Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 23, 11:08)
unsure.gif supratau, kad likau nesuprasta. Whatever.

manau, kad as tave supratau net labai ir daugelis tavo minciu ir pamastymu man labai patiko 4u.gif .

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 23, 17:41)
Tyli Upė, sienos ne visai ružavos, greičiau pieniškai ružavos smile.gif Pačios blyškiausios spalvos. Vasarą darant remontą dėsiu dar pilkos prie to rausvumo. Miegamasis į šiaurės rytus, bet kokia kita spalva man būtų niūri. Dabar ryte būna truputį saulės, šviesi spalva mane nuteikia darbingai dienai, o po pietų ten geriau neiti.

musu kaimynai (labai jauni dar) panasia spalva nama nusidaze. Pasirodo, is katalogo kai rinkosi, ta spalva visai kitaip atrode. Dabar ryte ruzava, per pietus violetine, o vakare - murzina doh.gif . Va cia tai nelaime smile.gif .

QUOTE(lyrika @ 2013 11 23, 19:30)
p.s. sakoma, kad jeigu ateje draugai ir atsisede ant sofos pokalbio eigoje susikelia ant tos sofos kojas(cia moterys daznai taip daro), vadinas namai yra jaukus. mano visos drauges is kart kojas krauna sau po uzpakaliu, kai ateina biggrin.gif

jei pas mane atejusi drauge ant sofos kojas susikeltu, tai daugiau as jos turbut ir nebesikviesciau... gal i kavine pakviesciau, ten tegul nors ir ant stalo kojas keliasi lotuliukas.gif .
Atsakyti
na ir pliurpos blink.gif

nors nesu megeja augalu namie nnu bet pas Skaidra ispudingai atrodo ir man patinka bigsmile.gif

del vaiku kambariu tai bet su siuolaikiniaiais filmuku herojais bandysiu pritraukt prie kazko link provanso biggrin.gif maziaus kambary manau puikiai pavyks, na pas dicki tai toli iki to.... na bet yr kaip yr...

o as siandien visa apsipatenkinus wub.gif istapetavau mazaji WC, nudaziau lenteles, pakabinom sviestuva... nu paaaaaaaaaaaaaaaasaka wub.gif nesitikejau kad taip graziai gausis wub.gif didcioji vonia tokia uch... o sitas tulikiukas tokia mielybe gavos wub.gif ir tik galiu patvirtint kad sviesios spalvos tikrai praplecia erdve... buvo tokia kamurke, o istapetavus ir nudazius nu tikrai vizualiai prasiplete wub.gif
issitraukiau pafotkint ir numirojo fotikas.... na kt diena...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 23, 21:45)
manau, kad as tave supratau net labai ir daugelis tavo minciu ir pamastymu man labai patiko  4u.gif .
musu kaimynai (labai jauni dar) panasia spalva nama nusidaze. Pasirodo, is katalogo kai rinkosi, ta spalva visai kitaip atrode. Dabar ryte ruzava, per pietus violetine, o vakare - murzina  doh.gif . Va cia tai nelaime  smile.gif .
jei pas mane atejusi drauge ant sofos kojas susikeltu, tai daugiau as jos turbut ir nebesikviesciau... gal i kavine pakviesciau, ten tegul nors ir ant stalo kojas keliasi  lotuliukas.gif .

Kiekvienam savo,mes su draugem visad taio sedim,bent viena koja po uzpakaliu surangom,pasiimam puoda arbatos ir plepam valandas,man tai tikras jaukumas,o jeigu reiktu bijot,nes kazkas isvis,tai nebereiktu ir eit ;-) cia tik mano nuomone

taip niekad nesedit?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 23 lapkričio 2013 - 21:52
QUOTE(lyrika @ 2013 11 23, 21:39)
Kiekvienam savo,mes su draugem visad taio sedim,bent viena koja po uzpakaliu surangom,pasiimam puoda arbatos ir plepam valandas,man tai tikras jaukumas,o jeigu reiktu bijot,nes kazkas isvis,tai nebereiktu ir eit ;-) cia tik mano nuomone

drinks_cheers.gif mes su padruskem ir miegamojo lovoj sukrisdavom tongue.gif

tetos, kaip ieskot foto su samanine ar chaki spalva g.gif sugalvojau kad man tambura reiktu tokia spalva isdazyt.... bet nerandu pvzz....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 24, 00:14)
drinks_cheers.gif  mes su padruskem ir miegamojo lovoj sukrisdavom  tongue.gif

tetos, kaip ieskot foto su samanine ar chaki spalva  g.gif  sugalvojau kad man tambura reiktu tokia spalva isdazyt....  bet nerandu pvzz....

biggrin.gif Teta, o jūs virtuvinį išsirinkote Ikėjoje? Palikote mus intrigoje ax.gif

