Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(lyrika @ 2013 11 23, 13:54)
Skaidra, kai spaudziu jusu puslapi, man visada meta virusa  doh.gif  kazkaip reiktu patikrinti

Man parasyk koki antivirusa naudoji ir kokia narsykle, nes man, patikrinau is kompo ir is plansetinio nieko nemeta. as naudoju firefox.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 23 lapkričio 2013 - 13:06
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 23, 12:51)
Apie vaikus, as zinokit tenkinu vaiku norus, kartais jie intuityviai jaucia ko jiems truksta, o kartais tiesiog neturiu jegu kovoti.

drinks_cheers.gif , nes taip augo ir mano dukros, vienai reikėjo žalio kambario ir varlių suvenyrų, o kitai ružavo ir baldakimo biggrin.gif paaugusios viena rinkosi minimalizmą, o kitai reikėjo tamsių sienų.... ir taip vos ne kasmet MB važiuodavo su jomis rinktis dažų ir dažydavo sienas, perstumdydavo, ar net perdarinėjo baldus biggrin.gif
O nuoroda man kuo puikiausiai atsidarė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 22, 17:50)
su kuo balinti uosi ? dabar pas mus laiptu uosio pakopos- nepatinka man ta spalva naturali. HELP

Pati nežinau, kuo mums balino, reiktų klausti dažų parduotuvėse ar kas užsiima medienos gaminiais. Bus pernelyg šviesu, o laoptų pakopos taigi toks daiktas, kad nusimindo, nusibraižo. Gal suteikti šviesią riešuto spalvą g.gif , ne taip purvas matysis. Mūsų balintas uosis
user posted image
Skaidros manai man būtent gražūs dėl baltos-žalios spalvų ramumo. Be to, tai namai miestui, kur nereikia nužengti nuo šaligatvio, tai neprisineša purvo. Kažkaip neįsivaizduoju jos virtuvėje vakuojamų agurkų, verdamų cepelinų ar dūkstančių vaikų su draugais g.gif Teisingai sako Liolio, ir mane tas sterilumo pojūtis užsmaugtų. Bet pažiūrėti gražu 4u.gif
TuDa, kaip tik vakar uš dyko buvimo užėjau į tokį gėlių- dovanėlių- provansišką butiką. Žiūriu, tavo vazos stovi ir dar su palmėm. Tik be lipdytų girliandų, grakštesnės ir ne glazūruotos, o lyg tai dažytos. Pieniško šokolado spalvos. Kaina virš 200, bet dabar pardavime neturi, sau kelias pasiliko.
Man atrodo, kad Provansas ir kilo iš žodžio "provincija" biggrin.gif Reiks vakare vyrą patardyti, jis geriau už tikrą prancūzą prancūziškai marmaliuoja smile.gif Kiek pamenu, tai Provanso stilius- tai turtingų ūkininkų , krautuvininkų baldai, siekiantys pamėgdžioti aristokratų pilių apstatymus. Žodžiu, tai, ką pavadintume kelių šimtų metų klastotėmis ar kiču biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 23, 11:49)
Bet, kaip mamagabi sake, jei sugebejimai siekia tiek toli, kad kambario pagridiniu papuosalu tampa viena tapetuota rekianti siena, tada kas belieka...

Na, taip vaizdingai parasyti as visgi nedrysau ax.gif, o ir netaikiau konkreciam asmeniui smile.gif
Tai labiau susije su zmonemis, kurie isigija naujus arba nori atsinaujinti senus bustus, bet tuo tiesiog nesidomi. Tada jei nera lesu samdytis ta sriti ismananti zmogu arba norisi isbandyti savo kurybines jegas - zmones eina paprastu keliu: pavarto siu dienu zurnalus, isijungia viena kita laida ir pasirenka kas jiems arciau sirdies: mato tas grazu, ir anas grazu, ir trecias...ir visa tai suveda i viena... Viena tapetuota siena taip daznai sutinkama, todel visai nenuostabu, kad taip daznai ir naudojama, tik ne visada pataikoma butent teisinga siena lotuliukas.gif Ale jei zmogui gerai, tai ir valio smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 23, 12:08)
unsure.gif supratau, kad likau nesuprasta. Whatever.

