Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(verbus @ 2013 12 13, 09:13)
o je kaip sveikinu
o kiek aisktelei uzduociu,ir ar gatveje dauga vaziavai..tikrai dzaiugiuosi.gal ir regitroje jau uzsiregistravai.

Egzaminas prasidejo aiksteleje,pries tai viska instruktorius paaiskino,kokias uzduotis atliksiu,kiek galima taisytis,kur bus mano marsrutas gatveje.Gavau gyvatele ir t formos sankryza,o mieste vaziavau nuo aiksteles iki antro svesoforo,kur reik sukt I magistrale,tai biski magistrale palekiau,paskui ja nusileidus I miesta,o jau baimes buvo doh.gif Bet nors pagaliau mirksiukas.gif
Po naujuju uzsiregistravau I regitra teorijos,nes man rodo teorija kad laisva 12.28,o as Kaune jau nuo 20d nebebusiu.Pasispresiu dar bilietukus,pasimokysiu ir po svenciu bandysiu laime regitroje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 13 gruodžio 2013 - 09:51
QUOTE(Donma @ 2013 12 13, 10:51)
Egzaminas prasidejo aiksteleje,pries tai viska instruktorius paaiskino,kokias uzduotis atliksiu,kiek galima taisytis,kur bus mano marsrutas gatveje.Gavau gyvatele ir t formos sankryza,o mieste vaziavau nuo aiksteles iki antro svesoforo,kur reik sukt I magistrale,tai biski magistrale palekiau,paskui ja nusileidus I miesta,o jau baimes buvo doh.gif Bet nors pagaliau mirksiukas.gif
Po naujuju uzsiregistravau I regitra teorijos,nes man rodo teorija kad laisva 12.28,o as Kaune jau nuo 20d nebebusiu.Pasispresiu dar bilietukus,pasimokysiu ir po svenciu bandysiu laime regitroje mirksiukas.gif

o iki aiksteles dar pati vaziavai ar jau instruktorius nuveze?Vadinasi parkavimu isvengiai smile.gif,bet tikrai saunu,kad pasibaigiai si etapa,super.

mane mieste vis uzgena kur man sunkiausia,bet tai gerai,apsukam rata ir vel atgal,o aiksteleja svieseja po truputi,siandiena bent parkavima lygiagreciai saligatviui nutaikiau gerai,bet kai paklause,ar gerai pasistatei-as kaip dunduke nzn,nes instruktorius lauke buvo,sako nepadesiu.man kad tik lesitu,tai as visa diena ten prasistumdyciau smile.gif,o beja is kokio miestuko esi?galima juk ir kt regitroje laikytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verbus: 13 gruodžio 2013 - 11:57
QUOTE(verbus @ 2013 12 13, 13:54)
o iki aiksteles dar  pati vaziavai ar jau instruktorius nuveze?Vadinasi parkavimu isvengiai smile.gif,bet tikrai saunu,kad pasibaigiai si etapa,super.

mane mieste vis uzgena kur man sunkiausia,bet tai gerai,apsukam rata ir vel atgal,o aiksteleja svieseja po truputi,siandiena bent parkavima lygiagreciai saligatviui nutaikiau gerai,bet kai paklause,ar gerai pasistatei-as kaip dunduke nzn,nes instruktorius lauke buvo,sako nepadesiu.man kad tik lesitu,tai as visa diena ten prasistumdyciau smile.gif

Ne iki aiksteles vaziavau pati ir vis galvojau kada tas egzaminas,o pasirodo viskas aikstelej prasidejo.Na man geriau parkavimasis butu buves ,nei ta gyvatele,i prieki gerai,o atbulyn tik sunkiau mirksiukas.gif

Jo,pagaliau pirmas etapas baigtas,reikes toliau tobulintis mirksiukas.gif

Nieko ir tau pavyks,o kada tau egzamina paskyre?
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 12 13, 12:59)
Ne iki aiksteles vaziavau pati ir vis galvojau kada tas egzaminas,o pasirodo viskas aikstelej prasidejo.Na man geriau parkavimasis butu buves ,nei ta gyvatele,i prieki gerai,o atbulyn tik sunkiau mirksiukas.gif

Jo,pagaliau pirmas etapas baigtas,reikes toliau tobulintis mirksiukas.gif

Nieko ir tau pavyks,o kada tau egzamina paskyre?

