Įkraunama...
Įkraunama...

Maltos bišonai VII

QUOTE(lumi @ 2014 08 06, 06:33)
Aš asmeniškai pajutau skirtumą - Madan šukos man tikrai kitaip slysta per plauką, kažkaip lengviau, patogiau  ax.gif

Na tikriausiai reiks isbandyt abejas ir isitikint paciai smile.gif
Papildyta:
Ir dar aktualu man apie skaniukus..ar duodat savo maltukams ar kazkaip kitaip skatinat? Jei duodat, tai kokius? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kayaaa: 06 rugpjūčio 2014 - 11:20
Ir dar aktualu man apie skaniukus..ar duodat savo maltukams ar kazkaip kitaip skatinat? Jei duodat, tai kokius? blush2.gif
[/quote]
aš asmeniškai duodu Let's Bite skanėstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 06 rugpjūčio 2014 - 12:11
[quote=lumi,2014 08 06, 12:11]
[/quote]
aš asmeniškai duodu Let's Bite skanėstų.
[/quote]
Ir tinka, akytes nebega? As del to labiausiai ir baiminuosi, nes teko girdet, kad maltukam isvis geriau skaniuku neduot, nes poto atsiliepia ant asarojimo.. ziuresiu ka veiseja dar pasakys g.gif bet ir cia idomu nuomoniu isgirsti smile.gif o gal dar ir apie skaniukus 3men suniukams zinot? Nes as nelabai isivaizduoji, kaip kitaip auklet ir skatint..
Atsakyti
Sveiki, ieskau seimos draugo. Noreciau nedidelio linksmo draugisko suniuko. Kadangi vaikai yra alergiski paieskos ratas labai susiaureja. Noriu paklausti - ar Maltos bisonai jautrus salciui? vedat ziema i lauka (zinau kad kaikuriuos jorkus vengia i lauka vesti ziemos metu)? Dar bevartant skelbimus uzkliuvo akis uz teiginio kad i seimas su mazameciais vaikais suniuko neparduoda. Ar sie suniukai agresyvus? nemegsta mazu vaiku? unsure.gif
Ar megsta jie ilgesnius pasivaiksciojimus, ar daugiau tai yra dekoratyvus sunys?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2014 08 04, 22:51)
Veisėja man sakė, kad bandyti iššukuoti, po mažą sruogelę, kantriai ir lėtai. Bet tada dar šukų net neturėjau gerų, tai ir nuvežiau į kirpyklą. Ten praktiškai viską iššukavo, tik kai kur iškirpo, ties pažąstėlėm, pilvuku. Tai ir patarė, kad nematomose vietose galima kažkiek iškirpti tų savėlų...

Maistą tai aš irgi Taste of the wild, su ėriena, prieš tai su lašiša valgė, bet lyg daugiau rudavo, tai dabar ėrieną valgom, lygtais viskas gerai, nei kasosi ir neruduoja  smile.gif daugiau net nebandysiu kažko kito bandyti. Tik mūsų maistas ne pupikams, o suaugusiems, tai man amžina dilema, ar ne per mažai jam maisto. Kiek g suvalgo taviškė pupiko maisto? Maniškis gauna 60g per dieną, 14d sueis 7 mėn, tai čia kaži normalu?

Gal tikrai toks amžius, be to jūsų ir plaukas ilgesnis, tai labiau ir veliasi. Pabandyk tą K9 kondicionierių, man jis labai patinka, nesuriebalina, gerai susigeria, palengvina šukavimą. O kaip reikalai su pavadėliu? Pajudėjo?

O kodel tu perki ne pupiku maista? Gi iki metu ir daugiau (buna parasyat ant pakuociu) galima duoti ji,jis maistingesnis geriau jauniems suniukams..jei duodi suaugusiu maista vaikui, turi duoti didesni maisto kieki.
As nenormuoju prikratau pilna bliuda,ir kai princese nors grudeli nurija soku is laimes. Ji labai kuda ir maza, budama 10men sveria vos 1,800gr tad man ,kad tik ji valgytu rupi. 60gr tai cia puse stiklines kazkur..nesuvalgo tiek schmoll.gif
Aciu del rekomenduotu purskiklio,radau cia ji tik vienoj vietoj ir kaina ~20eur, tad nusipirksiu,kai Lietuvoj busiu smile.gif Kol kas naudosiu isgirtaji Vellus.
QUOTE(Kayaaa @ 2014 08 05, 17:54)
Sveikos, iskilo man toks klausimas apie sukas.. paziurejau Jorku rojuj metalines sukos kainuoja 12,50lt o Madan 65lt.Atrodo visiskai idealiai vienodai.. tai ar jos ten skiriasi kazkuo ko neprofesionalo akis nemato ar cia kaip daznai buna, kad permoki uz firmos varda?  unsure.gif

As turiu Madan ir nesigailiu visai,tiesa su pigiom ir nebandziau niekad.

