Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 202 tema

O gal kurioj Norfoj matet tokiu deziu? Kaune 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 11 16, 18:15)
Per ką perkat Tesco maistą? g.gif Tukio adresą parišo, gal PA praeitų?  g.gif Per kur perkat, pasidalinkit, nagai niežti kaip reikia doh.gif

Kaip smalsu, ką čia gero perkate? Saldainius?
Atsakyti
skambinkite tiesiai dhl'am ir aiskinkites (kas cia darosi paskutiniu metu su kurjeriais). mano pigiu sampunu siunta pragulejo vilniuj dvi savaites, niekas nesiruose man net skambinti (kol pati neissiaiskinau siuntos numerio ir nepaskambinau kurjeriam). pagal ataskaita internete du kartus veze namo, nors pati is namu dirbu ir nuolat bunu namuose. kitas dalykas, kurjeris berniukas, kuris atsakingas uz siuntu pristatyma musu rajone patikino, kad vaziavo pas mane visgi pirma karta ir svaigsta kazkas is auksciau arba sistema. taip kad tik pirmyn, kai zinote savo siuntos numeri ir reilalaukite pristatyti iskart ta pacia jusu skambucio diena! wink.gif

QUOTE(*Puika* @ 2013 11 16, 10:52)
Sveikos, koks kurjeris pristato iš http://www.unserekleineapotheke.de/? Seku siuntą, tai ten DHL iš Vokietijos veža. bet sistemoj rodo, kad manęs namie nerado ir paliko pranešimą, bet tikrai nieko nepaliko.. kur ieškot siuntos?  g.gif

Atsakyti
Kur verta gerom kainom paieskot elektriniu vaikisku dantu sepeteliu? be amazon.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 11 16, 22:29)
Kur verta gerom kainom paieskot elektriniu vaikisku dantu sepeteliu? be amazon.

Pirkau boots
isejo 12 lt
bet tik berniukiski buvo si karta
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 11 16, 23:12)
Nu bet minusas didziausias kad nera jokio aptarnaujancio tel ir nedarbo dienomis, juk gal ten gali buti brangus siuntinukas, tai ka dabar sedeti iki pirmadienio prie pastomato kol issprestu beda?  biggrin.gif

paštui irgi neprsisiskambinsit 4u.gif na man atrodo logiška,kad nėra darbuotojų ne darbo metu 4u.gif tiek,kad sistema netobula, tas irgi negerai...BET...berods visi paštomatai yra filmuojami 4u.gif man rodos bent express tai tikrai...tai jei žmogus pasiima ne savo siuntą, tai kaip ir vagystė gali būt traktuojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 11 16, 23:12)
Nu bet minusas didziausias kad nera jokio aptarnaujancio tel ir nedarbo dienomis, juk gal ten gali buti brangus siuntinukas, tai ka dabar sedeti iki pirmadienio prie pastomato kol issprestu beda?  biggrin.gif

dar vienas budas (aišku brangokas) unsure.gif tai bandyti siusti tiek siuntinuku kol galbut atsidarys ta dezute.
na tarkime jeigu jusu siuntinukas S dezuteje. tai kiek ten ju yra ? g.gif 3-5 ? g.gif

gal jum pasirinkus siuntima atsidarys butent ta dežute bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 11 16, 23:31)
dar vienas budas (aišku brangokas)  unsure.gif  tai bandyti siusti tiek siuntinuku kol galbut atsidarys ta dezute.
na tarkime jeigu jusu siuntinukas S dezuteje. tai kiek ten ju yra ?  g.gif  3-5 ?  g.gif

gal jum pasirinkus siuntima atsidarys butent ta dežute  bigsmile.gif  g.gif

gal kokios 50 dėžučių S dydžio biggrin.gif nu gal per daug parašiau..nu bent tikrai ne 10 wink.gif
sakau..man tikrai rodos dėl saugumo tie paštomatai filmuojami..juk ir šviesos naktį dega prie jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 11 16, 23:31)
Pirkau boots
isejo 12 lt
bet tik berniukiski buvo si karta

gal galit imest nuoroda, nerandu tokiu pigiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 16, 23:33)
gal kokios 50 dėžučių S dydžio  biggrin.gif  nu gal per daug parašiau..nu bent tikrai ne 10 wink.gif
sakau..man tikrai rodos dėl saugumo tie paštomatai filmuojami..juk ir šviesos naktį dega prie jų  ax.gif

nebutinai 4u.gif juk skirtingų paštomatų yra 4u.gif
pvz pas mus miestas mažas tai paštomatas mažas ir siuntinuku ten telpa nedaug 4u.gif

klaipėdoj prie bigo tai stovi toks kad galbūt ir yra ten 50 S dydžio biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas planuojate pirkti is fragrancedirect?
Atsakyti
aa...nes pas mus Vilniuj, tai visi didžiuliai ax.gif net nepagalvojau,kad būna mažesnių blush2.gif 4u.gif
Atsakyti