Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 27, 17:22)
Pupukai, ta atsikišus kaitlentė ir pas mane buvo iš pradžių dėl grožio, bet dabar matau , kad tai labai protingas sprendimas.

aciu merginos uz komentarus 4u.gif

QUOTE(sania @ 2013 11 27, 17:31)
Detaliau nenagrinejau, tik norejau del issikisusios kaitlentes pakomentuoti.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2013 11 27, 17:31)
Detaliau nenagrinejau, tik norejau del issikisusios kaitlentes pakomentuoti. As taip planuoju daryti (pas viena pazystama uzmaciau). Tada galima ir didesnius puodus susistatyti ir nebijoti, kad bus padaryta zala sienelei esanciai uz kaitlentes. Pas daug ka esu maciusi, kaip nuo karstu puodu plyteles paruduoja doh.gif

bet jums ir sekasi lotuliukas.gif niekad nemačiau tokio dalyko doh.gif
gal kad agurkų nevakuoju ir šaltienų neverdu, tai ir puodų didelių nereikia biggrin.gif

o jei rimtai, tai gražus sprendimas, tik reik įsitikint, kad pakankamai vietos tokiems išsikišimams.... ar nebus psichologiškai jausmo, kad reik landžiot pro tarpą tarp viryklės ir salos... o šiaip thumbup.gif

Atsakyti
dar neteko girdet , kad plyteles paruduotu, nebent 100 metu nevalyti reiktu biggrin.gif
Atsakyti
Buna buna...ypac kur yra dujine virykle, kai pastato didelius puodus ant max ugnies.... Pas mane taip nera, bet macius esu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2013 11 27, 19:24)
dar neteko girdet , kad plyteles paruduotu, nebent 100 metu nevalyti reiktu biggrin.gif

Valymas - nevalymas cia visikai ne prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 27, 11:31)
tai va tame ir reikalas, kad pas mumis irgi tik sunelis dar

pas mane cieli du irnesakyk.gif

QUOTE(femme @ 2013 11 27, 11:58)
o vėliau ima ir praeina tas noras

cia kaip su mano stalu doh.gif nu mirks kaip norejau...o dabar.... ne nu stalas ok, bet kedes vistik ne tos svajoniu.... ir siaip ziuriu kad per prabangus jis mums..na ziuresiu kaip naturoj bus, kai i vieta atsistos....

QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 14:33)

ar ne per mazos rankeneles??? as kazkaip galvoju kad saldytuvui, indaplovei tokios bus nepatogios bet gal klystu g.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 15:47)
drinks_cheers.gif taip pat varo ant našlaičių lotuliukas.gif čia jie gal susitarę g.gif

ne ne, ia vadinasi neisaukleti vyrai tongue.gif as jau su saviskiu pazengus i prieki lotuliukas.gif reikia vieno sieninio sviestuvo.... as ilindau i interneta ir ieskau kazko.... nieko jam net nesakiau... jis irgi sedi prie kompo... na uzmaciau viena nebloga bet kazkaip nesigilinau... po kokios valandos jis man atsuka savo kompa ir ir sako: gal toki??? vos nenugriuvau... isrinko lygiai toki pat bigsmile.gif

dabar i tu isankstiniu pirkiniu tema rolleyes.gif SOS!!! rytoj reikia nusipirkt dazus tamburui wacko.gif jis nedidelis...papiesiau kaip mazdaug bus...

user posted image
.vienoj sienoj didelis veidrodis (tikriausiai parastas be jokiu remu.. kokiu 2m*1m priesais ta siena galvoju kazka tokio konstruot, tik su viena spintuke ir suoliukas...

user posted image

zodziu tam suoliukui jau seniai nusipirkus toki gobelena...
user posted image
naturoj jis gerokai geriau atrodo, ir as ji tiesiog isimylejus.... ir ant to suoliuko jis ir puikuosis....taigi klausimas: kokia spalva dazyt unsure.gif kazkaup labai noriu samanines.... bet bijau uztamsint ir taip nedidele patalpa... ir siaip BIJAU lotuliukas.gif
o siandien bandziau paziuret paletes, tai tu samaniniu koks 40 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 27 lapkričio 2013 - 18:26
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 27, 18:25)
o siandien bandziau paziuret paletes, tai tu samaniniu koks 40  doh.gif

švelnesnę spalvą rinkis, blankią alyvuogių,ar džiovinto lauro lapo,nes jei tokia samaninė-žalia kaip takelio kraštas,tai schmoll.gif
Dar galvoju,o kodėl ne kambarių spalva dažysi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 14:33)
Va čia mano įrėmintas virtuvės langas ax.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2013 11 27, 16:04)
TuDa, atradau patinkančius šviestuvus tavo parodytoj svetainėj bigsmile.gif
Įdomu, ar jie tiktų miegamajame kabinti palei sieną žemai nuleidus greta vienas kito skirtingame aukštyje?

gražu,
tik
kainų nėra,nejau skambint ir apie kiekvieną gaminį tardyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 27 lapkričio 2013 - 19:05
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 27, 19:09)
švelnesnę spalvą rinkis, blankią alyvuogių,ar džiovinto lauro lapo,nes jei tokia samaninė-žalia kaip takelio kraštas,tai schmoll.gif