------
Iš Kaimo, jei reik šiauriniame miegamajame šiltos ir šviesios spalvos.. kodėl ne gelsvą pasirinkti, pvz., nors nieks neklausia, bet vat nenutylėjau ax.gif Tik atspalvį reik pasirinkt tinkantį. Bet šiaip tokia nepretenzinga spalva, prie kurios beveik viskas tinka ir lengva suderinti prie grindų, baldų ir viso kito.. ir po pietų nebūna baisu užeiti kambarin cool.gif
Gal kas sakys, kad irgi nusibodusi spalva, bet šiauriniuose kambariuose jaukumo suteikia. Aš pas mamą kažkada butą remontuodama visą butą prigeltonavau, nuo švelniai vos vos gelsvos iki vos ne plytų oranžinės, nu nenuobodu man dar po 5-6 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 23 lapkričio 2013 - 22:28
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 23, 22:23)
biggrin.gif Teta, o jūs virtuvinį išsirinkote Ikėjoje? Palikote mus intrigoje ax.gif

ai tai nesigyriau g.gif taip taip, vakar ryte grizom bigsmile.gif gavau viska isskyrus kriaukle, bet kriaukle jau is vilniaus nugabenta pas tevus i klaipeda lotuliukas.gif ir stalvirsiu nepirkau... truputuka brangiau sumokesiu, bet radau kas padarys 4cm azuolo masyvo stalvirsi bigsmile.gif ikejoj azuolo ten tik 3 mm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 23 lapkričio 2013 - 22:29
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 24, 00:26)
ai tai nesigyriau  g.gif  taip taip, vakar ryte grizom  bigsmile.gif  gavau viska  isskyrus kriaukle, bet kriaukle jau is vilniaus nugabenta pas tevus i klaipeda  lotuliukas.gif  ir stalvirsiu nepirkau... truputuka brangiau sumokesiu, bet radau kas padarys 4cm azuolo masyvo stalvirsi  bigsmile.gif ikejoj azuolo ten tik 3 mm  doh.gif

bigsmile.gif Nu smagu, kad viskas išsisprendė. Oi, gausit visokias detales papasakoti, kokius fasadus pasirinkote? Ir, žinoma, pasirodyti ateityje mirksiukas.gif
Ir man dar smalsu, kuo padengsit ąžuolo stalviršį? Turėtų būt gražu, bet man būtų baisu kaip virtuvės stalviršis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 23, 22:34)
bigsmile.gif  Nu smagu, kad viskas išsisprendė. Oi, gausit visokias detales papasakoti, kokius fasadus pasirinkote? Ir, žinoma, pasirodyti ateityje  mirksiukas.gif
Ir man dar smalsu, kuo padengsit ąžuolo stalviršį? Turėtų būt gražu, bet man būtų baisu kaip virtuvės stalviršis  ax.gif

Lidingo biggrin.gif abiem su vyru labiausiai patiko biggrin.gif ir siaip pati sistema patiko. as pakeiciau kai kuriu spinteliu fasadus, paskui ukines spientos isplanavima... na zodziu ne standartines ju sudarytas spinteles emiau, bet faina kad gali viska susideliot bigsmile.gif
pasirodysiu zinoma smile.gif bet nelabai grait tai bus... gaaaaaal ant kaledu doh.gif

vaziavom irgi su nuotykiais... o didziausia zapadlo masina padare doh.gif vat eme ir neatsidare bagazines durys (miniveno) kadangi rinkomes per 4 kartus viska: karkasai, paskui viduriai ir fasadai, paskui visos smulkmenos i stalcius ir paskutini siaip viska... tai nenorejom palikt priekaboj, tai reikejo viska sukist per sonines duris doh.gif o kitos pakuotes virs 2ju metru... na zodziu.. paskui viska issikraut ir perdet puse i priekaba puse i masina doh.gif zidziu atvaziavom 10... isvaziavom is pardes kiemo 9vakaro lotuliukas.gif

o dengsiu tuo, ka nusipirkau ikejoj.. kazkokia ten alyva ar kas nznz... na zinoma gal nebus taip atsparu kaip tie siuolaikiniai stalvirsiai, nu bet negaliu kaip as noriu...
pameu kai mokiausi, tai tem destytoja rode mokyklos azuolini darbo stala.. kokiu 2m ant 4m.. kaip didziausia verybe.. zinoma jis per 15 metu jau toks gerokai pasitrynes, nu bet net tokios isvaizdos jis man toks wub.gif iprocius reiks truputi pakeist, bet juk viskas imanoma kai labai nori ax.gif
Atsakyti
[quote=vida777,2013 11 23, 20:45]
manau, kad as tave supratau net labai ir daugelis tavo minciu ir pamastymu man labai patiko 4u.gif .
musu kaimynai (labai jauni dar) panasia spalva nama nusidaze. Pasirodo, is katalogo kai rinkosi, ta spalva visai kitaip atrode. Dabar ryte ruzava, per pietus violetine, o vakare - murzina doh.gif . Va cia tai nelaime smile.gif .

