Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(tinaa @ 2006 03 17, 11:18)
nezinau, kiek zmoniu , tiek nuomoniu, bet as is savo varpines vis tik siulyciau kartu pagyventi ir paziureti kaip sekasi smile.gif

o as is savo varpines sakau priesingai,cia nera koks rubas kuri panesioji ir jei nepatinka grazini i parduotuve. Manau kiekvienai porai (zmoniu)savas kelias.
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 17, 05:33)
drinks_cheers.gif o aš manau, kad gyventi kartu iki vestuvių tiesiog patartina, kad geriau pažintum žmogų, kad pamatytum koks jis yra šeimoje, nes jei matai tik savaitgaliais ar šiaip susitinki, tai visad matai pasitempusį, geros nuotaikos ir pan. nesimato tos kitos pusės g.gif

Tas tiesa drinks_cheers.gif Gyvendamas kartu daug ko pamatai ir suzinai.... Bet cia toks dalykas, kiti susimeta gyventi taip ir nugyvena susimete gyvenima, kiti tuokiasi ne pagyvene tarkim mano tevai susituoke po 3 menesiu pazinties bet va jau 25 sidabriniu vestuviu metines atsoko, taip kad cia.... nerodiklis, vieni gyvena iki vestuviu kartu, kai susituokia ir iskart skiriasi, nes per daug isipareigojimu, kai sako popieri turi ir jau galvoja tragedija...o kiti tai priema naturaliai ir viskas buna gerai...Cia daug kas priklauso nuo pacio zmogaus o ne nuo pagyvenimo kartu schmoll.gif Koks jau zmogus yra toks jo jau niekada niekas nepakeis ar tu gyvensi iki tu vestuviu ar ne mirksiukas.gif Mano pusbrolis gyveno su pana 10 metu iki vestuviu nuo 15-kos metu na ir ka rezultatas akivaizdzios skirybos, susitiko panike jauna grazia padraugavo puse metu ir apsizenijo turi viena suneli laukiasi antro taip kad.....
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 03 17, 22:29)
Tas tiesa  drinks_cheers.gif Gyvendamas kartu daug ko pamatai ir suzinai.... Bet cia toks dalykas, kiti susimeta gyventi taip ir nugyvena susimete gyvenima, kiti tuokiasi ne pagyvene tarkim mano tevai susituoke po 3 menesiu pazinties bet va jau 25 sidabriniu vestuviu metines atsoko, taip kad cia.... nerodiklis, vieni gyvena iki vestuviu kartu, kai susituokia ir iskart skiriasi, nes per daug isipareigojimu, kai sako popieri turi ir jau galvoja tragedija...o kiti tai priema naturaliai ir viskas buna gerai...Cia daug kas priklauso nuo pacio zmogaus o ne nuo pagyvenimo kartu  schmoll.gif Koks jau zmogus yra toks jo jau niekada niekas nepakeis ar tu gyvensi iki tu vestuviu ar ne mirksiukas.gif Mano pusbrolis gyveno su pana 10 metu iki vestuviu nuo 15-kos metu na ir ka rezultatas akivaizdzios skirybos, susitiko panike jauna grazia padraugavo puse metu ir apsizenijo turi viena suneli laukiasi antro taip kad.....

mano tevai irgi po 3 menesiu pazinties susituoke( ne is reikalo tongue.gif ) ir jau 30 meut gyvena kartu laimingi thumbup.gif
tu labai tiksliai viska parasei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2006 03 18, 02:30)
mano tevai irgi po 3 menesiu pazinties susituoke( ne is reikalo tongue.gif ) ir jau 30 meut gyvena kartu laimingi  thumbup.gif
tu labai tiksliai viska parasei thumbup.gif