liko du vaziavimai(mat as dar papildomu pirkausi buvo 5+vel 5 verysad.gif ) ir trecias egazaminas,tai siande prasitare -sako papildomu nebepirk,mastysim kada pasiskirti egzamina,kada masinu maziau smile.gif,kt savaitei viskas daugiau kvepia,oi kaip butu gerai,jei pasisektu,tiesiog neitiketina smile.gif o tobulintis sake ribu nera,viskas is praktikos ateina.ir aisku isilaikius teises ju nepadeti,o bandyti vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 12 13, 14:14)
liko du vaziavimai(mat as dar papildomu pirkausi buvo 5+vel 5 verysad.gif ) ir trecias egazaminas,tai siande prasitare -sako papildomu nebepirk,mastysim kada pasiskirti egzamina,kada masinu maziau smile.gif,kt savaitei viskas daugiau kvepia,oi kaip butu gerai,jei pasisektu,tiesiog neitiketina smile.gif o tobulintis sake  ribu nera,viskas is praktikos ateina.ir aisku isilaikius teises ju nepadeti,o bandyti vaziuoti.

Na tai sekmes tau,ir daugiau drasos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 12 13, 13:21)
Na tai sekmes tau,ir daugiau drasos thumbup.gif

Aciu smile.gif

man vis instruk.-nesinervuok,ramiai-na gal tik atrodo,kad as nervuojuosi,is veido iseinu,bet viskas su manimi gerai smile.gif kantri kantri esu,tik kartais pratruksta viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verbus: 13 gruodžio 2013 - 12:30
QUOTE(Donma @ 2013 12 12, 16:49)
Na mokyklinis jau mano rankose,pavyko iskart,daug klaidu nebuvo,tik posuki ne I ta puse rodziau ir aikstelej gyvatele teko taisytis o daugiau viskas ok,tai po naujuju griebsiu regitra ax.gif

Sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE("Milda" @ 2013 12 12, 22:31)
Sveikinu visas išlaikiusias  clap.gif
O aš šiandien jau trečiąkart Regitros neįveikiau  verysad.gif  Lazdynuose nesupratau, kad dviejų juostų kelias su ištisine linija prieš sankryžą yra vienpusis ir į kairę pasukau iš dešinės eismo juostos  verysad.gif Visiška kvailė jaučiuosi... Norisi viską mesti...

console.gif as siandien antra karta Regitros neiveikiau verysad.gif turbut pakiso koja 13tu metu, 13 diena, 13 valanda ir dar penktadienis doh.gif
nuverkiau gera posma, nes jau pavargau nuo tu egzu... Mokyklini is trecio karto iveikiau, dabar su Regitra kankinuos... doh.gif taip atsibodo tas egzu stresas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babrusia: 13 gruodžio 2013 - 17:52
Na, reikia kažkaip susiimti, babrusia smile.gif Mano instruktorius vis kartoja, kai aš padariusi kažkokią žioplystę, vairuoju galvodama apie tai ir darydama klaidą po klaidos: "Pamiršk kas buvo, važiuojam toliau"!
Bet nuotaikos vis gi nėra... Vienąkart viena klaida, kitąkart kita... Su instruktoriaus mašina negęstu visiškai, o tik įsėdu į Regitros, tai ir prasideda... Jau išvažiuoti iš kiemo baisu, kad sankryžoje prie Regitros neužgesčiau... Viską sulėtinu, juk tai irgi blogai... Merginos, kaip pavyksta jums su Regitros mašinomis neužgesti?
Atsakyti
QUOTE("Milda" @ 2013 12 14, 20:05)
Na, reikia kažkaip susiimti, babrusia  smile.gif Mano instruktorius vis kartoja, kai aš padariusi kažkokią žioplystę, vairuoju galvodama apie tai ir darydama klaidą po klaidos: "Pamiršk kas buvo, važiuojam toliau"!
Bet nuotaikos vis gi nėra... Vienąkart viena klaida, kitąkart kita... Su instruktoriaus mašina negęstu visiškai, o tik įsėdu į Regitros, tai ir prasideda... Jau išvažiuoti iš kiemo baisu, kad sankryžoje prie Regitros neužgesčiau... Viską sulėtinu, juk tai irgi blogai... Merginos, kaip pavyksta jums su Regitros mašinomis neužgesti?

