Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Donma @ 2013 11 18, 19:04)
///...akyra...///
Sekmes jums rytoj!
Man ryt vaziavimo pamoka,kurios visiskai nelaukiu ir kuo toliau tuo labiau,atrodo,kad tas vairuotojo pazymejimas neimanoma misija doh.gif

buvo man tokiu momentu,kai mokiausi drinks_cheers.gif mergaites aukstyn nosis,islaikysit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 11 17, 15:03)
Is tikruju tai lengvose masinose veidrodzius galima nureguliuoti taip,kad aklos zonos nebutu,tik ne visi instruktoriai ta zino...as pakliuvau pas toki,kuris ismoke (kai jau teises turejau biggrin.gif )

Isduok paslapti, kaip ta padaryti, kaip nusireguliuoti taip veidrodelius blush2.gif

QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 17, 15:15)
gali but del tos aklos zonos,bet kol laikysiu teisias betkokiu atveju turesiu ziureti per peti,nes kitaip nepraleis per egzus,ziauriai kabinejas,bet kaip sakiau pati isitikinau kaip svarbu paziuret kad nebutu toj aklinoj zonoj masinu....

o man beda, manes tai neismoke per peti ziuret, na ir ka, turiu teises, o geda pasakyt, bet persirikiuoju tik ziuredama per veidrodzius, tiesiog na nezinau, bloga iproti issiugdziau, dabar labai sunku is naujo kazka ismokt, bet bandysiu..manes nei vienas is dvieju turetu instruktoriu nemoke ziuret per peti unsure.gif
Atsakyti
As siandien vaziavau priespaskutini papildoma pravaziavima pries Regirta, tai siaip miesta viskas gerai, laisvai vairuoju, aikstele irgi visai nieko, tik siandien kazkaip pradejau strigt tokiose vietose, kur atrodo visad gerai sekesi... T forma is antro sykio tik ivaziavau, ir parkavimas prie bortelio.. nu bet atrodo atidirbau jau siandien tuos.. Jauciu , kad jauduliukas jau dabar daro savo, o egzas tik sestadieni g.gif fear.gif Penktadieni "apturesiu" paskutini papildoma, tai tikiuos viskas gerai bus hihihi.gif ech, ir laukiu ir nelaukiu tos Regitros biggrin.gif

O tom, kurios nusivilia, mano, kad niekada neislaikys, tai negalvokit taip, visoms mums buna tu juoduju dienu, kai atrodo, kad esi visiska vista ir niekad nevairuosi normaliai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 18, 20:21)
O tom, kurios nusivilia, mano, kad niekada neislaikys, tai negalvokit taip, visoms mums buna tu juoduju dienu, kai atrodo, kad esi visiska vista ir niekad nevairuosi normaliai  friends.gif

drinks_cheers.gif as jau nebesuskaiciuoju, kiek kartu norejau mesti ta teisiu laikyma, kiek kartu keikiausi, kad viskas, jau gyvenime uz vairo nebesesiu, ir asaru buvo, vienu zodziu visko, bet galiausiai islaikiau, manau visiems kas mokosi buna tokiu juodu periodu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Bubbleghost,2013 11 18, 20:28]
drinks_cheers.gif as jau nebesuskaiciuoju, kiek kartu norejau mesti ta teisiu laikyma, kiek kartu keikiausi, kad viskas, jau gyvenime uz vairo nebesesiu, ir asaru buvo, vienu zodziu visko, bet galiausiai islaikiau, manau visiems kas mokosi buna tokiu juodu periodu rolleyes.gif

Kas laike teorijos egzamina regitroje pasakykite klausimai artimesti KET bilietams ar Alsket??
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 18, 21:01)

Kas laike teorijos egzamina regitroje pasakykite klausimai artimesti KET bilietams ar Alsket??

