Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Rexe @ 2013 11 27, 14:47)
mano abu ireminti, tik reikia uzuolaidas akeisti  lotuliukas.gif

... ir uzuolaideles super. as norejau uzuolaideliu ant salos, nes is kitos puses ten lentyneles puodams. bet mano vyras sake bus kaip pas baba kaime doh.gif  doh.gif

Aš kolkas dar ne baba, bet kurdama savo namus turiu tokią siekiamybę,kad namai būtų panašūs į vaikystės namus. Noriu, kad mano namai atrodytų lengvai nerūpestingi, kur svarbiausia yra šeima, jausmai, geras maistas, pramogos ir poilsis.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 15:36)
Aš kolkas dar ne baba, bet kurdama savo namus turiu tokią siekiamybę,kad namai būtų panašūs į vaikystės namus. Noriu, kad mano namai atrodytų lengvai nerūpestingi, kur svarbiausia yra šeima, jausmai, geras maistas, pramogos ir poilsis.

cia vyrams su vaizduote...labai jau siaurai,o gal tik maniskis toks lotuliukas.gif . uzuolaideles-butinai kaip pas baba. naslaites-butinai tik kapu geles. ir kotletai butinai tik su bulviu kose ir burokeliais lotuliukas.gif
man labai grazu pas jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 27, 15:16)
ne - jinai i mergytes miegamaji ieskojo... kopy past as nedarau... bet graziu sviestuvu Vilniuj maza, tai ka daryt?

Čia buvo pasakyta juokais 4u.gif o tokio romantiško stiliaus šviestuvų nužiūrėjau čia http://www.google.lt...619uiq77H6HyzIw
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2013 11 27, 14:58)
siaip tas atsikisimas nieko tokio atrodo wink.gif tik as nedaryciau tu sonu nuo gartraukio iki kaitlentes. tada ir gartraukio dizaina siek tiek koreguociau, tarkim i kazka pan

nes tos sieneles is sono ta kampa po desine dar labiau atskiria ir uztamsina. o man paciai patiktu stoveti tam kampe-ten kazka pjaustyti ir mesti vis i puoda is sono, o ne apeidineti dar sienele, kad suversti darzoves i puoda biggrin.gif

labai grazus pavyzdys, isimylejau is karto wub.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 15:14)
O Jūs nenorit lango apjungti karnyzu? Tuomet viskas susijungtų į visumą. Kitas dalykas tas likęs tarpelis g.gif Kiek ten cm? Gal išeitų užbaigti užapvalinta lentynėle? Tuomet tą patį reiktų padaryti ir su kaire puse ax.gif
Bet kol prisiruošiau išsiųsti, tai žiūriu, kad prirašė tau jau čia 4u.gif
Papildyta:
Dar paporinsiu, kad anksčiau esu turėjusi savo virtuvėje išsikušusią kaitlentę, bet ten buvo iš mandrumo sugalvota, kad nelabai vykęs sprendimas, jau vien dėl stalviršio, nes ties pilvu jis turi būti platesnis, o tai reiškia, kad bele ko neuždėsi, nebent rinksitės liejamus.

noriu ro karnyzo, tik jauciu brungu bus, bet butinai uzklausiu, man labai grazu pas jus virtuveje wub.gif ir uzapvalinimai labai grazu, zodziu yra ka paveikti dar doh.gif lotuliukas.gif viename projekte buvo ideje prie saldytuvo prie sienos vyno lentyna tokia ilga auksta, bet kad mes ne vyniniai per daug, tai jauciu sitokia lentynele zymiai graziau butu 4u.gif
del stalvirsio, tai liejamu nea, medinio arba medzio imitacijos noresiu, tie kiti per brungu doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 15:33)
Va čia mano įrėmintas virtuvės langas

wub.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 16:36)

pas mane lygiai tokie pat siekiai drinks_cheers.gif noriu kad vaikai prisimintu vaikyste tame name kaip jauku sauleta sapna wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 11 27, 16:42)
cia vyrams su vaizduote...labai jau siaurai,o gal tik maniskis toks  lotuliukas.gif . uzuolaideles-butinai kaip pas baba. naslaites-butinai tik kapu geles. ir kotletai butinai tik su bulviu kose ir burokeliais  lotuliukas.gif
man labai grazu pas jus  wub.gif

mano irgi is tos pacios balos biggrin.gif saliuotes kaimas, rozytes bobiska, mediniai laiptai sichova ch..jnia... zodziu pravalas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 27, 15:42)
naslaites-butinai tik kapu geles.

