujo. smile.gif

Išvažiavau baigusi 11 klasę, nes jie praprado darbus. O tokie ten ir darbai buvo - Pečkurys ir virėja. Mama - negeria, tėvas- taip. Išvažiavau 17, bet dabar man jau bus 20 metų greit. Dirbau ir Austrijoje,ir Anglijoje, iv Vokietijoje, ir galų gale - Ispanija. Visi au pair pokalbiai vyksta šitaip - apsikeiti laiškais, tada susiskalbini skype'u, jei tinka,važiuoji.Bilietą nuperka šeima, arba tu pats,jei gali. Niekada nei vienoje šiemoje nebuvo jokių kontrakų. tai - norint išvengti mokesčių. Niekada neturėjau nei su viena šeima problemų, todėl nebijodama važ-avau ir į ketvirtąją. Žinoma, jei norėčiau,rasčiau būdą prisiteisti iš to vyro pinigus, bet dabar esu viena čia, gyvenu pas draugę, ir su tėvais esu susipykusi,tiksliau jie yar pikti ant manęs. Žinau,kad su laiku atleis. Duodu jiems prisipratinti prie mano sprendimo. Jei išvažiavau po 11 klasės, ir turiu tėvus gana siaurų pažiūrų,nereiškia,kad aš pati esu atsilikusi. Tai nėra priežastis rašyti blogai. Juk visi ėjom į mokyklą,visi? Visi turėjo teisę išmokti rašyti gerai. Tai jau nebe nuo tavo tėvų priklauso,priklauso nuo pačio žmogaus noro. IR trečia. Kodėl turėčiau išgalvoti istoriją? Juk gyvenime yra daug daugiau dalykų,nei sėdėti prie kompiuterio švaistant laiką tau nenaudingais dalykais. Taigi... Susimąstykit,prieš pradedamos ieškoti,prie ko prisikibti. Gal ir neišaiškinau gerai. Bet juk jūsų neprašiau nei materialinės paramos, nei stogo,po kuriuo galėčiau gyventi. Tiesiog prašiau patarimo. esu ambicinga, dėl to negalėjau pasidaryti aborto. Ir nesidarysiu. Ačiū toms,kurios neprisigalvojo nesąmonių,ir parašė į A.Ž. Džiaugiuosi sulaukusi paramos. smile.gif gaila tik dėl tų,kurios teisia žinodamos smulkias detales.

Dėkui už dėmesį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sendoa: 15 lapkričio 2013 - 13:43
QUOTE(Leksa @ 2013 11 14, 20:48)
Visa istorija tai, aisku, kad netikra. Bet ,jei temos autore is tiesu nescia, tai itariu, kad miegojo su keliais vyrais, dabar nezino nuo kurio pastojo ir neturiu pinigu pareikalauti, jog visi DNR testus pasidarytu, o ir gal kiek geda del tokio "atvejo", kai kreipiantis i teisma reikes visa vyru sarasa nurodyt.

O jei istorija butu tikrai (ko nera), tai toki mergina turetu kreipris i au-pair ir gauti dokumentu kopijas, kur ir pas ka ji dirbo. O tada jau galima net ir vedusi uzsienieti paduoti tevystes nustatymui ir alimentams.

Bet manyciau, kad autore jei ne demesio nori sulaukti tokia isgalvota tema, tai gal tikisi materialines naudos, na vdrug kas pasiulys apsigyvent kur papigiai, pinigu, rubu, daiktu ir pan.

Labai sunku atskirti ar is tiesu reikia kazkam tos pagalbos ar tik naudojasi kai kas graudziomis istorijomis...

Atsakyti
Kaip ambicingas zmogus gali po isprievartavimo nesikreipt i policija ir medikus?Visgi,tikiuosi,kad auginsit ne prievartos vaisiu, bent jau vienanakti nuotykiuka,o biologini teveli vaikai nusipelno zinot ir pazint,nors realios materialines paramos kazin ar is ju imanoma ka ispesti.
Atsakyti
QUOTE(Sendoa @ 2013 11 15, 13:39)
Na, kaip matau, visi čia liko nesusipratę.

