Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

as islaikiau po 22 pamoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 14, 12:37)
Įdomu, o kiek pamokų Jums reikėjo, kol išlaikėt?

O man žiūriu atsirado kažkoks nerimas, nebelaukiu vairavimo pamokų... irgi matyt atsiranda dvejonė, kad gal "neduota"... Nugara po vairavimo aišku šlapia, bet iki atsakomybės už savo veiksmus dar toli - toks jausmas kad su instruktorium važiuojant aš net nevairuoju niekada - jis beveik visą laiką laiko vairą ranka, o jei ir leidžia pačiai sukti ar pravažiuoti - vis tiek pataiso, nes nejaučiu gabaritų  verysad.gif  suprantu jį, kai važinėjantis centre, kur dar ir mašinų pristatyta, ir išsukti reikia, o aš vis neįtaikau, o jis atsakingas gi.... Bet ima neviltis, kad tai darosi užburtas ratas: gabaritų nejaučiu, išsukt ar išvažiuot nesugebu dorai, bet ir išmokt šansų nėra, nes artėja posūkis ar sankryža kur sukt - aš jau net nebežiūriu kur ir kiek suku, užsifiksavo kad jis vis tiek vairą perims...  doh.gif  gal ieškot kokio kito instruktoriaus, bet turbūt kol nebaigsiu mokyklos su kitais negaliu važinėt? Neįsivaizduoju, kaip šitą peržengt - bandžiau su MB miško keliuku pasivažinėt, tai geresnis jausmas, nors ir nesąmonių daugiau darau  smile.gif  bet ten ir nesvarbu tie gabaritai - nei juostų, nei mašinų

keisk instruktoriu,jusu mokykloj jis ne vienas turetu buti,tikrai paprasyk,kad noretum kito ir manau pakeis,kam laukt,juk tavo pinigai mirksiukas.gif man uz vairo yra emes instruktorius,per visus pravaziavimus gal kokiu 3 kartus jauciu.....arba kita iseitis kalbet su instruktoriumi,sakyk o tai per egzamina jus man ir padesit vaira laikydamas.......nu jis turi mokyti tave savarankiskai vairuoti,gi pati sakai kad jau uzfiksavus,kad paciai nereiks sukt,uz tave pasuks....
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 14, 08:39)
babrusia jechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bet tai kokios eiles regitroj,o jus pagalvojat kiek reiks laukti jei neislaikysim is pirmo karto regitros - vien del to laukimo norisi islaikyti doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai vat butent, kad nereiketu ilgai laukt dar karta, tai noretusi iskart islaikyt unsure.gif bet is pirmo karto Regitra iveikt tai man jau per didelis stebuklas butu doh.gif biggrin.gif aikstele nepazistama bus, instruktorius irgi nepazistamas ir dar tutbut piktas bus biggrin.gif , itampa ziauri... kur jau islaikyt doh.gif

QUOTE(MartiKarti @ 2013 11 14, 12:12)
As kai atsimenu save vasara su instruktorium, kokia 5-6 pamokas  doh.gif Masinoj nuo prakaito ant sedynes slapia budavo  lotuliukas.gif Islipdavau, kaip po kokios nerealios trefkes prakaituota  doh.gif

drinks_cheers.gif man tai stebuklas, kad as isvis vairuoju biggrin.gif dar liepos menesi netikejau, kad kada nors sesiu uz vairo ax.gif o dabar jau pradedu manyt, kad vairuot galiu ir visai neblogai netgi rolleyes.gif bet vairavimo pamokos man buvo kancia.... Beveik po kiekvienos pamokos verkdavau namie ir vis norejau viskas mest, nes maniau, kad esu beviltiska ir vairuot gyvenime neismoksiu doh.gif o dabar man baisiausia ziedus iveikinet - trauma kazkokia...
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 11 13, 21:41)
30 diena unsure.gif kaip negreit doh.gif uzmirsiu pratimus aikstelej doh.gif

Del pratimu tai taip,as jau 3 savaites nevairavau, tai bijau egzamino. Reikes butinai nulekt i nemokama vilniuj aikstele, nes kitaip sakes smile.gif

gal kas zino ar vilniaus regitros nemokama aikstele galima naudotis ir ziema? Ja valo nuo sniego,mstosi linijos?
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 11 14, 13:52)
as islaikiau po 22 pamoku ax.gif

O as jau galvojau,kad cia as tik tokia viena,kuriai prireike papildomu pamoku blush2.gif O kai parejau namo ir pareiskiau saviskiui,kad reiks papildomu pamoku,tai ispute akis sako kaip tai,vat taip sakau,tu nemokini,masinos mechanine deze neturim,tai ko sakau nori,galvoji,kad esu profe?Na sako man reikia nuvykt pasiziuret kaip tu vairuoji,tai dbr iskilo klausimas ar leistu jam viena pamoka vaziuot su manim instruktorius? g.gif Galetu leist,nes tada isitikintu,kad man dar reikia mokytis thumbup.gif
O del nugaros slapumo tai buna taip kiekviena pamoka man,ir kai nervija kai aikstelej po kiekvieno parkavimosi sako:islipk apsiziurek,o kada reik spet striuke uzsimest? doh.gif Jau karta taip buvau persalus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 14 lapkričio 2013 - 16:48
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 14, 12:17)
is kelinto karto egzaislaikei,ir kaip sekes ?