drinks_cheers.gif taip pat varo ant našlaičių lotuliukas.gif čia jie gal susitarę g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 16:44)
Čia buvo pasakyta juokais 4u.gif o tokio romantiško stiliaus šviestuvų nužiūrėjau čia http://www.google.lt...619uiq77H6HyzIw

ok , mes tai labai daug is murinos uzsakem, bet zinai, kai namas 2a. su mansarda tai ju reikalingas nezmoniskas kiekis, dar kelis grazius radau senukuose. Valdo baldus zinau, tiesa dar nieko nesu is ju uzsakinejus, as tokia senosius kartos atstove, man reikia paciupinet, ant baldo pasedet, sunkiai man is to interneto sekasi uzsakinet....uzsakau tik ta ka esu apziurejusi realiai.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 15:47)
drinks_cheers.gif taip pat varo ant našlaičių lotuliukas.gif čia jie gal susitarę g.gif

sakiau visi jie vienodi lotuliukas.gif
susodinau vazonuose ant palangiu tokias dideles, grazias, tamsiai melynas ir baltas naslaites...tai tie vazonai kazkaip ''netycia'' beveik visi nukrito, nes vis ''pamirsdavo'' langus darydamas doh.gif
Atsakyti
TuDa, atradau patinkančius šviestuvus tavo parodytoj svetainėj bigsmile.gif
Įdomu, ar jie tiktų miegamajame kabinti palei sieną žemai nuleidus greta vienas kito skirtingame aukštyje?
user posted image

Visai ne į temą, gal kam aktualu - šią savaitę pas Mamą maximą taurėms 40 proc. nuolaida, o ale krištolinėms fancūziškoms Crystal d'arques išvis nereali akcijinė kaina thumbup.gif 6 taurės 60 lt vietoj 150 lt, yra šampaninių ir vynui, kadangi varvinu seilę į jas seniai skirtingose parduotuvėse, tai žinau, kad čia ne fintas su užkelta kaina blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 lapkričio 2013 - 16:15
Pupukai, ta atsikišus kaitlentė ir pas mane buvo iš pradžių dėl grožio, bet dabar matau , kad tai labai protingas sprendimas. Mažiau apsitaško sienos, nes lieka tarpukas už kaitlentės iki sienos, ir mažiau apsitaško grindys, orakaitės durelės, nes priekyje dar stalviršio apie 10 cm išlindę. O užkliūti galima nebent tuomet, jei ten specialiai pilvu braukysi biggrin.gif O stalviršis pas mane granito, taigi išpjauna kokio reik, kas per bėdos smile.gif
Palyginti turiu su kuo, nes kažkada turėjau lygiai su visom spintelėm kaitlentę. Pastoviai prisitaškydavo ant grindų riebalų, ir išsitėškus buvau doh.gif Jei per žioplumą koks puodasišbėgdavo, tai ir ant grindų balutė. Dabar viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
o aciu labai uz info apie sitas taures jau seniai svajoju, bat kadangi mas mane buna daug sveciu tai planajau 12 nusipirkt, ao dabar dar ir kaina superine. na ka varysiu i maxima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 27, 17:24)
o aciu labai uz info apie sitas taures jau seniai svajoju, bat kadangi mas mane buna daug sveciu tai planajau 12 nusipirkt, ao dabar dar ir kaina superine. na ka varysiu i maxima 4u.gif

drinks_cheers.gif
aš paėmiau šampaninių ir vynui po 6, nes šiaip taurių turiu visokių ir pagal dydžius ir pagal vyno rūšis lotuliukas.gif tai čia bus šventinės rolleyes.gif aišku būtų idealu 8, nes tiek vietų prie valgomojo stalo bet... ai biggrin.gif
o kai daug žmonių, tai jau stalo šitom taurėm tikrai neserviruočiau, nes vistiek per balių minumum 2 vnt. dūžta kaip taisyklė biggrin.gif

tiesa, čia vilniaus maxima bazėj yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 lapkričio 2013 - 16:33
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 27, 15:25)
tesiant virtuviu diskusija, kokiu pastabu ar komentaru turite siam projekteliui? man asmeniskai labiausiai vykes ir labiausiai atitinka mano isivaizdavima  wub.gif tik neramina tas katlentes zonos issikisimas g.gif cia del to, kad ten pradzioje ventilianis blokelis eina  doh.gif

user posted image

http://s019.radikal....49871691d8e.png[/url]user posted image

Detaliau nenagrinejau, tik norejau del issikisusios kaitlentes pakomentuoti. As taip planuoju daryti (pas viena pazystama uzmaciau). Tada galima ir didesnius puodus susistatyti ir nebijoti, kad bus padaryta zala sienelei esanciai uz kaitlentes. Pas daug ka esu maciusi, kaip nuo karstu puodu plyteles paruduoja doh.gif
Atsakyti