QUOTE(cyplius @ 2014 08 06, 10:03)
dilgelyt man savelom issukuoti labai padeda purskiklis GloCoat

Aciu, sito irgi nerandu NL doh.gif
Bet as visgi manau kad ir mano skystis geras,irgi specialus savelu isukavimui, brangus, geros firmos,as gal tiesiog nemoku narplioti g.gif
Bet ji ir visai nesiduoda,nes jai skauda verysad.gif ..o man sunku su viena ranka laikyti ja, su kita ranka suimti savela prie odos,kad nepesciau ir su trecia ranka (?!) sukuoti/narpliot.

QUOTE(Kayaaa @ 2014 08 06, 12:18)
Na tikriausiai reiks isbandyt abejas ir isitikint paciai smile.gif
Papildyta:

As duodu virtos mesos, surio,tuno desrytes kokios trupineliu.Na bet toookias mazais kiekiais,tokiais trupiniais,kad nenoriu tiketi,jog tai itakoja jos akiu begima.
Kai iseinu i darba ir palieku viena duodu pagrauzti vytintos anties ar koki kita skaniuka. Gal ir blogai darau,bet taip norisi palepinti.

QUOTE(murmur @ 2014 08 06, 13:50)
Sveiki, ieskau seimos draugo. Noreciau nedidelio linksmo draugisko suniuko. Kadangi vaikai yra alergiski paieskos ratas labai susiaureja. Noriu paklausti - ar Maltos bisonai jautrus salciui? vedat ziema i lauka (zinau kad kaikuriuos jorkus vengia i lauka vesti ziemos metu)? Dar bevartant skelbimus uzkliuvo akis uz teiginio kad i seimas su mazameciais vaikais suniuko neparduoda. Ar sie suniukai agresyvus? nemegsta mazu vaiku?  unsure.gif
Ar megsta jie ilgesnius pasivaiksciojimus, ar daugiau tai yra dekoratyvus sunys?

Kaip liudna ,kad mamos galvoja tik apie savo vaikus ir kaip juos pradziuginti... verysad.gif Maltukai neagresyvus,bet labai glezni,mazi ir jautrus,o vaikai yra neatsargus, nekordinuoti, tad labai daznai juos isgasdina,ismeta is ranku,uzlipa ant koju, priseria nesamonem ir t.t Daugybe liudnu pavydziu ,kaip mazi suniukai buvo fizisiskai,psichologiskai traumuoti mazu vaiku, netycia, bet pasekmes liudnos .
Kaip jausites kai jusu vaikas uzlips ir sutraiskys suniuka? Tokiu ir panasiu istoriju daug. Tai ypatingo gleznumo sunys,visada visada ji reikes saugoti nuo visko, o labiausiai nuo jusu vaiku.
Paisomekite vestukais,kerno terjerais ju kailis irgi be pavilnes,visiskai nesiseria, tad maziau alergizuojantis. Patineliai sveria apie 10kg, nors ugis visai nedidelis, tad yra zymiai tvirtesni ir atsparesni vaikams.
Papildyta:
Tiesa, drugeli, aciu , ismoko manoji eiti pavadeliu labai greitai, kai tik meciau ta durna visur siuloma taktika -"kas zingsniuka, po skaniuka ir taip kas zingsniuka duodate skaniuka ir ismoks suniukas eiti pavadeliu" kai baigiau sita terliojimasi, kuris nedave visiskai jokiu rezultatu, o tiesiog jai neinant pradejau tempti, ir kas karta atsisedant patemdavau staigiu greitu judesiu.... pora dienu tokiu patampymu ir mergina eina,kaip is paveikslelio thumbup.gif Tobulai. wub.gif
Atsakyti
[quote=dilgelyt,2014 08 06, 14:59]

As duodu virtos mesos, surio,tuno desrytes kokios trupineliu.Na bet toookias mazais kiekiais,tokiais trupiniais,kad nenoriu tiketi,jog tai itakoja jos akiu begima.
Kai iseinu i darba ir palieku viena duodu pagrauzti vytintos anties ar koki kita skaniuka. Gal ir blogai darau,bet taip norisi palepinti.

Hmm, tikrai neismanau laaabai daug apie tai, bet kiek teko dometis ir girdeti, tai tokie nekalti palepinimai ir buna asarojimo priezastis (jei tai ne sveikatos sutrikimas aisku) Papasakokit panos ka duodat paskanaut pas kurias akytes neasaroja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 08 06, 14:59)

Kaip liudna ,kad mamos galvoja tik apie savo vaikus ir kaip juos pradziuginti... verysad.gif  Maltukai neagresyvus,bet labai glezni,mazi ir jautrus,o vaikai yra neatsargus, nekordinuoti, tad labai daznai juos isgasdina,ismeta is ranku,uzlipa ant koju, priseria nesamonem ir t.t Daugybe liudnu pavydziu ,kaip mazi suniukai buvo fizisiskai,psichologiskai traumuoti mazu vaiku, netycia, bet pasekmes liudnos .
Kaip jausites kai jusu vaikas uzlips ir sutraiskys suniuka? Tokiu ir panasiu istoriju daug. Tai ypatingo gleznumo sunys,visada visada ji reikes saugoti nuo visko, o labiausiai nuo jusu vaiku.