Dar galvoju,o kodėl ne kambarių spalva dažysi? g.gif

taip taip, labai teisingai pastebeta biggrin.gif i tokia tamsia ir neziuriu.. tik nesumislyjau kaip ivardint blush2.gif mazdaug alyvuogiu ir ziurejau rolleyes.gif

g.gif nezinau...bijau kad labai nepraktiska bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 27, 19:19)
taip taip, labai teisingai pastebeta  biggrin.gif  i tokia tamsia ir neziuriu.. tik nesumislyjau kaip ivardint  blush2.gif  mazdaug alyvuogiu ir ziurejau rolleyes.gif

g.gif  nezinau...bijau kad labai nepraktiska bus ax.gif

g.gif kaip nepraktiška? Viskas tepasi. Pas mane tai nepraktiška,šviesu,pirštukų,nuo kuprinės brūkšniukų,pavalom,+šuo malasi.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 11 27, 16:04)
TuDa, atradau patinkančius šviestuvus tavo parodytoj svetainėj bigsmile.gif
Įdomu, ar jie tiktų miegamajame kabinti palei sieną žemai nuleidus greta vienas kito skirtingame aukštyje?

Nežinau ar tau jie patiktų g.gif man atrodo, kad ten paprasti stikliukai, bet juk visada galima parašyti el. laišką ir išsiklausinėti kas ir kaip, ar už kiek biggrin.gif Turiu įtarimą, kad tokius pačius būtų galima pamatyti ir čia http://www.vus.lt/sviestuvai, tik kainelės gali būti kitokios.
O tos firmos taurės, taurelės ir dar daug kas iš tos kolekcijos jau senai mano indaujoj puikuojasi ax.gif Labai gražu, kad ir pakaitalas krištolo, bet man iki šiol wub.gif nors jau turiu 6 metus.
Papildyta:

Ne jokių nepatogumų nepatiriam dėl rankenėlių- bumbulų. Nėra jau jie tokie maži, yra ką suspausti lotuliukas.gif Nors gamintojai labai graudino- neva bus labai nepatogu. Man labai nesinorėjo matomų rankenėlių ant fasadų, tai surizikavau ir nesigailiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 27, 16:22)
Palyginti turiu su kuo, nes kažkada turėjau lygiai su visom spintelėm kaitlentę. Pastoviai prisitaškydavo ant grindų riebalų, ir išsitėškus buvau doh.gif Jei per žioplumą koks puodasišbėgdavo, tai ir ant grindų balutė. Dabar viskas čiki thumbup.gif

JETAU doh.gif ir ko tik nenutinka, nors gaminam, kepam, verdam, bet riebaliukai toliau kaitlentės ir plytelių ant sienos už jos, nenušoka biggrin.gif
Papildyta:

dabar i tu isankstiniu pirkiniu tema  rolleyes.gif  SOS!!! rytoj reikia nusipirkt dazus tamburui wacko.gif jis nedidelis...papiesiau kaip mazdaug bus...
o siandien bandziau paziuret paletes, tai tu samaniniu koks 40  doh.gif

Man bet kokia žalia spalva gražiausiai žiūrisi detalėse, bet ne ant sienų. Čia gal tik man doh.gif Dar klausimas ar pas tave nesipjaus su grindų plytelėmis, lyg rodei anksčiau ax.gif Nors tiek ten tų kv, nepatiks- perdažysi 4u.gif o tepasi visos sienos nuo tamsiausios iki šviesiausios mirksiukas.gif
Lauksim rezultato biggrin.gif
Papildyta:
Grįžtant prie Akvilytės virtuvės- balta spintelių apačia, ūkininko plautuvė, medžio stalviršis ir pakabinama medinė spintelė. Va kaip atrodo toks pasirinkimas, man thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Seniai bebuvau pas jus uzsukus 4u.gif Siandien parsitempiau "nauja" balda ir gyventoju, tai negaliu nepasidziaugt ax.gif tik foto nelabai kokybiskos, atsiprasau 4u.gif

user posted image

gyventojai is arciau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 27, 22:04)

Man bet kokia žalia spalva gražiausiai žiūrisi detalėse, bet ne ant sienų. Čia gal tik man doh.gif Dar klausimas ar pas tave nesipjaus su grindų plytelėmis, lyg rodei anksčiau ax.gif Nors tiek ten tų kv, nepatiks- perdažysi 4u.gif o tepasi visos sienos nuo tamsiausios iki šviesiausios mirksiukas.gif
Lauksim rezultato biggrin.gif
Papildyta:
Grįžtant prie Akvilytės virtuvės- balta spintelių apačia, ūkininko plautuvė, medžio stalviršis ir pakabinama medinė spintelė. Va kaip atrodo toks pasirinkimas, man  thumbup.gif

lotuliukas.gif
na pvz g.gif
user posted image

o man sunkiai atrodo g.gif kazkaip atrodo apacia turi but tamsiau, o virsus sviesiau g.gif bet is esmes tai kai susirinksiu virtuve tai meginsiu pirma tokia kokia yra kabint... ir tada ziuresiu tinka ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 27, 22:12)

Nespausk biggrin.gif man nea doh.gif , bet sakau, nepatiks- perdažysi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(agniukee @ 2013 11 27, 22:05)
gyventojai is arciau  smile.gif

Wau bigsmile.gif čia jau kolekcija verta muziejaus tongue.gif
Atsakyti