Įkraunama...
Įkraunama...

Maltos bišonai VII

QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 08, 00:08)
Pavojingi dideli sunys

Pavojingi dideli šunys tiek, kiek maži šunys psichai...

nueikit ir išsirinkit grupę kur visi šuniukai 2-3 mėn, ir tie dičkiai ten nebus tokie dideli, ir jūsiškis išmoks, kad ne kiekvieną didelį reikia apiputot.
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 09 08, 08:51)
Pavojingi dideli šunys tiek, kiek maži šunys psichai...

nueikit ir išsirinkit grupę kur visi šuniukai 2-3 mėn, ir tie dičkiai ten nebus tokie dideli, ir jūsiškis išmoks, kad ne kiekvieną didelį reikia apiputot.

Bet dar baisiau dideli psichai mirksiukas.gif
Tai manau mergina ir ieskojo pupiku kompanijos ,tokie zinoma nepavojingi niekam.
Mano suo neloja ir neputoja niekada niekada nei ant dideliu nei ant mazu sunu wub.gif nepakescio to.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 08, 10:51)
Bet dar baisiau dideli psichai  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, bišonų gerbėjos smile.gif

Ar esate išbandę maistą Specific? Ar yra kokių atsiliepimų?

Atsakyti
QUOTE(Murke @ 2014 09 08, 18:38)
Sveikos, bišonų gerbėjos  smile.gif

Ar esate išbandę maistą Specific? Ar yra kokių atsiliepimų?

Mes naudojam šį maistuką, dar tik menuo, bet manau jis mums tinka ir patinka smile.gif valgo noriai, akytės neašaroja, tuštinasi ir gerai smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomones! Sutinku, kad socializuoti prie dideliu sunu reikia, bet mano tikslas dabar ismokyti tam tikru komandu ir tai daryti panasiu suniuku kompanijoje butu smagiau. Dilgelyt lyg mano mintis skaitydama raso, aciu smile.gif
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 08, 10:51)
Tai manau mergina ir ieskojo pupiku kompanijos ,tokie zinoma nepavojingi niekam.

Atsakyti
Yra dar individualios dresuros pamokos, jei bijot zmoniu ar gyvunu galit individualiai lankyti. Sedeti rankinuke tikrai ismokins lotuliukas.gif

Jei rimtai turiu patirties ir tikrai galiu rekomenduoti Rekso dresuros mokykla Kaune. Ten tikrai yra mazu veisliu grupe. Isskirta manau ne tiek del dydzio kiek del kitokio dresuros pobudzio (dideliu veisliu sunys dresuojami lauke, jiems yra sukonstruoti irengimai kur reikia lipti sokti begti apeiti ir t.t. ir pan. O maziukai dresuojami saleje kiek zinau).

Dekoratyvines veisles man asmeniskai atrodo nelabai reikalaujancios dresuros, jos juk "dekoratyvines" biggrin.gif taciau paklusnumo ir tvarkos reikia mokyti kiekviena suni 4u.gif
Atsakyti
Kodel nei viena netapetuojat?

Pateptuosiu tada as naujos nuotraukos proga smile.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 09 rugsėjo 2014 - 11:19
Labai grazi! thumbup.gif

Skaiciau visa sia tema, tad idomu, ar issiprende akyciu problema? Nuotraukoje nesimato rudavimo, kas padejo?

QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 09, 12:18)
Kodel nei viena netapetuojat?

Pateptuosiu tada as naujos nuotraukos proga  smile.gif :
user posted image

Atsakyti
Aciu 4u.gif ,
Kad turbut niekas nepadejo verysad.gif , asaroja ir nemazai, tiesiog nuotraukose uzdengia usai rudumus,dar papudruoju su dregme absorbuojancia pudra pries fotografuodama ("Madan").
Mano veiseja patare man kasdiena du kartus dienoje veida plauti su sampunu ir poto fenuoti. Na as taip daznai suns nekankinu,bet plaunu visokiais spec. valikliais ir tais paciais sampunais daznai, ir nuolat sausinu asaras su vientakrtinem servetem,kad kuo maziau butu dregna.
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2014 09 08, 19:22)
Mes naudojam šį maistuką, dar tik menuo, bet manau jis mums tinka ir patinka smile.gif valgo noriai, akytės neašaroja, tuštinasi ir gerai smile.gif

Nusipirkom ir mes, bandysime pamažu pratintis prie naujo maisto smile.gif Tikiuosi, ašarojimas pamažės...
Atsakyti
QUOTE(Murke @ 2014 09 09, 21:07)
Nusipirkom ir mes, bandysime pamažu pratintis prie naujo maisto  smile.gif Tikiuosi, ašarojimas pamažės...

mums su kraiteliu dave naturals maistuko, bet pastebejau, kad kasydavos labiau, nuo sio maisto nesikaso smile.gif

kaip kovojat su maziuku suniuku kandziojimusi? biggrin.gif zaislu, uzsiemimu kartu tikrai netruksta, bet va sava ranka/koja uz viska skaniausia smile.gif laukiam kol isaugs, bet kaip kanda tai maza nepasirodo biggrin.gif
Atsakyti