Ten jauni, o aš sena kaip dinozauras, bet matyt ir smegenys kaip jų doh.gif irgi iš katalogų spalvas rinkausi. Nunešiau pasirinktas spalvas į dažų parduotuvę, ten sumaišė ir dažant prasidėjo linksmybės.Berniuko kambariui pasirinkau tokią šiltai levandinę. Išdažė, pasirodo per tamsu. Skiedėm per pusę baltais ir vėl dažė. Tai dabar prie įvairaus apšvietimo ir įvairiuose kampuose varijuoja nuo murzinai levandinės iki švelniai melsvos ir net baltos. Bet gražu. Merginos kambarį dažėm rausvai alyvine{čia ji taip norėjo}. Kai pirmą kartą įėjau, lyg kas smogęs man būtų lotuliukas.gif Tiesiog klykianti spalva. Perdažinėjom gal 3 kartus, vis per pusę balta skiesdami, kol pakenčiamas variantas gavosi.Vasarą dažysim kremine su gelsvoku atspalviu.
O miegamajam tai spalvą derinti pradėjau nuo vonios plytelių. Labai norėjau klasikinių dryžuotų plytelių. Tik nužiūrėtos kainavo kosminius pinigus. Pagaliau radau smulkiai dryžuotas, rausva su vos pilka ir komplekte balta su ta pačia pilka. Gražios wub.gif ir pakenčiama kaina. Tada vonios apačią klijavom tom rausvom, vidurinę dalį baltom, o viršų dažėm ta pačia rausva spalva. Kad vonia derėtų prie miegamojo, ieškojom paletėje panašių spalvų. Išdažėm, kol nesunešėm baldų, lyg ir nieko buvo. Dabar pasikabino užuolaidos, kažkaip parausvėjo, pamurzinėjo sienos. Dažysiu atspalviu tarp peleninės rožės ir persikinės.
O geltonos spalvos jau pas mus per daug. Darbo kambarys, svečių kambarys, visos pagalbinės patalpos gavosi to paties atspalvio.
Nusipirkau vakar per išpardavimą šviestuvą į darbo kambarį, o tai keturis metus kabojo lemputė. Radau tos pačios kolekcijos, kaip virtuvės. Sėdint prie kompo, pro atdaras duris visu grožiu matosi virtuvės šviestuvas, tai nebadys akių.
Atsakyti
Oi tos spalvos spalvos.... o as, toms spalvoms itin jautri biggrin.gif .
Jau belekur prirasiau apie vienu kaimynu ryskiai oranzines spalvos nama (cokoli), per kurio ryskuma is tos puses kambariams net specialiai neutralias spalvas rinkausi, kad (su kaimynu namu!) nesipjautu, uzuolaidos maksimaliai uztrauktos buvo, kad ta ekscentriska spalva akiu nebadytu, o katik nusipirktas rozines rozes teko parduoti, nes negalejau ziuretu i ta oranzines ir rozines "derini" schmoll.gif .
Ir ivyko stebuklas! Kaimynai savo oranzinius pamatus, kurie uzeme didesniaja namo sienos dali apsiklijavo smiltainio akmenimis. Dabar pamatai labai tinka prie musu eksterjero ir aplinkos, o likusi ju namo dalies gelsva - tinka jiems biggrin.gif .
Bet dabar is kitos puses, nuo to ruzavo namo, kai tik saule i juos sviecia ir i mus sviesa atsimusa, taip mano gelsvojo miegamojo visi langu angokrasciai ruzavai nusidazo laugh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 lapkričio 2013 - 10:18
QUOTE(vida777 @ 2013 11 24, 11:13)
Bet dabar is kitos puses, nuo to ruzavo namo, kai tik saule i juos sviecia ir i mus sviesa atsimusa, taip mano gelsvojo miegamojo visi langu angokrasciai ruzavai nusidazo  laugh.gif .

laugh.gif
o namas taip arti kad net angokraciai paruzaveja ? Musu kaimynu namas irgi riuuuuzavas lotuliukas.gif prie raudono stogo nesugalvojo jokios kitos spalvos tinko doh.gif

Ka manot apie duso grindis tokias? duso kabinos grindys
turiu akmenuku is latvijos pajurio- nuostabus, nugludinti. Spalvos grazios- kazi ar galeciau juos sudeti ant sildomu grindu ? MAn atrodo taip fainai butu - vyras dar nezino, sako su valymu kazi kazi kaip cia ...
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 11 24, 13:27)
Ka manot apie duso grindis tokias?
turiu akmenuku is latvijos pajurio- nuostabus, nugludinti. Spalvos grazios- kazi ar galeciau juos sudeti ant sildomu grindu ? MAn atrodo taip fainai butu - vyras dar nezino, sako su valymu kazi kazi kaip cia ...

labai gražu wub.gif ir pėdų masažas tuo pačiu biggrin.gif
turėjau tokį variantą galvoje, bet kadangi dušine pas mus antrame aukšte ant medinės perdangos, tai betonuoti dušo pado nerekomendavo....

o šiaip tai viskas turėtų būti puiku, yra juk salonuose tokių "kilimėlių", su akmenukais ant tinkliuko, kaip ir mozaikos, juos kloji ir glaistai... glaistas specialus aišku wink.gif gal dar pasidomėjus galima ir kokį impregnantą panaudoti paviršiui...
Atsakyti