Is antro. Pirma karta isvaziuojant is paskutinio pratimo aikstelej, numusiau kugi. Pratimas buvo T formos ivaziavimas. Tai va, ji padariau,isvaziavau ir lengviau atsikvepiau, kad i miesta vaziuosiu. Ir taip beriedant egzaminuotojas staigiai myne per stabdzius. Sako ar zinai ka blogai padarei? As pasimeciau, nes tikrai nieko nemaciau. Pasirodo su galiniu desniu ratu kugi kliudziau. O tas kugis kazkaip toli toli buvo, net nemaciau jo. Egza laikiau Rokisky. Antra karta laikiau Kaune, tai viskas ok buvo. Vasara, 11val, gatves tuscios, zmoniu mazai, marsrutas lengvas, egzaminuotojas nerealus. Pavarde berods Milvydas rolleyes.gif Ziauriai geras zmogus, labai takstiskas, moka neisgasdinti. Zodziu, manau pas ji tikrai nepraeina tik tie kas ir negali praeit.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 14, 12:37)
Įdomu, o kiek pamokų Jums reikėjo, kol išlaikėt?

O man žiūriu atsirado kažkoks nerimas, nebelaukiu vairavimo pamokų... irgi matyt atsiranda dvejonė, kad gal "neduota"... Nugara po vairavimo aišku šlapia, bet iki atsakomybės už savo veiksmus dar toli - toks jausmas kad su instruktorium važiuojant aš net nevairuoju niekada - jis beveik visą laiką laiko vairą ranka, o jei ir leidžia pačiai sukti ar pravažiuoti - vis tiek pataiso, nes nejaučiu gabaritų  verysad.gif  suprantu jį, kai važinėjantis centre, kur dar ir mašinų pristatyta, ir išsukti reikia, o aš vis neįtaikau, o jis atsakingas gi.... Bet ima neviltis, kad tai darosi užburtas ratas: gabaritų nejaučiu, išsukt ar išvažiuot nesugebu dorai, bet ir išmokt šansų nėra, nes artėja posūkis ar sankryža kur sukt - aš jau net nebežiūriu kur ir kiek suku, užsifiksavo kad jis vis tiek vairą perims...  doh.gif  gal ieškot kokio kito instruktoriaus, bet turbūt kol nebaigsiu mokyklos su kitais negaliu važinėt? Neįsivaizduoju, kaip šitą peržengt - bandžiau su MB miško keliuku pasivažinėt, tai geresnis jausmas, nors ir nesąmonių daugiau darau  smile.gif  bet ten ir nesvarbu tie gabaritai - nei juostų, nei mašinų

Ar daznai jums nutinka,kad vairavimo pamokoje instruktorius "numuilina" 20min ar kitoki laiko tarpa,na pvz turi susitvarkyti savo reikalus,kazkur sustoji,mokinys sedi masinoje,o jis nieko nesakes nueina.man kyla ???,juk moki pinigus tam,kad atidirbtum tas 1.30val,juk ir tai nera labai daug.sutinku ir pripazystu,kad sekasi sunkiai,bet ne laiko prastumti einu.
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 14, 21:29)
Ar daznai jums nutinka,kad vairavimo pamokoje instruktorius "numuilina" 20min ar kitoki laiko tarpa,na pvz turi susitvarkyti savo reikalus,kazkur sustoji,mokinys sedi masinoje,o jis nieko nesakes nueina.man kyla ???,juk moki pinigus tam,kad atidirbtum tas 1.30val,juk ir tai nera labai daug.sutinku ir pripazystu,kad sekasi sunkiai,bet ne laiko prastumti einu.

Taip daznai,jau mano vyras net zadejo eit aiskintis,karta tai masina plove,o dazniausiai statoile ten visi susirenka ir pliurpia arba kava geria
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 14, 21:03)
Taip daznai,jau mano vyras net zadejo eit aiskintis,karta tai masina plove,o dazniausiai statoile ten visi susirenka ir pliurpia arba kava geria

o kokiam mieste sita bedele turi.as kaune.nzn ryt bandysiu eit pas kt instruktoriu,sutariau -pirksiu pamoka,noriu pajust kt varianta,paziuresiu kaip seksis.pasiskaiciau atsiliepimu,apie manaji taip ir pasakyta,kad megsta savo reikalus tvarkytis,na bet ar tai sazininga mokinio atzvilgiu?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 14, 22:35)
o kokiam mieste sita bedele turi.as kaune.nzn ryt bandysiu eit pas kt instruktoriu,sutariau -pirksiu pamoka,noriu pajust kt varianta,paziuresiu kaip seksis.pasiskaiciau atsiliepimu,apie manaji taip ir pasakyta,kad megsta savo reikalus tvarkytis,na bet ar tai sazininga mokinio atzvilgiu?? verysad.gif

Kaune,Rigveda
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 14, 22:10)
Kaune,Rigveda

as taip pat,o koks intruktorius??
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 14, 23:13)
as taip pat,o koks intruktorius??

Jau rasiau kelis pusl.,atgal
Atsakyti