Paaiškinsiu iš naujo. smile.gif

Išvažiavau baigusi 11 klasę, nes jie praprado darbus. O tokie ten ir darbai buvo - Pečkurys ir virėja. Mama - negeria, tėvas- taip. Išvažiavau 17, bet dabar man jau bus 20 metų greit. Dirbau ir Austrijoje,ir Anglijoje, iv Vokietijoje, ir galų gale - Ispanija. Visi au pair pokalbiai vyksta šitaip - apsikeiti laiškais, tada susiskalbini skype'u, jei tinka,važiuoji.Bilietą nuperka šeima, arba tu pats,jei gali. Niekada nei vienoje šiemoje nebuvo jokių kontrakų. tai - norint išvengti mokesčių. Niekada neturėjau nei su viena šeima problemų, todėl nebijodama važ-avau ir į ketvirtąją. Žinoma, jei norėčiau,rasčiau būdą prisiteisti iš to vyro pinigus, bet dabar esu viena čia, gyvenu pas draugę, ir su tėvais esu susipykusi,tiksliau jie yar pikti ant manęs. Žinau,kad su laiku atleis. Duodu jiems prisipratinti prie mano sprendimo. Jei išvažiavau po 11 klasės, ir turiu tėvus gana siaurų pažiūrų,nereiškia,kad aš pati esu atsilikusi. Tai nėra priežastis rašyti blogai. Juk visi ėjom į mokyklą,visi? Visi turėjo teisę išmokti rašyti gerai. Tai jau nebe nuo tavo tėvų priklauso,priklauso nuo pačio žmogaus noro. IR trečia. Kodėl turėčiau išgalvoti istoriją? Juk gyvenime yra daug daugiau dalykų,nei sėdėti prie kompiuterio švaistant  laiką tau nenaudingais dalykais. Taigi... Susimąstykit,prieš pradedamos ieškoti,prie ko prisikibti. Gal ir neišaiškinau gerai. Bet juk jūsų neprašiau nei materialinės paramos, nei stogo,po kuriuo galėčiau gyventi. Tiesiog prašiau patarimo. esu ambicinga, dėl to negalėjau pasidaryti aborto. Ir nesidarysiu. Ačiū toms,kurios neprisigalvojo nesąmonių,ir parašė į A.Ž. Džiaugiuosi sulaukusi paramos.   smile.gif  gaila tik dėl tų,kurios teisia žinodamos smulkias detales.

Dėkui už dėmesį smile.gif

Zinai, nerasyk nesamoniu apie Skype ir kad susisneki ir vaziuoji. Tada tai nera Au-pair programa, nes joje eina viskas oficialiai, su registracijom ir tais nelemtais(del nabagu, gala su galu nesudurianciu uzsienieciu lotuliukas.gif ) mokesciais. Mano trys drauges dirba pagal sia programa, viskas jau daugiau nei 10-15 metu yra legaliai ir nei viena puse nenuskursta sumokejusi kazkokius procentus smile.gif . O tavuoju atveju , laiskai skype... tai nera aur pair cool.gif .
O tai kodel po to ivykio nesikreipei i vietine policija ir neisviesinai to ivykio? Ne del pinigu(nes esi ambicinga), o del to, kad butu nuteistas prievartautojas? O tai nuvaziuoja musu nekaltos merginos i uzsienius, ten va tokiam praslysta vienas kitas prievartavimas, po to nauju auku ieskos g.gif ...
Ir nereikia cia aiskintis, tik kai nesamoniu daug prirasyta, tai ir kyla mintys kitos... Beje, is sono ziurint viska labai akcentuoji i savo tevus ir tai kad jie taves atsisakys... g.gif Ko cia atsisakineti, jei jau esi suaauges zmogus.Registruota tevu bute - vadinasi savo vieta jame turi, ar ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 lapkričio 2013 - 14:00
Tau gal duot pavyzdinius tinklalapius kuriuosi būtent susiradau tas šeimas? DABAR, nesiteisiu,nes dabar yra kitų problemų. turėjau pirma problemą ar darytis abortą,ar ne. Dabar,kur gyvent ir kaip gyvent. Nėra viskas taip lengva. Viskas su laiku. Ir šitos temos reikėjo,tik atsakyti klausimu dėl aborto. Ne dėl viso jūsų pamokslavimo apie dokumentus ir t.t.
Akcentuoju tėvus,nes Lietuvoje turiu tik tris drauges su kuriomis bendrauju,ir tėvus. į ką daugiau akcentuosiuosi. Žinau,kad užaugusi,turiu 20 metų, bet visgi,dar labai jauna smile.gif

