Mes po vestuvių būsim kartu pragyvenę apie 3 metus. Ir gerai, nes jau įsikeldama kartu gyveni įsivaizdavau viską kaip pro rožinius akinius. Įsivaizduoju kad jei taip tikėčiausi tekėdama, tai velniai žino kuom tos vedybos būtų pasibaigę, o dabar kaip ir teko susitaikyti su tuo, nes mes gi net nevedę, kažkaip apsipratau ir supratau kad gyvenimas ne vien rožės ir meilės burbulai ir kad yra ir daugiau dalykų dėl ko vedybos reikalingos

iki vestuviu kartu gyvenom metus. tevai buvo pries, ypac mama-net visokiais negraziais vardais mane vadino. bet nelabai klausiau
ir labai dziaugiuosi, nes dalijimasis buitimi ir rupesciais leido apsispresti noriu teketi ar ne. jeigu gyvenimas kartu iki vestuviu neuzsitesia n metu (kas ypac vyrui yra labai patogu), manau, kad tai labai teigiamas dalykas

Aš už gyvenimą kartu prieš vestuves. Tik tuomet gali žmogų pažinti visapusiškai ir suprasti, ar tai tikrai TAS žmogus. Mes gyvenome apie du metus iki susituokiant.
o mes iki vestuvių gyvenam jau aštuoni metai

QUOTE(mamukas2 @ 2006 11 17, 21:48)
As manau, kad pagyvent kartu privaloma (na gal pe grieztai as cia

mes gyvenom 9 metus iki susituokiant
QUOTE(Fizz @ 2006 11 17, 21:44)
Aš už gyvenimą kartu prieš vestuves. Tik tuomet gali žmogų pažinti visapusiškai ir suprasti, ar tai tikrai TAS žmogus. Mes gyvenome apie du metus iki susituokiant.

QUOTE(starbee @ 2006 11 21, 20:07)
mes gyvenom 9 metus iki susituokiant
oho, net 9 metus

kilo vienas klausimukas, kodel anksciau nesituoket?

jei iki vestuviu nezinociau, ka reiskia gyventi kartu su vyru, po vestuviu butu asaru pakalnes ir hiperbolizuotos baimes.. vienas dalykas yra susitikineti, kitas dalykas- gyventi. gyvenom kartu nedaug, bet uztektinai, kad pazinciau zmogu, pati apslifuociau savo kampus, ismokciau kantrybes ir tolerancijos, siek tiek nugesinti save taip sakant.. bet devyniu metu tam tikrai tikrai nereikia. cia jau sitiek gyvent ir nezinot, ko nori- tikrai ne del is noro kuo labiau pazint viens kita.
ir tiesa, kad toks gyvenimas be jokiu rimtesniu isipareigojimu ir atsakomybes ir naudingesnis vyrui. o tu, moterele, skaiciuokis savo vaisingas dienas, galvok, kt suveiks ar ne
aciu dievui, mano vyras yra toks, kad mes planuojam, dienas skaiciuojam kartu, absoliuciai viska kartu apgalvojam ir planuojam, tai man tokiu problemu niekad nebuvo..
Papildyta:
o del to klausimo, kuris iskyla pastojus- ims cia mane i zmonas, ar pastojimas kaip tik reiks santykiu pabaiga, na keistai skamba ir viskas. bent jau man.. gal esu islepinta gyvenimo. kam myletis su vyru, paleisti vaika i gyvenima, nezinant net, myli jis tave, ar tik gulineja ir gyvena todel, kad taip jam patogiau ir pigiau. na, cia as fantazuoju, nes man niekad taip nebuvo. busimas vyras nuo pirmos pazinties dienos zinojo, kad as esu 'ji', abu norejom tuoktis ir vestuves buvo atidetos del labai rimtu priezasciu.. neisivaizduoju tekejimo vien is reikalo.
taigi summa summarum, as uz 'pagyvenima' kartu iki vestuviu, bet kartu ir uz meile su pareigom ir atsakomybem, o ne meile ir gyvenima be krypties ir tik su teisem, bet be pareigu.. stai taip.
ir tiesa, kad toks gyvenimas be jokiu rimtesniu isipareigojimu ir atsakomybes ir naudingesnis vyrui. o tu, moterele, skaiciuokis savo vaisingas dienas, galvok, kt suveiks ar ne

aciu dievui, mano vyras yra toks, kad mes planuojam, dienas skaiciuojam kartu, absoliuciai viska kartu apgalvojam ir planuojam, tai man tokiu problemu niekad nebuvo..

Papildyta:
o del to klausimo, kuris iskyla pastojus- ims cia mane i zmonas, ar pastojimas kaip tik reiks santykiu pabaiga, na keistai skamba ir viskas. bent jau man.. gal esu islepinta gyvenimo. kam myletis su vyru, paleisti vaika i gyvenima, nezinant net, myli jis tave, ar tik gulineja ir gyvena todel, kad taip jam patogiau ir pigiau. na, cia as fantazuoju, nes man niekad taip nebuvo. busimas vyras nuo pirmos pazinties dienos zinojo, kad as esu 'ji', abu norejom tuoktis ir vestuves buvo atidetos del labai rimtu priezasciu.. neisivaizduoju tekejimo vien is reikalo.
taigi summa summarum, as uz 'pagyvenima' kartu iki vestuviu, bet kartu ir uz meile su pareigom ir atsakomybem, o ne meile ir gyvenima be krypties ir tik su teisem, bet be pareigu.. stai taip.

Mes nuo pirmos pazinties dienos kartu apsigyvenom
ai, kazkaip pakvieciau pernakvoti pirma nakti (negalvokit nieko blogo, nors mano vyras TAIP ir pagalvojo, tuomet teko ir pamoksla pasakyti ta tema, kad as ne is tu kuri pirma nakti miega kartu) tai vat taip ir liko... po metu suzadetuves, o po dar metu vestuves... ir LABAI viskas gerai...
bent kol kas