QUOTE(dea @ 2013 11 27, 14:58)
siaip tas atsikisimas nieko tokio atrodo

tik as nedaryciau tu sonu nuo gartraukio iki kaitlentes. tada ir gartraukio dizaina siek tiek koreguociau, tarkim i kazka pan
nes tos sieneles is sono ta kampa po desine dar labiau atskiria ir uztamsina. o man paciai patiktu stoveti tam kampe-ten kazka pjaustyti ir mesti vis i puoda is sono, o ne apeidineti dar sienele, kad suversti darzoves i puoda
labai grazus pavyzdys, isimylejau is karto
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 15:14)
O Jūs nenorit lango apjungti karnyzu? Tuomet viskas susijungtų į visumą. Kitas dalykas tas likęs tarpelis

Kiek ten cm? Gal išeitų užbaigti užapvalinta lentynėle? Tuomet tą patį reiktų padaryti ir su kaire puse
Bet kol prisiruošiau išsiųsti, tai žiūriu, kad prirašė tau jau čia
Papildyta:
Dar paporinsiu, kad anksčiau esu turėjusi savo virtuvėje išsikušusią kaitlentę, bet ten buvo iš mandrumo sugalvota, kad nelabai vykęs sprendimas, jau vien dėl stalviršio, nes ties pilvu jis turi būti platesnis, o tai reiškia, kad bele ko neuždėsi, nebent rinksitės liejamus.
noriu ro karnyzo, tik jauciu brungu bus, bet butinai uzklausiu, man labai grazu pas jus virtuveje

ir uzapvalinimai labai grazu, zodziu yra ka paveikti dar

viename projekte buvo ideje prie saldytuvo prie sienos vyno lentyna tokia ilga auksta, bet kad mes ne vyniniai per daug, tai jauciu sitokia lentynele zymiai graziau butu
del stalvirsio, tai liejamu nea, medinio arba medzio imitacijos noresiu, tie kiti per brungu
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 15:33)
Va čia mano įrėmintas virtuvės langas
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 16:36)
Aš kolkas dar ne baba, bet kurdama savo namus turiu tokią siekiamybę,kad namai būtų panašūs į vaikystės namus. Noriu, kad mano namai atrodytų lengvai nerūpestingi, kur svarbiausia yra šeima, jausmai, geras maistas, pramogos ir poilsis.
pas mane lygiai tokie pat siekiai

noriu kad vaikai prisimintu vaikyste tame name kaip jauku sauleta sapna
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 11 27, 16:42)
cia vyrams su vaizduote...labai jau siaurai,o gal tik maniskis toks

. uzuolaideles-butinai kaip pas baba. naslaites-butinai tik kapu geles. ir kotletai butinai tik su bulviu kose ir burokeliais
man labai grazu pas jus
mano irgi is tos pacios balos

saliuotes kaimas, rozytes bobiska, mediniai laiptai sichova ch..jnia... zodziu pravalas