QUOTE(cambala @ 2013 11 15, 14:59)
Zinai, nerasyk nesamoniu apie Skype ir kad susisneki ir vaziuoji. Tada tai nera Au-pair programa, nes joje eina viskas oficialiai, su registracijom ir tais nelemtais(del nabagu, gala su galu nesudurianciu uzsienieciu lotuliukas.gif ) mokesciais. Mano trys drauges dirba pagal sia programa, viskas jau daugiau nei 10-15 metu yra legaliai ir nei viena puse nenuskursta sumokejusi kazkokius procentus smile.gif . O tavuoju atveju , laiskai skype... tai nera aur pair cool.gif .
O tai kodel po to ivykio nesikreipei i vietine policija ir neisviesinai to ivykio? Ne del pinigu(nes esi ambicinga), o del to, kad butu nuteistas prievartautojas? O tai nuvaziuoja musu nekaltos merginos i uzsienius, ten va tokiam praslysta vienas kitas prievartavimas, po to nauju auku ieskos g.gif ...
Ir nereikia cia aiskintis, tik kai nesamoniu daug prirasyta, tai ir kyla mintys kitos... Beje, is sono ziurint viska labai akcentuoji i savo tevus ir tai kad jie taves atsisakys...  g.gif Ko cia atsisakineti, jei jau esi suaauges zmogus.Registruota tevu bute - vadinasi savo vieta jame turi, ar ne taip?

Atsakyti
QUOTE(Sendoa @ 2013 11 15, 14:11)
Tau  gal duot pavyzdinius tinklalapius kuriuosi būtent susiradau tas šeimas? DABAR, nesiteisiu,nes dabar yra kitų problemų. turėjau pirma problemą ar darytis abortą,ar ne. Dabar,kur gyvent ir kaip gyvent. Nėra viskas taip lengva. Viskas su laiku. Ir šitos temos reikėjo,tik atsakyti klausimu dėl aborto. Ne dėl viso jūsų pamokslavimo apie dokumentus ir t.t.
Akcentuoju tėvus,nes Lietuvoje turiu tik tris drauges su kuriomis bendrauju,ir tėvus. į ką daugiau akcentuosiuosi. Žinau,kad užaugusi,turiu 20 metų, bet visgi,dar labai jauna smile.gif

Aha, man tikrai ju labai reikia lotuliukas.gif . Tik nebepasakok apie au-pair ax.gif .
Tai ko neviesinot ivykio vietinej policijoj?
Apie tevus akcentas - esi registruota ju bute? Reiskia su mazyliu gali gyventi ten(nepriklausomai ar alkoholikai, ar priima ar atsisako). Ir nestumas 10 sav. gali isidarbinti nors Maximoj, spesi ir padirbti ir i dekretines iseit (uz kurias maxima mokes).
O forume gauti atsakyma apie tai ar palikti kudiki ar ne, neatrodo naivu, ypac turint tris drauges cool.gif ? Lyg savo proto nebutu(ir 20 metu cia nera jau tokia jauna, ne 15 -ika juk, kada vaikiskas mastymas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 lapkričio 2013 - 14:53
Tikrai yra puslapių, kurie skirti išvykti dirbti au-pair auklėmis, nėbūtina per agentūrą. Tuomet ir jokių mokesčių mokėti nereikia.

