Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(Siandra @ 2006 03 03, 13:36)
Tai jus dar didesni veteranai  lotuliukas.gif

niu jo, sakyciau mes vieni is didesniu veteranu cia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes tai jau beveik metai gyvenam kartu, kai vestuves bus jau apie 1,5 metu. manau butinai reikia pries vestuves pagyvent kartu biggrin.gif
Atsakyti
pries vestuves 2 metus draugavom,tai visad ir gyvenom kartu.pradejom gyventi gal nuo antros draugystes savaites,nes gyvenom barake
Atsakyti
Na mes kartu nuo 16 metu...o gyvenam kartu jau virs 4 metuku...
kazkokiu dideliu nesusipratimu nebuvo, bet manau, kad tikrai pries tuokiantis reiktu kartu pagyventi...nes susitikinejimai tik savaitgaliais tai ne tas pats, kas gyventi kartu nuolat (teko patirti visa tai:)))))
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2006 03 14, 18:50)
Na mes kartu nuo 16 metu...o gyvenam kartu jau virs 4 metuku...
kazkokiu dideliu nesusipratimu nebuvo, bet manau, kad tikrai pries tuokiantis reiktu kartu pagyventi...nes susitikinejimai tik savaitgaliais tai ne tas pats, kas gyventi kartu nuolat (teko patirti visa tai:)))))

O mes jau kokius 9 men gyvenam kartu...Sekas gal visai ir nieko, tik labai nusibosta gaminti valgyti ir liginti marskinius...Kai gyveni viena tai gali ir koki obuoliuka suvalgyti, o kam jau to nepasiulysi, jam tik "mesos, mesos, mesos".

Va taip mes ir gyvename:)
Atsakyti
mes kartu pradejom gyventi tik po vestuviu, nors susituokem po 5 menesiu nuo pazinties pradzios. doh.gif wub.gif

nemanau kad visus 100% atveju reikia butinai kartu gyventi kartu iki vestuviu.Tai likimas.Gali iki vestuviu pragyventi 5 metus kartu pragyventi,susituokti ir po metu issiskirti.Priklauso nuo zmoniu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 15 kovo 2006 - 19:31
QUOTE(Aqua100 @ 2006 03 15, 20:24)
O mes jau kokius 9 men gyvenam kartu...Sekas gal visai ir nieko, tik labai nusibosta gaminti valgyti ir liginti marskinius...Kai gyveni viena tai gali ir koki obuoliuka suvalgyti, o kam jau to nepasiulysi, jam tik "mesos, mesos, mesos".

Va taip mes ir gyvename:)

Nu del valgiu tai pas mus kitaip...tiesa sakant kai pradejom gyventi kartu as valgyti nieko nemokejau daryti - tik kiausiniene ir tortus kepti mokejai blush2.gif
tai maniskis mane visko ismoke, ir siaip pats megsta daugiau gaminti nei as...
nors sako, kad skaniai gaminu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nesuprantu iš kur tas kategoriškas tonas: BŪTINAI reikia pagyventi kartu?
Mes su vyru jau beveik metus santuokoje, kartu iki tol negyvenom, ir jokių audrų po vestuvių nekilo. Mano tėvai iki vestuvių irgi kartu negyveno, o jau daugiau kaip 30 metų kuo gražiausiai kartu. O va mano brolis su broliene iki vestuvių beveik 3 metus gyveno kartu, ir dabar pas juos yra tragedija - tai skiriasi, tai vėl taikosi.
Tad gyvenimas ar negyvenimas kartu iki santuokos nėra šeimyninio gyvenimo laimės ir kokybės rodiklis.
Atsakyti
nezinau, kiek zmoniu , tiek nuomoniu, bet as is savo varpines vis tik siulyciau kartu pagyventi ir paziureti kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif o aš manau, kad gyventi kartu iki vestuvių tiesiog patartina, kad geriau pažintum žmogų, kad pamatytum koks jis yra šeimoje, nes jei matai tik savaitgaliais ar šiaip susitinki, tai visad matai pasitempusį, geros nuotaikos ir pan. nesimato tos kitos pusės g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 17, 14:33)
drinks_cheers.gif o aš manau, kad gyventi kartu iki vestuvių tiesiog patartina, kad geriau pažintum žmogų, kad pamatytum koks jis yra šeimoje, nes jei matai tik savaitgaliais ar šiaip susitinki, tai visad matai pasitempusį, geros nuotaikos ir pan. nesimato tos kitos pusės g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 03 17, 14:33)

visiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti