Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(verbus @ 2013 11 15, 20:13)
vairuosiu pas Dariu,teks vazineti iki centro,bet tiek to.su siandienine intruktore kalbejome apie instruktorius ir ji ji asmeninskai pazista,bent man siandiena be itampos buvo-ramiai,tiesiog kliaujuosi intuicija.nzn nesinori gal temti kaip dabar dar 10pamoku,jei nesiseke su situo instruktoriumi,gal dabar labiau laukai sueis.kazkaip nesiklijavo lyg siol vairavimas.sunkai sekasi tai sunkiai,bet galima bandyt ir kitus variantus.

Sitas yra pats geriausias is visos Rigvedos,man ji rekomendavo vyro pazistami,as pas ji norejau pati eit,bet kai pasake,kad jis dirba centre,tai kur as cia privazinesiu,juk net normaliai miesto nepazistu(nedaug dar Kaune gyvenu).Tai tikrai turetu tau su juo sektis,ir internete pilna atsiliepimu apie ji mirksiukas.gif Mano vyro draugu zmonos pas ji laikesi,tai sake liko tikrai patenkintos,ir dbr aisku jau vazineja gavusios vairuotojo pazymejimus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MartiKarti @ 2013 11 15, 19:59)
Su auto automatine pavaru deze, tikrai daug lengviau. Atkrenta puse darbo. Gali koncentruotis i kelia, kelio zenklus, kelio dangos zymejima,  aplinkini eisma, pesciuosius ir pamirsti automobili. Tu tiesiog vaziuoji ir vietoj galvojimo apie pavaras galvoji apie tai kas daug svarbiau. As sakyciau nesu visiska ziople, jei buciau turejus daugiau laiko, buciau mokiusis su mechanine. Bet deja man teisiu reikejo skubiai ir nebuvo laiko zaist. Uztat kiekviena karta prie sankryzos, ikalnej, o ypac kai reikia ant kalno paraleliai priparkuoti auto, as esu dekinga tam zmogui, kuris sugalvojo automatine pavaru deze  lotuliukas.gif

Pilnai jus suprantu,as su automatine moku vaziuot,ir vazinedavau,bet mane vyras labai spaudzia,kad su mechanine ismokciau,nes kai uzsiima su masinomis,tai buna kad reikia parvairuot kokia masina,tai va,o jei ne jis seniai buciau tik su automatu mokinusis.Nu sake,bet kaip issilaikysi tai tikrai nupirks automata,kokia nedidele blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 15 lapkričio 2013 - 18:43
[quote=Donma,2013 11 15, 19:42]
Sitas yra pats geriausias is visos Rigvedos,man ji rekomendavo vyro pazistami,as pas ji norejau pati eit,bet kai pasake,kad jis dirba centre,tai kur as cia privazinesiu,juk net normaliai miesto nepazistu(nedaug dar Kaune gyvenu).Tai tikrai turetu tau su juo sektis,ir internete pilna atsiliepimu apie ji mirksiukas.gif Mano vyro draugu zmonos pas ji laikesi,tai sake liko tikrai patenkintos,ir dbr aisku jau vazineja gavusios vairuotojo pazymejimus :mirksiukas

kad sitie tavo zodziai tiesiai dievui i ausi smile.gif,eisiu jau antrad kt savaite,parasysiu ispudzius.siuo metu tik ir atsidejusi siam dalykui-nedirbu,pavazinesiu,juk del saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 15, 15:56)
o kai į veidrodį žiūriu (kuriam nelabai ką suprantu) ar pavaras perjunginėju - tai kartais ir išvis mašina sau pradeda važiuot  verysad.gif  Vargas aišku jiems su tokiom, jau irgi galvoju koks gi velnias mane nešė...
O Jūs papildomas pas tą patį instruktorių imat?

Aš į veidrodį išvis stengiuosi kuo mažiau žiūrėt be būtino reikalo, nes tik blogiau nuo to ax.gif
Papildomas imu pas tą patį instruktorių, šiaip jis geras, toks ramus, ne kiekvienas gi su tokia varna ištvertų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varnų sala @ 2013 11 16, 00:56)
Aš į veidrodį išvis stengiuosi kuo mažiau žiūrėt be būtino reikalo, nes tik blogiau nuo to  ax.gif

Yra nurodyta,kad i galinio vaizdo veidrodzius privalu pasiziureti bent jau kas 5s...o siaip vairuotojas visa laika turi zinoti kas darosi ne tik pries ji,bet ir salia jo,ir uz jo-tai labai daznai padeda isvengti ne tik avariniu,bet ir siaip visokiu nemaloniu situaciju...ypac reikia ziureti i veidrodzius pries darant kazkoki manevra ir pries stabdant...ir geriau ta pradeti daryti is karto,dar su instruktorium,nes kitaip gali atsirasti blogi iprociai,kuriuos veliau bus labai sunku isgyvendinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 11 17, 14:25)
Yra nurodyta,kad i galinio vaizdo veidrodzius privalu pasiziureti bent jau kas 5s...o siaip vairuotojas visa laika turi zinoti kas darosi ne tik pries ji,bet ir salia jo,ir uz jo-tai labai daznai padeda isvengti ne tik avariniu,bet ir siaip visokiu nemaloniu situaciju...ypac reikia ziureti i veidrodzius pries darant kazkoki manevra ir pries stabdant...ir geriau ta pradeti daryti is karto,dar su instruktorium,nes kitaip gali atsirasti blogi iprociai,kuriuos veliau bus labai sunku isgyvendinti...  smile.gif

va,mane pastoviai stramuzina,jei pamato kad neziuriu per veidrodelius,ypac pries stabdant ,o kaip persirykiuoti saugiai tai isvis neisivaizduoju (neziurint per peti),pas mus vienai merginai mokyklini egzamine parase neislaikyta,vien del to kad persirikiuodama niekad neziurejo per peti (nes reikia persirikiuojant ne tik ziureti per veidrodelius,bet ir per peti,kad pamatytum ar aklinoje zonoje nera masinos )-as pati per viena pirmuju pamoku vos nepadariau avarijos,persirikiuodama paziurejau per veidrodelius,bet per peti ne ir kaip tyce masina aklinoj zonoj buvo,instruktoriu spejo nusukti vaira,bet velniu gavau ojojoi kaip.....sako geriause yprasti nuolat zvalgytis po veidrodelius,kad taptu yprociu,ir nekels tada jokio diskomforto

ryt laikysiu mokyklini,kazkaip jauciu kad visko gali but jog neislaikysiu,tiesiog bandau save nuteikti,kad paskui neliudeciau jei ka smile.gif

sveikutes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ///...akyra...///: 17 lapkričio 2013 - 13:57
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 17, 14:55)
va,mane pastoviai stramuzina,jei pamato kad neziuriu per veidrodelius,ypac pries stabdant ,o kaip persirykiuoti saugiai tai isvis neisivaizduoju (neziurint per peti),pas mus vienai merginai mokyklini egzamine parase neislaikyta,vien del to kad persirikiuodama niekad neziurejo per peti (nes reikia persirikiuojant ne tik ziureti per veidrodelius,bet ir per peti,kad pamatytum ar aklinoje zonoje nera masinos )-as pati per viena pirmuju pamoku vos nepadariau avarijos,persirikiuodama paziurejau per veidrodelius,bet per peti ne ir kaip tyce masina aklinoj zonoj buvo,instruktoriu spejo nusukti vaira,bet velniu gavau ojojoi kaip.....sako geriause yprasti nuolat zvalgytis po veidrodelius,kad taptu yprociu,ir nekels tada jokio diskomforto

ryt laikysiu mokyklini,kazkaip jauciu kad visko gali but jog neislaikysiu,tiesiog bandau save nuteikti,kad paskui neliudeciau jei ka smile.gif
sveikutes:)

Is tikruju tai lengvose masinose veidrodzius galima nureguliuoti taip,kad aklos zonos nebutu,tik ne visi instruktoriai ta zino...as pakliuvau pas toki,kuris ismoke (kai jau teises turejau biggrin.gif ),ir nuo tada nebesikankinu spranda sukiodama smile.gif Siaip jei viska darysi is pat pradziu kaip priklauso,nuolat ziuresi i veidrodzius-praeis tam tikras laikas ir savaime ateis supratimas to vaizdo per veidrodi,cia visiems taip is pradziu buna,kad ziuri ir nesupranti ka matai...bet nuolat ta darant ir stengiantis suprasti viena grazia diena ir suprasi,o paskui kai ipranti tai nei nejauti kad i juos nuolat ziuri,toks jausmas,kad vienu metu matai ir pries save,ir uz saves...biggrin.gif Gera instruktoriu turi drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 11 17, 15:03)
Is tikruju tai lengvose masinose veidrodzius galima nureguliuoti taip,kad aklos zonos nebutu,tik ne visi instruktoriai ta zino...as pakliuvau pas toki,kuris ismoke (kai jau teises turejau biggrin.gif ),ir nuo tada nebesikankinu spranda sukiodama smile.gif Siaip jei viska darysi is pat pradziu kaip priklauso,nuolat ziuresi i veidrodzius-praeis tam tikras laikas ir savaime ateis supratimas to vaizdo per veidrodi,cia visiems taip is pradziu buna,kad ziuri ir nesupranti ka matai...bet nuolat ta darant ir stengiantis suprasti viena grazia diena ir suprasi,o paskui kai ipranti tai nei nejauti kad i juos nuolat ziuri,toks jausmas,kad vienu metu matai ir pries save,ir uz saves...biggrin.gif Gera instruktoriu turi  drinks_cheers.gif  4u.gif