O kokiam mieste čia, ar Vilniuj taip gęsta? g.gif
Aš mokykloj mokausi su dyzeliu - praktiškai negęstu, nebent visišką kokią nesąmonę padarau - pvz. sankabą staigiai atleidžiu ar pan, bet tada tuoj užsivedu ir važiuoju.... Taip jau jaučiausi drąsiai - sakau, važiuosiu į miestą su M ženklu..cool.gif nu tai ką - iki pirmo žiedo, kur reikėjo sustot, ir viskas.... doh.gif užgęsau ir nebegaliu pajudėt doh.gif o dar į kalniuką - mašina atgal rieda, o už nugaros pypsi... po 10-to bandymo teko sėst prie vairo MB, nusivežė už miesto - sako važinėk čia: sustok, vėl važiuok kol išmoksi. Į miestą nevažiuosi dar unsure.gif
Tai kol man praaiškėjo, kaip su tuo gazu elgtis... Teoriškai žinojau, kad jautresnės sankabos važiuoja tik su gazu, bet kai neteko taip važiuot - tai oi kaip sunku išmokt verysad.gif arba gęsta, arba tiek gazą paspaudžiu, kad mašina į orą pašoka.... Tai MB išmokė žiūrėt į tachometrą, kur apsisukimus rodo - spaust tiek gazą, kad nenukristų rodyklytė mažiau 10, ir vis prilaikyt gazą, tada sankabą atleidinėt, o gazą nepaleist, ir jei reikia - dar didint. Bet oi kaip sunku tas kojas suvaldyt, kai nepratus blink.gif Žodžiu, pradėjau vėl iš naujo mokytis, nors mokykline jau atrodo važiuoju ir nebebaisu, aišku, kai instruktorius su pedalais šalia - tai ir jausmas kitoks... O kai pedalų nėr - tai tik rankinį užtraukia MB jei ką, ir turiu kapstytis pati...
Babrusią užjaučiu - tiek nervų tie egzaminai, suprantu kaip kiša koją nuovargis ir jaudulys, užburtas ratas gaunasi... Bet visiems tas pats, kažkada ateina ir šventė po ilgų vargų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Milda" @ 2013 12 14, 19:05)
Vienąkart viena klaida, kitąkart kita... Su instruktoriaus mašina negęstu visiškai, o tik įsėdu į Regitros, tai ir prasideda... Jau išvažiuoti iš kiemo baisu, kad sankryžoje prie Regitros neužgesčiau... Viską sulėtinu, juk tai irgi blogai... Merginos, kaip pavyksta jums su Regitros mašinomis neužgesti?

Jei cia Vilniuj-tai yra ten pora tokiu golfu su labai minkstom sankabom,hyundai'jai praktiskai neuzgesinami,del kitu nezinau...receptas labai paprastas-neatleisti gazo pradejus vaziuoti,o sankaba-uzlaikyti,nemesti iskart,o paskui atleisti labai svelniai-ir neuzgesi... 4u.gif + pries egzamina gerai issibandyti masina-kaip gazuojasi,kaip stabdosi,uzgesimo riba,posukiai ir pan...jie tam laiko labai neriboja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE("Milda" @ 2013 12 14, 18:05)
Na, reikia kažkaip susiimti, babrusia  smile.gif Mano instruktorius vis kartoja, kai aš padariusi kažkokią žioplystę, vairuoju galvodama apie tai ir darydama klaidą po klaidos: "Pamiršk kas buvo, važiuojam toliau"!

Jų sankabos jautrios... Atleidinėk DAR atsargiau nei kad su instruktoriaus mašina

QUOTE(denaxa @ 2013 12 17, 00:38)
Jei cia Vilniuj-tai yra ten pora tokiu golfu su labai minkstom sankabom,hyundai'jai praktiskai neuzgesinami,del kitu nezinau...receptas labai paprastas-neatleisti gazo pradejus vaziuoti,o sankaba-uzlaikyti,nemesti iskart,o paskui atleisti labai svelniai-ir neuzgesi... 4u.gif + pries egzamina gerai issibandyti masina-kaip gazuojasi,kaip stabdosi,uzgesimo riba,posukiai ir pan...jie tam laiko labai neriboja... ax.gif

Pasijutau talentu lotuliukas.gif Pirmąsyk laikydama sugebėjau dar aikštelėj užgesint jį cielus 6 kartus doh.gif Ir buvo -- ajajaj, nu ką Jūs pridirbot, nu ką pridirbot lotuliukas.gif TAIP GERAI mašiną bandėt, o dabar kokius čia cirkus krečiat? Būtų kas pasakęs, kad TAIP pridirbsiu, kai mačiau, KAIP mašiną bandėt, sako, niekaip nebūčiau patikėjęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 17 gruodžio 2013 - 06:09
Labas rytas. kažkada lankiausi šioje temoj, bet užmečiau teises.. Dabar vėl bandysiu eit iki galo jau. Norėjau paklaust su M raide važinėjant būtinai turi būt šeimos narys? o kaip ir sugyventinis negalėtų? nes su šeimos nariais nėra galimybės važinėti, su draugu jau 1m kartu gyvenam, jis 10m turi stažo.. ar labai blogai bus jei su juo važinėsiu? Instruktorius sakė kad teoriškai negalima bet praktiškai daug kas taip daro, svarbiausia kad M raidė būtų.. unsure.gif
Atsakyti