QUOTE(verbus @ 2013 11 15, 20:13)
vairuosiu pas Dariu,teks vazineti iki centro,bet tiek to.su siandienine intruktore kalbejome apie instruktorius ir ji ji asmeninskai pazista,bent man siandiena be itampos buvo-ramiai,tiesiog kliaujuosi intuicija.nzn nesinori gal temti kaip dabar dar 10pamoku,jei nesiseke su situo instruktoriumi,gal dabar labiau laukai sueis.kazkaip nesiklijavo lyg siol vairavimas.sunkai sekasi tai sunkiai,bet galima bandyt ir kitus variantus.
Sitas yra pats geriausias is visos Rigvedos,man ji rekomendavo vyro pazistami,as pas ji norejau pati eit,bet kai pasake,kad jis dirba centre,tai kur as cia privazinesiu,juk net normaliai miesto nepazistu(nedaug dar Kaune gyvenu).Tai tikrai turetu tau su juo sektis,ir internete pilna atsiliepimu apie ji

Papildyta:
QUOTE(MartiKarti @ 2013 11 15, 19:59)
Su auto automatine pavaru deze, tikrai daug lengviau. Atkrenta puse darbo. Gali koncentruotis i kelia, kelio zenklus, kelio dangos zymejima, aplinkini eisma, pesciuosius ir pamirsti automobili. Tu tiesiog vaziuoji ir vietoj galvojimo apie pavaras galvoji apie tai kas daug svarbiau. As sakyciau nesu visiska ziople, jei buciau turejus daugiau laiko, buciau mokiusis su mechanine. Bet deja man teisiu reikejo skubiai ir nebuvo laiko zaist. Uztat kiekviena karta prie sankryzos, ikalnej, o ypac kai reikia ant kalno paraleliai priparkuoti auto, as esu dekinga tam zmogui, kuris sugalvojo automatine pavaru deze 

Pilnai jus suprantu,as su automatine moku vaziuot,ir vazinedavau,bet mane vyras labai spaudzia,kad su mechanine ismokciau,nes kai uzsiima su masinomis,tai buna kad reikia parvairuot kokia masina,tai va,o jei ne jis seniai buciau tik su automatu mokinusis.Nu sake,bet kaip issilaikysi tai tikrai nupirks automata,kokia nedidele