Viskas cia yra gerai - jus turite aiskia vizija ne tik konkreciam kambariui, bet ir visam namukui jau nuo pat jo statybu pradzios ir tai yra puiku ir sveikintina thumbup.gif .
O mes remiames ir komentuojame tik viena nuotraukele, kurioje yra "istemptas" ir siauras kambarys. Mes ji matome visai kitoki, nei jis yra is tiesu smile.gif Todel cia mes galime klysti su savo patarimais/siulymais, nes nei mes jauciame tos patalpos tikra dydi, erdve, sviesos kieki, numatoma apstatyma, baldus, detales ir t.t. Be to dar kiekviena isivaizduojame savo atskira vizija rolleyes.gif Todel komentarus galima TIK apsvarstyti...

Stai poziuris i vientiso stiliaus namus ir vaiku auklejima musu sutampa 4u.gif
Atsakyti
Moterytės, padėkit išsirinkti smile.gif

Noriu pakeisti savo kampą į dvi sofkutes ir fotelį, noriu paklausti jūsų nuomonės.

Va du modeliukai sofų
user posted image

user posted image

Kuri labiau tiktų mano svetainėje, kaip galvojat? Kokias spalvas pasirinkti?

Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 11 23, 17:30)
Moterytės, padėkit išsirinkti smile.gif

rolleyes.gif Liniuxx, kad gal nei viena.. grynai iš praktinės pusės, nepatogios mastau.gif Ant pirmos išsivartys pagalvės atsisėdus ir bus negražu, antrojoj išvis gali pataikyt atsisėsti į tarpą.. g.gif
O jums kuri pačiai patinka?
Pirma mintis (užsimerkus į jų abiejų trūkumą dėl atskirų segmentų sėdimoj daly), kad gal antra man žiūrisi geriau.. tokia lengvesnė, nepretenzinga.

Iš Kaimo, gražios tos jūsų durys, labai smile.gif. Nu bet sienos, sienos.. jos tikrai riužavos, ar akyse tik vaidenasi veik sm forumo fonas? unsure.gif
Nors čia gal man nelabai tinkama spalva sienoms, kai aš su ružavumu labai nedraugauju. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 23 lapkričio 2013 - 15:54
tyli upė, ačiū už komentarą.
Man pačiai labiau antra limpa. Sėdėjau ant jos, na labai patogi pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 23, 16:53)
rolleyes.gif  Liniuxx, kad gal nei viena.. grynai iš praktinės pusės, nepatogios mastau.gif Ant pirmos išsivartys pagalvės atsisėdus ir bus negražu, antrojoj išvis gali pataikyt atsisėsti į tarpą.. g.gif
O jums kuri pačiai patinka?
Pirma mintis (užsimerkus į jų abiejų trūkumą dėl atskirų segmentų sėdimoj daly), kad gal antra man žiūrisi geriau.. tokia lengvesnė, nepretenzinga.

Iš Kaimo, gražios tos jūsų durys, labai  smile.gif.  Nu bet sienos, sienos.. jos tikrai riužavos, ar akyse tik vaidenasi veik sm forumo fonas? unsure.gif 
Nors čia gal man nelabai tinkama spalva sienoms, kai aš su ružavumu labai nedraugauju. biggrin.gif

