Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(verbus @ 2013 11 13, 15:51)
smile.gif siaures pr as.teorijos destytojas mano nuomone labai sausai viska aiskino,nzn,kaip destytojo as nerekomenduociau jo.draugas laikosi siuo metu CE kategorija kitoje mokykloje ir bilietus kartu paspresdavom ir mokyklini viena diena laikemes,aisku skirtingose vietose,bet pasidalinus ispudziais jiems daug daugiau aiskindavo.pas mus tokia nuomone,kad destytojas pastoviai sterse,neranda mokymosi medziagos kompiuteri,nu paukotu savo laisvo laiko,susideliotu viska,o tai per paskaita vos ne 15min laiko nueina medziagos paieskoms ir pastovus ziurejimas i laikrodi-del laiko stokos sito neanalizuosime daznas pasakymas.lankiausi dar centre paskaitose ir nuomone tikrai geresne.susigundziau,kad arti namu sis filialas,nors laiko praleiddau ir centre nemazai.del saves paprasciausiai-norejosi isgirsti kita mokymo varianta.gaila,kad mazai pasidalinanciu savo nuomone apie mokyklas:)

As Kreves pr., na man asmeniskai isvis nepatiko teorijos destymas butent tame filiale,labai viskas greitai,praversdavo daug ka liepdavo namie pasiaiskint,nelabai koki man ispudi paliko,o pas koki instruktoriu vairuoji?
Ir dar, kas labiausiai nepatiko,tai kai ateidavau I paskaita,budavo prieje zmogeliuku,kurie sededavo is spresdavo tuos bilietus,net nesivargindavo iseit,budavo taip,kad nebudavo kur atsisest.O ir nei mokytojas,nei ta administrator kreipdavo demesi I tai,kad per paskaita yra pasaliniu.As nieko pries,eikit spreskit kada nevykta pamokos,bet kai tu ateini I sau priklausiancia pamoka,priklausanciu laiku ir nera laisvos vietos,tai gan nemalonu budavo,zodziu man ten nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 13 lapkričio 2013 - 14:06
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 13, 13:43)

del mano situaciju,bandysiu siandien spicialiai nusigauti iki teorijos destytojo,gal jis man aiskiau isaiskins,nes tiesiog verdu kaip noriu viska tiksliai zinoti....jei idomu veliau parasysiu cia ka suzinojau,jei pavyks kazka suzinoti...

Tikrai bus idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 13, 15:00)
As Kreves pr., na man asmeniskai isvis nepatiko teorijos destymas butent tame filiale,labai viskas greitai,praversdavo daug ka liepdavo namie pasiaiskint,nelabai koki man ispudi paliko,o pas koki instruktoriu vairuoji?
Ir dar, kas labiausiai nepatiko,tai kai ateidavau I paskaita,budavo prieje zmogeliuku,kurie sededavo is spresdavo tuos bilietus,net nesivargindavo iseit,budavo taip,kad nebudavo kur atsisest.O ir nei mokytojas,nei ta administrator kreipdavo demesi I tai,kad per paskaita yra pasaliniu.As nieko pries,eikit spreskit kada nevykta pamokos,bet kai tu ateini I sau priklausiancia pamoka,priklausanciu laiku ir nera laisvos vietos,tai gan nemalonu budavo,zodziu man ten nepatiko schmoll.gif

as pas Algi Papievi?o pas kuri tu vairuoji,ir kaip ispudis?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 13, 13:15)
o dėl akyros klausimų - tai persirikiuočiau iš anksto, bet į kraštię juostą išsukus turbūt nevažiuočiau, paprastai matau kad pavažiuoja kažkiek viena juosta, tada rikiuojasi į gretimą, nevažiuoja iškart per dvi...

Mano manymu yra saugiau kažkiek pavažiuoti pvz., vidurine juosta ir tada rikiuotis į kairę. Bet jei posūkis čia pat ir niekam netrukdai, tai ramiai sau rikiuojiesi per kelias juostas, ne stačiai aišku kerti, lygegrečiai smile.gif Bet tikiuosi, akyra parašys tikrą atsakymą.

Manęs instruktorius irgi iš karto visko riekalavo - jausti gabaritus (nors aš savo gabaritų kartais nejaučiu), nevažiuoti į duobes (bet jos pačios po manimi lenda), pataikyti į reikiamą juostą apsisukant, stebėti visus veidrodėlius, rodyt posūkius, matyti pėsčiuosius, greit persirikiuoti ar mauti per kokią sankryžą (o aš tuo metu jau "mačiau" kaip mūsų auto išlaksto į visas puse) ir t.t. ir t.t. Ir viskas vienu metu, turi daryti čia ir dabar ir jau žinoti, ką darysi toliau. Bet tai ateina bėgant laikui ir tobulinant įgūdžius. Manau instruktoriai tiesiog laikosi tokios taktikos, visko reikalauti iš karto, kad naudotum savo maksimalius gebėjimus, neužsisvajotum nuo pagyrimų. Ir jei dabar atrodo daug kas beviltiškai (o juk tik 4 pamoka, t.y. tik 6 val. už vairo), sukandi dantis, pasiguodi kam nors ir važiuoji tolyn 4u.gif

QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 13, 13:52)
As laikiau sestadieni 9.30. Del laiko, pliusas tas,kad tikrai mazai masinu, lengva persirikiuoti. Bet is kitos puses man lengviau susigaudyti,kai masinu yra,pagal jas lengviau orientuotis,kada pasukti,ar galima kokiose nors situacijose sukti.

