Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 202 tema

Labas vakaras, merginos kiek skaitau temute tai esate ne karta kalbejusios kad siunciate per post24 terminala. Sakykit gal ir kazkam taip yra pasitaike kaip man siandien unsure.gif
Suvedziau terminale siuntos koda, sumokejau kortele uz siuntima, dureles atsirakino bet besidarant vejas jas uztrenke nespejus man pasiimti siuntinuko doh.gif Bandziau dar akrta vesti koda bet jau rase klaidingas kodas, skambinau parasytu tel bet juo atsiliepia tik darbo dienomis, parasiau i el pasta taip pat atsakymo dar negavau, nezinau ka daryti, bijau kad nebutu taip kad kazkas nores siusti siuntini ir jiems atidarys tas dureles kaip tuscia vieta, o ten gules manasis nepaimtas siutninys, kad nepasisavintu dar aks jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 11 16, 17:57)
Labas vakaras, merginos kiek skaitau temute tai esate ne karta kalbejusios kad siunciate per post24 terminala. Sakykit gal ir kazkam taip yra pasitaike kaip man siandien  unsure.gif
Suvedziau terminale siuntos koda, sumokejau kortele uz siuntima, dureles atsirakino bet besidarant vejas jas uztrenke nespejus man pasiimti siuntinuko  doh.gif Bandziau dar akrta vesti koda bet jau rase klaidingas kodas, skambinau parasytu tel bet juo atsiliepia tik darbo dienomis, parasiau i el pasta taip pat atsakymo dar negavau, nezinau ka daryti, bijau kad nebutu taip kad kazkas nores siusti siuntini ir jiems atidarys tas dureles kaip tuscia vieta, o ten gules manasis nepaimtas siutninys, kad nepasisavintu dar aks jo  unsure.gif

Oho, kokių niuansų būna blink.gif
Aš neseniai ėmiau siuntinuką iš post24, bet man viskas gerai buvo - bet ten ekrane buvo pasirodęs langelis, kad pakartoti atidaryti dureles g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 16, 18:09)
Oho, kokių niuansų būna  blink.gif
Aš neseniai ėmiau siuntinuką iš post24, bet man viskas gerai buvo - bet ten ekrane buvo pasirodęs langelis, kad pakartoti atidaryti dureles  g.gif

O man tas langelis buvo pilkas neleido spausti verysad.gif
Atsakyti
Per ką perkat Tesco maistą? g.gif Tukio adresą parišo, gal PA praeitų? g.gif Per kur perkat, pasidalinkit, nagai niežti kaip reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 11 16, 16:55)
Sveikos,

Niekaip negaliu uzsiregistruoti tesco direct sustoju ties adresu, niekaip nerandu tinkamo adreso irasyti, gal kuri registravotes su pa adresu. Gal yra kazkokios gudrybes??
Aciu atsakusioms 4u.gif

Aš praeitą savaitę susidūriau su šia problema g.gif Adresą įvedė Tesco, tik reikia Jiems parašyti e-mail'ą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia76 @ 2013 11 16, 19:15)
Aš praeitą savaitę susidūriau su šia problema g.gif  Adresą įvedė Tesco, tik reikia Jiems parašyti e-mail'ą smile.gif

Aciu, kad nepatingejot atrasyti mirksiukas.gif Niekaip nepribrestu, bet reik pabandyti per PA uzsisakyti, nes per tuki kazkaip labai viskas ilgai uztesia ir didele nezinia g.gif
Atsakyti
labas, sakykit kas uzsisakineja is cia http://www.wholesale-dress.net/ ax.gif kiek atsisiuntimas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2013 11 16, 17:00)
bent jau kaune tai nemaciau jokiu advento kalendoriu, visi LEGO buvo su zaliom kainom.. Bet pavyko pigiai playdoh krana nusipirkt  thumbup.gif

jei lego, kam reiktų, įdėjau į pardavimų skelbimus lego dėžę 10555. Pirkau kai argose buvo 3 už 2 kainą (per Limcamcą) 4u.gif
Atsakyti
Deja, norfoj advento kalendoriu nebuvo, Mašų taip pat schmoll.gif
Atsakyti
labas merginos, gal kas zadat uzsakineti is amazones ir per kiek laiko atsiuncia???? iki kaledu spetu atsiusti???/
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 11 16, 18:57)
Labas vakaras, merginos kiek skaitau temute tai esate ne karta kalbejusios kad siunciate per post24 terminala. Sakykit gal ir kazkam taip yra pasitaike kaip man siandien  unsure.gif
Suvedziau terminale siuntos koda, sumokejau kortele uz siuntima, dureles atsirakino bet besidarant vejas jas uztrenke nespejus man pasiimti siuntinuko  doh.gif Bandziau dar akrta vesti koda bet jau rase klaidingas kodas, skambinau parasytu tel bet juo atsiliepia tik darbo dienomis, parasiau i el pasta taip pat atsakymo dar negavau, nezinau ka daryti, bijau kad nebutu taip kad kazkas nores siusti siuntini ir jiems atidarys tas dureles kaip tuscia vieta, o ten gules manasis nepaimtas siutninys, kad nepasisavintu dar aks jo  unsure.gif

paskambinkit pirmadienį ir susitarsit viską wink.gif juk vis tiek savaitgaliais siuntų nesurinkinėja wink.gif tai ir operatorrės nedirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2013 11 16, 19:11)
labas merginos, gal kas zadat uzsakineti is amazones ir per kiek laiko atsiuncia????  iki kaledu spetu atsiusti???/

atsiunčia įvairiai, net nežinau nuo ko priklauso. Man yra išsiuntę ir sekančia dieną nuo užsakymo pateikimo, o yra ir užtrukę su išsiuntimu. Pvs, užsakinėjau lapkričio 11 d, o rašo, kad planuojama pristatymo data gruodžio 4 -16 d doh.gif Ir tai čia uk adresu doh.gif Į LT greit negausiu. Bet kadangi pirkau vasarinę prekę, tai man neskubu ax.gif
O pirkau Speedo plafkes vyrui už 1,29 sv thumbup.gif Tai baisiai rūpi, ką gausiu už tokią kainą biggrin.gif (buvo tik L dydis ir tik tamsiai mėlynos):
http://www.amazon.co...C...=UTF8&psc=1
Tiesa, kitas prekes, kurias pirkau tą pačią dieną, vienas jau išsiuntė, kitas dar ruošia. Užsakymą išskaidė į mažesnius ir siunčia atskirai, nors pasirinkau, kad siųstų kaip galima mažiau siuninių.
Tiesą sakant, nors perku amazonėj gan dažnai, bet turbūt pirmą kartą tiek ilgai teks laukti.
Atsakyti