QUOTE(femme @ 2013 11 27, 16:04)
TuDa, atradau patinkančius šviestuvus tavo parodytoj svetainėj
Įdomu, ar jie tiktų miegamajame kabinti palei sieną žemai nuleidus greta vienas kito skirtingame aukštyje?
Nežinau ar tau jie patiktų

man atrodo, kad ten paprasti stikliukai, bet juk visada galima parašyti el. laišką ir išsiklausinėti kas ir kaip, ar už kiek

Turiu įtarimą, kad tokius pačius būtų galima pamatyti ir čia
http://www.vus.lt/sviestuvai, tik kainelės gali būti kitokios.
O tos firmos taurės, taurelės ir dar daug kas iš tos kolekcijos jau senai mano indaujoj puikuojasi

Labai gražu, kad ir pakaitalas krištolo, bet man iki šiol

nors jau turiu 6 metus.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 27, 18:25)
Ne jokių nepatogumų nepatiriam dėl rankenėlių- bumbulų. Nėra jau jie tokie maži, yra ką suspausti

Nors gamintojai labai graudino- neva bus labai nepatogu. Man labai nesinorėjo matomų rankenėlių ant fasadų, tai surizikavau ir nesigailiu
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 11 27, 16:22)
Palyginti turiu su kuo, nes kažkada turėjau lygiai su visom spintelėm kaitlentę. Pastoviai prisitaškydavo ant grindų riebalų, ir išsitėškus buvau

Jei per žioplumą koks puodasišbėgdavo, tai ir ant grindų balutė. Dabar viskas čiki
JETAU

ir ko tik nenutinka, nors gaminam, kepam, verdam, bet riebaliukai toliau kaitlentės ir plytelių ant sienos už jos, nenušoka
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 27, 18:25)
dabar i tu isankstiniu pirkiniu tema

SOS!!! rytoj reikia nusipirkt dazus tamburui

jis nedidelis...papiesiau kaip mazdaug bus...
o siandien bandziau paziuret paletes, tai tu samaniniu koks 40
Man bet kokia žalia spalva gražiausiai žiūrisi detalėse, bet ne ant sienų. Čia gal tik man

Dar klausimas ar pas tave nesipjaus su grindų plytelėmis, lyg rodei anksčiau

Nors tiek ten tų kv, nepatiks- perdažysi

o tepasi visos sienos nuo tamsiausios iki šviesiausios
Lauksim rezultato
Papildyta:
Grįžtant prie Akvilytės virtuvės- balta spintelių apačia, ūkininko plautuvė, medžio stalviršis ir pakabinama medinė spintelė. Va kaip atrodo toks pasirinkimas, man