Įkraunama...
Įkraunama...

Maltos bišonai VII

QUOTE(drugelis. @ 2014 03 16, 09:05)
Ačiū visoms už atsakymus  4u.gif
Labai būtų įdomu sužinoti, kokia nuomonė apie šiuos veisėjus, gal esatę susidūrę? Šuniukai namų auginimui, nekilmingi.
https://www.facebook...116376438417631

O ten ir neslepiama, kad yra kergiamos " maltos bisonai " su " garbanotais bisonais" , nors nei tie nei tie i tikrus veisles atstovus net nepanasus...Tikrai sita varianta siulyciau isbraukti, jei jau atliekata namu darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2014 03 16, 11:05)
Ačiū visoms už atsakymus  4u.gif
Labai būtų įdomu sužinoti, kokia nuomonė apie šiuos veisėjus, gal esatę susidūrę? Šuniukai namų auginimui, nekilmingi.
https://www.facebook...116376438417631

aš pirkau iš čia ir neturiu jokių priekaištų.
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2014 03 16, 18:22)
aš pirkau iš čia ir neturiu jokių priekaištų.

Idekit foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievenko @ 2014 03 17, 03:21)
Idekit foto smile.gif

aš norėjau garbanoto 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2014 03 17, 15:49)
aš norėjau garbanoto  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Na, čia tikrai tikrai ne Maltos bišonas, dar klausimas ar čia bišonfryzas..
Atsakyti
QUOTE(simyte @ 2014 03 17, 18:20)
Na, čia tikrai tikrai ne Maltos bišonas, dar klausimas ar čia bišonfryzas..

veterinaras tikrino ir sakė, kad garbanotas maltos bišonas. Kas tas bišonfryzas? O iš ko Jūs sprendžiate?
Man tai jokio skirtumo, jug ne parodoms pirkau, man mielas, linksmas gyvūnas, džiaugiamės ir esame patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitux: 18 kovo 2014 - 10:53
QUOTE(Benitux @ 2014 03 18, 11:52)
veterinaras tikrino ir sakė, kad garbanotas maltos bišonas. Kas tas bišonfryzas? O iš ko Jūs sprendžiate?
Man tai jokio skirtumo, jug ne parodoms pirkau, man mielas, linksmas gyvūnas, džiaugiamės ir esame patenkinti.

Veterinarai neturi kompetencijos nustatinėti veisles, nes nėra veislių ekspertai. Vieninteliai ekspertai Lietuvoj, galintys nustatyt veisles yra Lietuvos kinologų draugijos teisėjai ekspertai. Na, o kodėl sprendžiu? Nes visų pirma tokios veislės kaip garbanotieji Maltos bišonai NĖRA. Maltos bišonai privalo turėti tiesų šilkinį plauką. Bišonfryzas ir yra garbanotasis bišonas. Tai dvi atskiros veislės. Deja, jūs su savo šuniuku tik patvirtinot įtarimus, kad "veisėja" maišo Maltos bišonus su garbanotasiais bišonais, taigi pas jus tėra šių dviejų veislių mišrūnas.
Atsakyti
QUOTE(simyte @ 2014 03 18, 11:18)
Veterinarai neturi kompetencijos nustatinėti veisles, nes nėra veislių ekspertai. Vieninteliai ekspertai Lietuvoj, galintys nustatyt veisles yra Lietuvos kinologų draugijos teisėjai ekspertai. Na, o kodėl sprendžiu? Nes visų pirma tokios veislės kaip garbanotieji Maltos bišonai NĖRA. Maltos bišonai privalo turėti tiesų šilkinį plauką. Bišonfryzas ir yra garbanotasis bišonas. Tai dvi atskiros veislės. Deja, jūs su savo šuniuku tik patvirtinot įtarimus, kad "veisėja" maišo Maltos bišonus su garbanotasiais bišonais, taigi pas jus tėra šių dviejų veislių mišrūnas.

Supratau. taip ji maišo, tai žinau. Aš neteikiu didelio dėmesio, kad ir mišrūnė blush2.gif
man ji vistiek bišiukė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2014 03 18, 10:52)

o negalėjot iš prieglaudos tada šuniuko pasiimt? už dyką, kokio balto mažiuko. Kaip jaučiatės atidavusi kelis šimtus litų už mišrūniuką, turintį polinkį į genetines ligas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 03 18, 11:44)
o negalėjot iš prieglaudos tada šuniuko pasiimt? už dyką, kokio balto mažiuko. Kaip jaučiatės atidavusi kelis šimtus litų už mišrūniuką, turintį polinkį į genetines ligas?  smile.gif

prieglaudose tokių šuniukų nėra kurie nesišeria. ir iš prieglaudos pasiėmus, nežinosi kokių ligų irgi gali turėti.
Jaučiuosi labai puikiai. Kokio norėjau, tokį nusipirkau, ne į parodas vešiu, o džiaugsmo mums suteikia daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitux: 18 kovo 2014 - 12:02
Kad ir šitas gali šertis - juk neaišku ko ten primaišyta. Ir į ligas bus linkęs. Veisiant šunis su dokumentais, daromi sveikatos tyrimai, jie yra privalomi ir su bloga sveikata veisti yra draudžiama, tad šunys su dokumentais yra palaikomi kaip įmanoma sveiki ir yra garantas, kad šuniuko tėvai genetinėmis ligomis nesirgo. Veisiant be dokumentų, veisiama viskas, kas negali būti veisiamas su dokumentais - venerinės ligos, genetinės ligos, anomalijos, blogas charakteris, blogas sąkandis, standarto neatitikimai. Jokių sveikatos tyrimų, jokios atrankos.
O dėl to sau, ne parodoms pirkau - o tai atsiprašau kam aš šunį pirkau, mamai, tetei ir tėvynei? biggrin.gif nu irgi sau. bet norėjau sveiko, nuspėjamo charakterio šuns, tokį ir turiu, su dokumentais. ir turiu gerą daiktą sutartį, kuri man grąžins gydymo išlaidas, jei šuniukas susirgs genetine liga.
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2014 03 18, 12:44)
Supratau. taip ji maišo, tai žinau. Aš neteikiu didelio dėmesio, kad ir mišrūnė  blush2.gif
man ji vistiek bišiukė  mirksiukas.gif

Visalaik gi bus pupyčių, kurioms ir feikas tinka - perka ChOnel ir GucHi. Taigi ir čia - "bišiukė", o ne Maltos bišonas... cool.gif
Atsakyti