Ket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 18, 19:20)
manes nei vienas is dvieju turetu instruktoriu nemoke ziuret per peti  unsure.gif

Manęs irgi nemokino žiūrėti per petį, bet vis bandau prisimint, kad reikia. Sesuo, kai laikė regitroje egzaminą, pasakojo, kad tą nežiūrėjimą per petį užskaitydavo, kaip nekritinę klaidą.
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 18, 21:33)
Manęs irgi nemokino žiūrėti per petį, bet vis bandau prisimint, kad reikia. Sesuo, kai laikė regitroje egzaminą, pasakojo, kad tą nežiūrėjimą per petį užskaitydavo, kaip nekritinę klaidą.

na man neuzskaite, as per Regitros egzamina kai persirikiuodavau ziuredavau tik i veidrodeli g.gif
Atsakyti
[quote=Donma,2013 11 18, 19:04]
///...akyra...///
Sekmes jums rytoj!
Man ryt vaziavimo pamoka,kurios visiskai nelaukiu ir kuo toliau tuo labiau,atrodo,kad tas vairuotojo pazymejimas neimanoma misija doh.gif
[/quote]

kelinta pamoka primink?nenusimink,man ir buvo toks laikas,kai galvojau jog niekad neprieisiu prie laikymo,kazkur ties 9-10 vairavimo pamoka doh.gif paskui isilaikiau teorijos egza ir su seimos instruktoriumi pradejau vazineti,na tada prasilauze ledai,praktika savo padare,kad ir uzmiesti vaziuojant bet praktika duoda drasos......dabar man net patinka vairuoti,tik kad egzaminuose tas jaudulys koja kisa,siaip tai vaziuociau ir kaifuociau ax.gif

[quote=verbus,2013 11 18, 21:01]
[quote=Bubbleghost,2013 11 18, 20:28]
[/quote]
zinoma ,as ir beveik esu tikra kad visoms buna tu juodu periodu,as ir verkiau ir per pravaziavimus net,ir dar tebeverkiu,vakar bloviau kad susimoviau taip zioplai....bet mastau kad nuo to tik teises gauti bus maloniau,bet vargus pasiektas dalykas daug malonesnis smile.gif

del teorijos egzo,tai man panasesnis i KET...

[quote=Orange_blossom,2013 11 18, 21:33]
[/quote]

jo,butent kad pas musu net per mokyklini skaito kaip nekritines klaidas,kaip minejau vienos merginos vien del to nepraleido,egzaminas buvo neislaikytas....
[quote=Bubbleghost,2013 11 18, 22:06]
na man neuzskaite, as per Regitros egzamina kai persirikiuodavau ziuredavau tik i veidrodeli g.gif
[/quote]
jums labai pasiseke,pateko fainas egzaminuotojas,matyt nenorejo sukirsti jusu,jei butu norejas butu prisikabines...bet pasistenkit dabar ta iproti isiugdyti,zinokit tikrai taip saugiau vairuoti,kad veliau netektu gyvai isitikinti.... mirksiukas.gif praktikuokit persirikiuodama,kai eismas mazas,tarkim pries persirikiuodama paziurit i veidrodeli ar nera masinu tada truputi pasukat galva ir tik tuomet rikiuojates (nes ta aklina zona,tai masinos vidurys,kai ziuri per veidrodeli atrodo masinu nera,o kai pasuki galva pamatai kad masina buna butent ties tavo masinos viduriu).....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ///...akyra...///: 19 lapkričio 2013 - 08:02
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 18, 20:20)
Isduok paslapti, kaip ta padaryti, kaip nusireguliuoti taip veidrodelius  blush2.gif
o man beda, manes tai neismoke per peti ziuret, na ir ka, turiu teises, o geda pasakyt, bet persirikiuoju tik ziuredama per veidrodzius, tiesiog na nezinau, bloga iproti issiugdziau, dabar labai sunku is naujo kazka ismokt, bet bandysiu..manes nei vienas is dvieju turetu instruktoriu nemoke ziuret per peti  unsure.gif