Mano santykiai su žiedais labai neigiami. Tad sumąsčiau vienąsyk gudrybę, važiuoti paskui įvažiuojantį į žiedą automobilį. Ir pasitaikyk man taip, kad tas automobilis buvo maršrutinis mikroautobusas. Bet ar aš mačiau paskui ką važiuoju, žinoma ne doh.gif Jau kai įlėkiau į žiedą pagal mikriuko taisykles, daugiau nebeliko noro to kartoti.

Bet iš esmės, jei yra automobilių, lengviau susigaudyti kaip sukti nepaženklintoje kelio ženklinimu gatvėje ar "prisiminti", kad čia vis dėlto vienpusis eismas (jei netyčia pamirštum).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 13 lapkričio 2013 - 14:25
QUOTE(verbus @ 2013 11 13, 16:12)
as pas Algi Papievi?o pas kuri tu vairuoji,ir kaip ispudis?

As pas Neriju,na man tai sunkiai,va baigiau visus 15 vairavimu ir instruktorius sake kad pirkt vaziavimu ir mokinsimes aikstelej,nes man ten tamsus miskas
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 13, 15:56)
As pas Neriju,na man tai sunkiai,va baigiau visus 15 vairavimu ir instruktorius sake kad pirkt vaziavimu ir mokinsimes aikstelej,nes man ten tamsus miskas

o kaip jis kaip instruktorius,atsiliepimai apie ji geri,bent internete taip radau.ar petenkinta esi juo?nekyla minciu pabandyt su kitu pavazineti?i aikstele vilijampoleje vaziuojate ar i taikos galo arv aisktele.as tik sioje dar buvau.
Atsakyti
Uzsukau pasidziaugt, kad pagaliau mokyklini siandien iveikiau bigsmile.gif clap.gif 59.gif is trecio karto doh.gif na, bet pagaliau sitas etapas baigtas, dabar su Regitra draugausiu doh.gif noretusi kuo greiciau uzbaigt g.gif nes jau ir i kita miesta nulekt sugebu 2 val uz vairo sededama, o teisiu dar vis niekaip neturiu biggrin.gif doh.gif taip pabodo su M vazinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 13, 17:17)
o kaip jis kaip instruktorius,atsiliepimai apie ji geri,bent internete taip radau.ar petenkinta esi juo?nekyla minciu pabandyt su kitu  pavazineti?i aikstele vilijampoleje vaziuojate ar i taikos galo arv aisktele.as tik sioje dar buvau.

Aikstele yra uz lampedziu ezero ten paciam gale,na instruktorius nera is bloguju,nesaukia,turi humoro jausma,reiklus.kad kazkaip nesinori lakstyt pas kitus instruktorius,as vis dar neprarandu vilties ismokt
Papildyta:
QUOTE(babrusia @ 2013 11 13, 17:28)
Uzsukau pasidziaugt, kad pagaliau mokyklini siandien iveikiau bigsmile.gif  clap.gif  59.gif is trecio karto doh.gif na, bet pagaliau sitas etapas baigtas, dabar su Regitra draugausiu doh.gif noretusi kuo greiciau uzbaigt g.gif nes jau ir i kita miesta nulekt sugebu 2 val uz vairo sededama, o teisiu dar vis niekaip neturiu biggrin.gif  doh.gif taip pabodo su M vazinet doh.gif

Sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 13, 18:38)
Aikstele yra uz lampedziu ezero ten paciam gale,na instruktorius nera is bloguju,nesaukia,turi humoro jausma,reiklus.kad kazkaip nesinori lakstyt pas kitus instruktorius,as vis dar neprarandu vilties ismokt
Papildyta:

Sveikinimai!

Gal tau ir pasiseke su juo,reiklus tai reiklus-svarbu,kad teisinga kryptimi tai eitu,man sunku isisamoninti tai kaip aiskina.norisi pabandyt su kitu pavairuoti.rytoj vel eisiu,siandien ramesne kolkas,nes jaudulys budavo pradeda imti diena pries:(
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 13, 20:04)
Gal tau ir pasiseke su juo,reiklus tai reiklus-svarbu,kad teisinga kryptimi tai eitu,man sunku isisamoninti tai kaip aiskina.norisi pabandyt su kitu pavairuoti.rytoj vel eisiu,siandien ramesne kolkas,nes jaudulys budavo pradeda imti diena pries:(

Tai vat, kad man ir ta pati beda su isiminimu,aiskina pratima atrodo aiskiai viskas,nu reik vaziuot as vel nebezinau nei kur sukt,nei kur ziuret verysad.gif
O del jaudulio as taip jo ir neatsikraciau,ateinu is atrodo rankos,kojos dreba,po vairavimo slapia visa bunu doh.gif Kiekviena kart kai ateinu vairuot instruktorius vis paklausia na ar drasos atsinesei siandien doh.gif O kad pas mane jos nera,tai ka man daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 13 lapkričio 2013 - 18:14
QUOTE(babrusia @ 2013 11 13, 15:28)
Uzsukau pasidziaugt, kad pagaliau mokyklini siandien iveikiau bigsmile.gif  clap.gif  59.gif is trecio karto doh.gif na, bet pagaliau sitas etapas baigtas, dabar su Regitra draugausiu doh.gif noretusi kuo greiciau uzbaigt g.gif nes jau ir i kita miesta nulekt sugebu 2 val uz vairo sededama, o teisiu dar vis niekaip neturiu biggrin.gif  doh.gif taip pabodo su M vazinet doh.gif

Valio! Kada laukia Regitra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 13, 20:55)
Valio! Kada laukia Regitra?  smile.gif

30 diena unsure.gif kaip negreit doh.gif uzmirsiu pratimus aikstelej doh.gif
Atsakyti