Tik kodėl autorė nesikreipė nei į policiją, nei kur kitur, tai man irgi įdomu. g.gif
Atsakyti
Nesusikalbejimas vyksta del pacio au-pair termino. Siaip tai oficialios ir legalios programos visame pasaulyje kai uzsienieciai gyvena seimoje ir priziuri vaikus, padeda namie (viskas puse etato). Tuo tarpu autore nors ir dirbo panasiu principu, dirbo neoficialiai ir tam tikra prasme nelegaliai.
Vienu ar kitu atveju, KUR dirbo, zino. Ar imanoma bene pusmeti praleisti kazkieno namuose ir apie tuos zmones absoliuciai nieko nezinoti? Na, kaip minimum, atvaziuojant adresa dave. Na nesitare juk vaziuot "pas teta, i kaima" g.gif O teiginys, kad "DABAR nesiteisiu"i r duoda uzuomina, kad kazkas zinoma. Nors del laiko, tai atlikciau pastebejima, kad kol susiruosite teistis, ta seima jau gali buti persikrausciusi n kartu ir tada jau galu nerasite. Todel sakyciau prie visu kitu reikalu, pasidomekite ir kaip atitinkamus procesus pradeti esant cia. Gal yra kokios agenturos, kurios gali ten tvarkyti reikalus, o Jus su jomis kontaktuosite pastu, skaipu ir t.t.
Klystate, jei manote, kad niekas neisgalvoja temu. Buna dar ir kokiu istoriju, o cia rasancios senbuves tai zino. O po to, kai keleta kartu sugaisti laika nuosirdiems patarimams ir paaiskeja, kad tema isgalvota, daug atsargiau i tai ziuri. Todel pirmiausia kyla daug klausimu, o tada ateina ir patarimai, pagalbos siulymai. Nera ko purkstauti ir tujintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 11 15, 17:16)
Nesusikalbejimas vyksta del pacio au-pair termino. Siaip tai oficialios ir legalios programos visame pasaulyje kai uzsienieciai gyvena seimoje ir priziuri vaikus, padeda namie (viskas puse etato). Tuo tarpu autore nors ir dirbo panasiu principu, dirbo neoficialiai ir tam tikra prasme nelegaliai.
Vienu ar kitu atveju, KUR dirbo, zino. Ar imanoma bene pusmeti praleisti kazkieno namuose ir apie tuos zmones absoliuciai nieko nezinoti? Na, kaip minimum, atvaziuojant adresa dave. Na nesitare juk vaziuot "pas teta, i kaima"  g.gif  O teiginys, kad "DABAR nesiteisiu"i r duoda uzuomina, kad kazkas zinoma. Nors del laiko, tai atlikciau pastebejima, kad kol susiruosite teistis, ta seima jau gali buti persikrausciusi n kartu ir tada jau galu nerasite. Todel sakyciau prie visu kitu reikalu, pasidomekite ir kaip atitinkamus procesus pradeti esant cia. Gal yra kokios agenturos, kurios gali ten tvarkyti reikalus, o Jus su jomis kontaktuosite pastu, skaipu ir t.t.
Klystate, jei manote, kad niekas neisgalvoja temu. Buna dar ir kokiu istoriju, o cia rasancios senbuves tai zino. O po to, kai keleta kartu sugaisti laika nuosirdiems patarimams ir paaiskeja, kad tema isgalvota, daug atsargiau i tai ziuri. Todel pirmiausia kyla daug klausimu, o tada ateina ir patarimai, pagalbos siulymai. Nera ko purkstauti ir tujintis  4u.gif

As tik parasau pastebejima, kad ji net teistis nenori(del savo ambiciju bigsmile.gif ) ir pradzioj net i policija nesikreipe ir niekam ten Ispanijoj(na draugu vis tik buna ir svecioj saly ar tos seimos moteriskei pasipasakot) nesake, kad ja isprievartavo...
O jei istorija neisgalvota - gal pati ir buvo tu vaiku tevo meiluze, anas suzinojes, kad laukiasi - atsakomybes neprisiieme. O dabar cia grizo ir klausia patarimo gimdyti ar ne blush2.gif . Negi tokiu klausimu savo proto nera? Nori - gimdyk, nenori (apsvarsciusi savo situacija)- negimdyk.
Atsakyti
Idomiai idomiai. As esu dirbus au-pair. Uzsiregistravau vienam puslapyje, susirasem keliais emailais, tada man ta moteris paskambino ir sako gali atvaziuot, liepe paziureti bilietus ir atsiunte man jau gatava kontrakta i e.pasta pries man vaziuojant. Mokesciu jai nereikejo moket, mokejo man tam tikra suma kiekviena menesi ir tai buvo nurodyta kontrakte, migracijos tarnyboje irgi rodziau kontrakta, registruota pas ja buvau. Ir adresas kontrakte nurodytas, tai kaip jus taip vaziavot is lempos? Jokios garantijos! Jei kita karta vaziuosit, prasykit kontrakto ir pan. Jus tiesiog apgavo ir tiek, mano draugei irgi taip buvo, tris kartus vaziavo i skirtingas seimas, toj pacioj salyje ir negavo jokio kontrakto, iskart is ju pabego.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 16, 13:04)

O jei istorija neisgalvota - gal pati ir buvo tu vaiku tevo meiluze, anas suzinojes, kad laukiasi - atsakomybes neprisiieme.

arba dirbo visai kitoki, ne su aukliavimu susijusi darba ir net nezino kas vaiko tevas.
Atsakyti