pas mus minimaliai panasi sofa kaip pirmoji, irgi is dvieju daliu sedimu, viskas ok, viskas patogu. kai sedziu viena, kazkaip vis ant tarpo uztaikau, nzn kodel, tai net patogiau, ar kad centras. tikrai sudurimu nesijaucia
Atsakyti
Tyli Upė, sienos ne visai ružavos, greičiau pieniškai ružavos smile.gif Pačios blyškiausios spalvos. Vasarą darant remontą dėsiu dar pilkos prie to rausvumo. Miegamasis į šiaurės rytus, bet kokia kita spalva man būtų niūri. Dabar ryte būna truputį saulės, šviesi spalva mane nuteikia darbingai dienai, o po pietų ten geriau neiti. Aplamai, tai nemėgstu purvinų spalvų. O prie baltos gyvenau gal dešimt metų, nusibodo iki negaliu.
Liniuxx, antra sofutė net labai graži, lengvutė. Tik ieškok, kur sėdimos pagalvės būtų nuvelkamos. Pas mane irgi 2 ir 3 dalių, bet labai minkštos ir patogios. Vienintelis nepatogumas, kad kartais koks smulkus daikčiukas pasimeta į plyšį. Kai siurbliuoju, pakeliu pagalves, atrandu. O tas sėdimas pagalves kas porą mėnesių nuvelku ir skalbiu. Pati rinkausi tamsesnę margą spalvą, o ranktūriai odiniai. Ieškojau būtent tokios. Ranktūrių tai nenuvilkti g.gif O prieš tai turėjau kelias sofas su gobelenu trauktais ranktūriais, tai daugiau niekada schmoll.gif Turėjau ir odinę, tą be gailesčio irgi palikau. Man vien odinė sofa daugiau ofisinis stilius.
Atsakyti
Pagalvių nebijokit,turiu ant trivietes,dvivietes ir fotelio vienam kambarį, 13 vnt. pats tas kada visi sueinam. Tik audinys gal patvaresnis,ir trys pagalvių spalvos.

doh.gif prirašėt.
Su tais stiliais. g.gif
Savo namuose, nedaryčiau to, kas būtina ar būdinga tam ar kitam stiliui,bet man nuo jo bloga biggrin.gif Tokis vat mano požiūris, bėje ne tik interjero požiūriu lotuliukas.gif

Dėl vaikų,kankinimo vienu ar kitu interjero klausimu,pas mus nekyla,baldai kaip baldai,galės ir anūkam palikt, sienos ramios, dukros turi gerą skonį, o toliau tvarkos reikalas,man svarbiausia, turi būt švaru. Knygos, žaislai ir drabužiai griuvinėja po kambarį,bet saikingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 23 lapkričio 2013 - 19:13
QUOTE(lyrika @ 2013 11 23, 10:23)
o cia nelabai sutinku! o jeigu vaikas paauglys ir jam tuo metu norisi roko grupes plakatu ant sienu? o jeigu  6 metu vaikui norisi makvyno? koks svetaines stilius tiktu?  lotuliukas.gif

mano dicke kambaryje turi 40x100 cm juodo organstiklio reklama,VANS(jos mėgiamas zenklas) biggrin.gif po juo pianinas, puikiai dera.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 23, 20:18)
mano dicke kambaryje turi 40x100 cm juodo organstiklio reklama,VANS(jos mėgiamas zenklas) biggrin.gif po juo pianinas, puikiai dera.

tai va ir ok, tegu buna thumbup.gif svarbu suvokti, kad toks plakatas ar koks sienos lipdukas nepadaro namu neskoningu, nemadingu, stiliai gali kisti, bet yra daiktu, kurie brangu, kurie patinka, kurie mieli, tad norisi juos kazkaip ikomponuoti, nesvarbu, kad pjaunasi su stiliais smile.gif
pas mus per 5m namuose prisirado daug ivairiu daiktu, kurie gal ir nera labai i kazkoki stiliu orientuoti, bet absoliuciai visi, ateje pas mus sako, kad namuose labai jauku, o jaukuma kuria detales smile.gif

p.s. sakoma, kad jeigu ateje draugai ir atsisede ant sofos pokalbio eigoje susikelia ant tos sofos kojas(cia moterys daznai taip daro), vadinas namai yra jaukus. mano visos drauges is kart kojas krauna sau po uzpakaliu, kai ateina biggrin.gif
Atsakyti