Soninius nusistatai taip,kad tik stipriai atsilosus sedyneje iki pat galo vos vos matytum masinos krasteli,o salono veidrodeli pakreipi desiniau-matosi mazdaug 2/3 galinio lango ir desinej lyg tai dali soninio bagazines lango uzgriebia(pas mane caravanas)-reiks paziuret,nes as nelabai ziuriu i ta salono... ax.gif Siaip yra kazkur internete,kazkas is mergaiciu buvo radusios...
As iproti ziureti per peti issiugdziau sedus uz didesnes masinos vairo-ten aklos zonos tokios,kad ir atsigulus ant vairo nelabai ka pamatysi,nelabai ir pasiziureti iseina,ir jokie veidrodziai tu aklu zonu nepasalina... ax.gif Su savo masina kai vaziuoju-neziuriu,uztenka veidrodziu ax.gif Visus blogus iprocius galima pasalinti-reikia dirbti su savimi,o kuo daugiau dirbi-tuo lengviau daugiau ismokti...beje,mokytis juk labai idomu ax.gif O kai nuolat mokaisi-atsiranda siokio tokio lankstumo,ir paskui jau nebuna taip sunku... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 11 19, 09:44)
Soninius nusistatai taip,kad tik stipriai atsilosus sedyneje iki pat galo vos vos matytum masinos krasteli,o salono veidrodeli pakreipi desiniau-matosi mazdaug 2/3 galinio lango ir desinej lyg tai dali soninio bagazines lango uzgriebia(pas mane caravanas)-reiks paziuret,nes as nelabai ziuriu i ta salono... ax.gif  Siaip yra kazkur internete,kazkas is mergaiciu buvo radusios...
As iproti ziureti per peti issiugdziau sedus uz didesnes masinos vairo-ten aklos zonos tokios,kad ir atsigulus ant vairo nelabai ka pamatysi,nelabai ir pasiziureti iseina,ir jokie veidrodziai tu aklu zonu nepasalina... ax.gif Su savo masina kai vaziuoju-neziuriu,uztenka veidrodziu  ax.gif Visus blogus iprocius galima pasalinti-reikia dirbti su savimi,o kuo daugiau dirbi-tuo lengviau daugiau ismokti...beje,mokytis juk labai idomu  ax.gif  O kai nuolat mokaisi-atsiranda siokio tokio lankstumo,ir paskui jau nebuna taip sunku... 4u.gif

taip norisi sita posta PALAIKINTI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai patiko viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ///...akyra...///: 19 lapkričio 2013 - 08:52
QUOTE(Donma @ 2013 11 18, 20:04)
///...akyra...///
Sekmes jums rytoj!

Vaje, kaip pažįstama... 4u.gif pirmos pamokos dar buvo su entuziazmu, o dabar jau įpusėjus - atrodo kad nebesiseka net tai, kas pradžioj sekėsi, lyg ne pirmyn o atgal viskas eitųsi. O kai dar instruktorius pasiūlo pereit automatu mokytis blink.gif ... pasijunti žiopliausia pasauly, net nesitiki kad šitiek važinėjasi ir visi gali, o tu - ne unsure.gif

O šiaip jau tikrai gerai yra pasivažinėt vienai smile.gif Aš važiavau savaitgalį su MB į žvejybą biggrin.gif jis žvejoja, o aš sau važinėjuos miško keliuku pirmyn atgal (aišku, kur nėra mašinų): tai apsisuku, tai atbula prisiparkuoju, tai į įkalnę bandau pradėt važiuot, dar kokių pratimų susigalvoju. Vakar kai nuėjau drebančiom kojom į pamoką - tai iškart pasijuto už vairo atsisėdus - mašina kažkokia "savesnė" pasidarė biggrin.gif bet į pabaigą važiavimo vėl grįžo kompleksai doh.gif nes bandė mane laužt ant posūkių - kad laiku greitį sumažint, kad nujaust kada galiu antru o kada trečiu bėgiu sukt... bože bože, kaip sako instruktorius doh.gif pralėkiau vieną staigų posūkį trečiu bėgiu dar ir sankabą išmynus... blush2.gif

///...akyra.../// , kaip sekėsi????
Atsakyti