Na va kaip ir mano...as gimiau tik po geru pusantru metu smile.gif Bet istikro nesmerkiu nei tu kurie gyvena kartu, nei tu kurie negyvena kartu schmoll.gif Mano pacios tevai buvo labai labai pries pagyvenima kartu kaip kazkuri forumiete minejo:" cia nera koks rubas kuri panesioji ir jei nepatinka grazini i parduotuve", tai mano tevai sakydavo:" tu ne paklode, kad pasiklos, pavolios o poto pakeis kita " bigsmile.gif Bet bandziau tevam paaiskinti kad ta paklode gali buti ir negyvendama kartu, tam nebutina gyventi kartu kad galetu paviolioti wink.gif Na ir aplinkybes susikloste taip kad palikau lietuva ir isvaziavau pas savo tada dar tik drauga....nuo tos dienos pradejom gyventi kartu, oi kaip pyko tevai ir visi kiti.... visi sake oi pames neistekes ir t.t.t.t. na ir ka rezultatas toks pats kaip ir kitu kurios negyvena kartu...istekejau po 2.5 metu pagyvenimo kartu, turime sunu na ir pakolkas laimingai gyvename....Beja ir tevai zenta labai myli ir visas nuoskaudas pamirso mirksiukas.gif Cia kiekvieno asmeninis reikalas.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gyvenom kartu 3 m. ir nesigailiu. Aišku, kad tėvams buvo toks mažytis šokas, bet greit praėjo (kai susipažino su vyru). smile.gif
Atsakyti
Pragyvenau su vaikinu 3,5 metu, ir labai linkeciau visom pries vedybas pagyventi, apsislifuoti, priprasti prie vienas kito buitiniu keistenybiu...pragyvenus 3 metus pazystu savajy nuo .. iki... ir zinau kad jis yra tas zmogus su kuriuo noriu pralesiti visa gyvenima..

pernai drauge istekejo, pries tai jie kartu nebuvo gyvene, tai kilo pas juos visokiu pykciu, nesusipratimu, del elementariu buitisku smulkenu... taip kad as visom 4riom uz pagyvenima iki vedybu bigsmile.gif
Atsakyti
galėčiau ir aš kai ką pasakyti

visi vaikinai kokius 3 mėnesius bando būti labai gerais ir pasitempusiais, o po to.......
viskas pasimato

aš anksčiau dėl to gyvenimo kartu nesusituokus buvau prieš, bet dabar nesigailiu, kad pakeičiau nuomonę ......

aišku visko buvo kol apsitrynėm , bet dabar viskas puiku biggrin.gif
kartu gyvenam ir ruošiamės susituokti
Atsakyti
Dar priklauso nuo to, kur gyvenama kartu: pas ji, pas tave, pas tevus... Geriausia kazkur neutralioje vietoje, kad nebuti tarp 'dvieju ugniu' (tarkim jo ir tavo mamos)
mes su savuoju kartu dirbom Suomijoje zemes ukio darbus, tai teko pagyventi pora menesiu tokiooose salygose, kad po to nesvarbu, kur gyvent - viskas rojumi pasirodys biggrin.gif be to, sunkumai sustiprina meile bei pagarba vienas kitam (kas nemaziau svarbu nei meile)...
Atsakyti
Mes tai gyvename kartu savame bute. Nu negaliu pasakyti kad pamačiau saviškio kažkokius negerumus biggrin.gif ko ankščiau nežinojau, man tai viskas atrodė taip pat, tik kad priprasti reikia, kaip sakoma apsišlifuoti kampus biggrin.gif
Atsakyti
Na mūsų abiejų tėvai labai šiuolaikiški smile.gif , todėl niekas nesmerkė mudviejų gyvenimo kartu, atvirkščiai netgi palaikė, sakė geriau pagyvenkit kartu, pažiūrėkit kaip seksis, o ne pulkite tuoktis ir po metų skirtis doh.gif
Atsakyti
Na as ir jau gyvenu 2 metai.draugaujam jau 4.5metu ir turim suneli.gal ir nebutume kartu gyvene,jei nebutume isvaziave svetur ir sunaus gal nebutu buve...........bet nesigailiu,nes jis net pagerejo,kai pradejom kartu gyventi.savo blogas ydas iveike.problemu nebuvo nei pradzioj nei dabar,nes del visko musu nuomone sutampa biggrin.gif ir del to esu labai laiminga. thumbup.gif
Atsakyti
na mes pazystami apie 2,5 metu, is ju kaip pora esam api 1,5 metu. Po gero pusmecio draugystes nebegalejom negyventi kartu, nebenorejom buti atsikirai visiskai nei minutes. Ziema man pasipirso, o uz poros menesiu tuoksimes. Aisku tevai mano gal biski priesinos, nes senesniu paziuru, bet kai tik issikrausciau, tai kazkaip pamirso tuos priekaistus, ir laukia nesulaukia kad tik i svecius atvaziuosiu smile.gif
Atsakyti