gali but del tos aklos zonos,bet kol laikysiu teisias betkokiu atveju turesiu ziureti per peti,nes kitaip nepraleis per egzus,ziauriai kabinejas,bet kaip sakiau pati isitikinau kaip svarbu paziuret kad nebutu toj aklinoj zonoj masinu....
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 17, 15:15)
gali but del tos aklos zonos,bet kol laikysiu teisias betkokiu atveju turesiu ziureti per peti,nes kitaip nepraleis per egzus,ziauriai kabinejas,bet kaip sakiau pati isitikinau kaip svarbu paziuret kad nebutu toj aklinoj zonoj masinu....

Net jei ir nera aklos zonos-vis tiek reikia dar ir per peti pasiziureti-vien tam,kad issiugdyti tinkama iproti,kad darytum tai automatiskai,negalvodama...nes gali atsisesti kita masina pavairuoti-o ten bus ta zona...ir jau bus nebegerai,jei nebus to iprocio...O kad kabinejasi-tai gerai,kaip sako gera sena rusiska patarle-" sunku mokymuose-lengva musyje" 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors parduoda KET naujo leidimo?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

na,ka noriu pasiguosti,kad mokyklinio siandien neislaikiau,pati kalta ne kas kitas,iki aiksteles nuvaziavau neblogai,ant astakados uzgesau (man tai naujiena,nes per visa mokinimosi laika,gal kokius du kartus buvau uzgesus),po to uzgesimo dar du kartus uzgesau,bet jau tie kartai ne naujiena buvo,tiesiog susinervinau (visad taip man buna),nuo tada visus pratimus aikstelej atlikau drebedama,net visa masina purtes,bet atlikau neblogai,neskaitant kad sukdamasi ''kiemo'' pratime atbuliniu vel spejau uzgest (nes musu aikstele labai nelygi,masina atbuliniu vaziuojat i pakalnike greit pariedejo ir as myniau ant stabdziu) -zodziu tokiu zioplumu susimoviau siandien ,kad negaliu,niekad nebuciau patikejus,ir pries regitra turesiu gera pamoka....ziauriai gaila,nes siaip labai sunkiu marsrutu musu tas mokyklinis vyko siandien,vien apsisukti tris kartus teko,visa miesta isvazinejom ir ne po viena karta kai kure vieta,kiek teko vaziuot regitros marsrutais tai tie lengvesni,labai liudna vien del to....ryt vel laikysiu mokyklini,bijau kad ryt bus dar didesnis jaudulys,vien del to,kad zinosiu kas manes lauke( tiesiog isivaizdavau lengvesni egzamina)bet nera ko laukti,papildomu ne noriu pirkti,ne manau kad reikia,tiesiog laimes dalykas smile.gif palaikykit ryt 10h uz mane kumscius,vaziuosiu su ne savo instruktoriumi,ir su ne pazistama masina(beja siandien ir su kitu egzaminuotoju teko vaziuot,nepazistamu) NU ISLIEJAU SIRDGELA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 18, 17:26)

palaikykit ryt 10h uz mane kumscius,vaziuosiu su ne savo instruktoriumi,ir su ne pazistama masina(beja siandien ir su kitu egzaminuotoju teko vaziuot,nepazistamu) NU ISLIEJAU SIRDGELA smile.gif

sunku susiimt, kai ką ne taip padarai, užtat ir sako kad gera pradžia - pusė darbo, tai linkiu sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
///...akyra...///
Sekmes jums rytoj!
Man ryt vaziavimo pamoka,kurios visiskai nelaukiu ir kuo toliau tuo labiau,atrodo,kad tas vairuotojo pazymejimas neimanoma misija doh.gif
Atsakyti