O apie ką aš turėčiau galvoti leiskite paklausti ? Aš galvoju apie savo vaiką, kurio akyse dideliu greičiu lėkdamas girtas vairuotojas užmušė mylimą šeimos narį — mylimą šunelį. Jis nebuvo gležnas ir mirė dėl suaugusiojo kaltės. Noriu sumažinti traumą ir nukreipti mintis.

Turim pas senelius jorkiuką 1800g tai niekas jo netampo ir nemindo. Pirmiausia reikia auklėti ir mokinti vaikus kad neaugtų laukiniai ir nekenktų mažesniems.
Atsakyti
[quote=Kayaaa,2014 08 06, 16:33]
[quote=dilgelyt,2014 08 06, 14:59]

Hmm, tikrai neismanau laaabai daug apie tai, bet kiek teko dometis ir girdeti, tai tokie nekalti palepinimai ir buna asarojimo priezastis (jei tai ne sveikatos sutrikimas aisku) Papasakokit panos ka duodat paskanaut pas kurias akytes neasaroja? 4u.gif
[/quote]
bet as jau is veiseju ja pasiemiau asarojancia,kurie sake dave tik sausa maista.Ir mano duodami skaniukai sudaro maximum valgomaji sauksta per diena arba maziau.
Daznai vadoje vieniems suniukams bega akys,o kitiems ne, nors ir genai lygiai tie patys ir maista ta pati gauna.
Atsakyti
Kviečiu susipažinti su mūsų šeimos nariu 4u.gif
Vakar suėjo du mėnesiukai, esu vardu FYFA smile.gif bet dabar labiau panašesnė į chuliganę,nei į fyfą, bet tikiuosiu, kad išaugsiu ir būsiu tikra dama biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Pastebėjau, kad ma o pupai kartais būna issprogusios akytės. O kartais būna normalios gražios mielos akytės. Gal žinote kas, kodėl taip būna? Gal kas susidūrėt su tuo?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 08 06, 17:14)
O apie ką aš turėčiau galvoti leiskite paklausti ? Aš galvoju apie savo vaiką, kurio akyse dideliu greičiu lėkdamas girtas vairuotojas užmušė mylimą šeimos narį — mylimą šunelį. Jis nebuvo gležnas ir mirė dėl suaugusiojo kaltės. Noriu sumažinti traumą ir nukreipti mintis.

Turim pas senelius jorkiuką 1800g tai niekas jo netampo ir nemindo. Pirmiausia reikia auklėti ir mokinti vaikus kad neaugtų laukiniai ir nekenktų mažesniems.

Uzuojauta, bet kaip suprantu sunelis buvo netinkamai laikomas, be pavadelio, vaikas pats vienas turbut ji vedziojo? Juk tokios nelaimes nevyksta siaip sau. Zinau net ir atveju, kad jei pas zmones vienas sunelis ar katineleis ne sava mirtimi numirsta, tai labai daznai taip nutinka ir kitiems. Matyt tie zmones nemoka auginti gyvuneliu.
Seneliai turbut neduoda tampyti smile.gif
As irgi esu lygiai tokios pat nuostatos, kad tokie suniukai tik i seimas su gerai paaugintais vaikais, is kuriu jau niekas nevagia tokiu suniuku ir kurie jau moka saugiai vedzioti ir prisiimti visa atsakomybe.
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2014 08 13, 13:30)
Uzuojauta, bet kaip suprantu sunelis buvo netinkamai laikomas, be pavadelio, vaikas pats vienas turbut ji vedziojo? Juk tokios nelaimes nevyksta siaip sau. Zinau net ir atveju, kad jei pas zmones vienas sunelis ar katineleis ne sava mirtimi numirsta, tai labai daznai taip nutinka ir kitiems. Matyt tie zmones nemoka auginti gyvuneliu.
Seneliai turbut neduoda tampyti smile.gif
As irgi esu lygiai tokios pat nuostatos, kad tokie suniukai tik i seimas su gerai paaugintais vaikais, is kuriu jau niekas nevagia tokiu suniuku ir kurie jau moka saugiai vedzioti ir prisiimti visa atsakomybe.

Įdomu iš ko padarėte tokias išvadas doh.gif šuo buvo su pavadėliu. Ėjo per gatvę su suaugusiu ir vaiku. Atlėkusi mašina per plauką neužkabino dukrytės, vietoj užmušdama šunį.
Šuo buvo 50 kg berno zenenhundas. Dresuotas, socializuotas, važiuodavom su juo į vaikų, neįgaliųjų, senelių namus vykdydami socialines programas.

Kurioje vietoje jis buvo netinkamai laikomas? Siūlyčiau atsargiau spręsti ir daryti išvadas kad netektų savo prognozių pačiai išgyventi.

Galit miegoti ramiai — iš jūsų rašliavos supratau kad šie šuniukai bevaikių amoralių personų aksesuaras, o ne šeimos draugas.
Atsakyti