Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 202 tema

www.bio-apo.de uzsakyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 13, 23:24)
O yra kur nors tema, kad parašyta būtų daugiau apie PA - nes man per mažai info jų puslapyje  g.gif
Aš dėl info stokos neperku per PA - geriau sumoki daugiau ir per tarpininkes, mažiau nervų kainuoja  ax.gif

O kokios informacijos jums trūksta?
Yra ir kitų vežėjų, pvz http://www.supermama...howtopic=947768 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 13, 21:25)
Bf labiau usa populiarus. Bet as dar vis laukiu 40% nuolaidos imant 4 poras biggrin.gif

Aš ir laukiu šios nuolaidos, įdomu, kas pamenat ar naujienoms taikė, man rods, kad ne visiem batams tada galiojo ši akcija. g.gif Ir kaip čia apsispręsti, ar laukt, ar pirkt dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 11 13, 22:47)
drinks_cheers.gif
pjaunam grybą ne tik pirmą kartą perkant  lotuliukas.gif

pritariu, va nusipirkau papildoma mergaitiska palaidine, o mergaiciu aplink ne kvapo, net padovanot ner kam, tai pardavoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 13, 22:24)

Aš dėl info stokos neperku per PA - geriau sumoki daugiau ir per tarpininkes, mažiau nervų kainuoja  ax.gif

ypac patogu, kai tos tarpinikes is sios temos ir neima procentuku - ania flirt.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
baikit bjaurios bobos, negi visai neuzjauciancios esate ir negalite padeti tingiems zmonems, nenorintiems pabandyti kazka patiems padaryti biggrin.gif

p.s. jinafire. aj neskaityk tu zinuciu, as tai labai retai kada paskaitau ir sureaguoju, nueinu pati, susmoku 3 svarus uz siuntima ir rami galva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 13 lapkričio 2013 - 23:07
QUOTE(Murčikas @ 2013 11 13, 23:06)
baikit bjaurios bobos, negi visai neuzjaucianios esate ir negalite padeti tingiems zmonems, nenorintiems pabandyti kazka patiems padaryti  biggrin.gif

oi ne, bent as nesu bjauri - visad padedu ir priglaudziu - bet nuolatiniai tokiu primityviu pardziu kaip asda prisijungimo ieskotojai - jau per gerkle lenda blush2.gif Gi kas perkas - daznai ieskos kompanijos - ir ne vienai nesu atsakius - bet jei 8 reik - nemanau kad kas ims ir rinks specialiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 13, 23:24)
O yra kur nors tema, kad parašyta būtų daugiau apie PA - nes man per mažai info jų puslapyje  g.gif

Elizieja- o kokios info reik? smile.gif gali čia drąsiai klausti- gal atsakysim smile.gif PA nėra tarpininkai, jie suteikia galimybę naudotis UK adresu smile.gif užsakai prekes ir nurodai tiesiog jų adresą. Kai prekes gauna PA, nufotografuoja ir įveda į sistema, o tu gauni emailą " naujas pirkinys" , gali pažiūrėti foto ar nepažeista pakuotė ir pan smile.gif kiekvieną savaitgalį PA išveža siuntas ir vėliausiai trečiadienį jas gauni Vilniuj smile.gif Tad visad galiu planuotis kada gausiu pirkinius ,jei žinau kada tiekėjas planavo pristatyti 4u.gif čia man labai svarbus pliusas PA.. tai stabilumas su prekių atvežimu ir informacija smile.gif vienintelis minusas pvz perkant kokią didesę prekę..arba kokia rūbų pardė sugalvoja viską sumesti į gigantišką dėžę smile.gif nes PA moki ne už svorį tik ,bet ir už tūrį. tiesa, kai matau,kad tikrai gigantiška dėžė - tai su PA visad draugiškai susitariam bent minimalią nuolaidą smile.gif
nesirenku tukio vien dėl bendravimo lygio su klientu ir informacijos stoka ax.gif bet man lengva rinktis, kai gyvenu Vilniuj 4u.gif bet lyg pa pristatinėja ir kitur g.gif
uff..pavariau biggrin.gif

QUOTE(Chanel1 @ 2013 11 13, 23:44)
Aš ir laukiu šios nuolaidos, įdomu, kas pamenat ar naujienoms taikė, man rods, kad ne visiem batams tada galiojo ši akcija.  g.gif  Ir kaip čia apsispręsti, ar laukt, ar pirkt dabar  doh.gif

buvo sale skyriuke..bet tam sale skyriuke buvo apie 117 batų doh.gif o dabar 60 doh.gif tai iš tų 117 tikrai buvo ką pasirinkti... tik su vaikų avalyne nepamenu..bet suaugusiems tikrai galima buvo kažką nusipirkt ,kad ir ateinančiam sezonui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurausra @ 2013 11 13, 08:55)
Sveikos, susidomejau siuo konstruktoriumi, gal kas siuntetes, ar yra ju pigiau?
http://zuja.lt/plus-...ini-neon-600-67

http://www.mytoys.de...=...&sugg=false
Atsakyti
Rytoj po prekiu papildymo pirksiu is http://www.everythin...ivals-c-40.html. Vilnius 4u.gif (Virsuliskes arba BIG) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 13, 23:19)
Elizieja- o kokios info reik? smile.gif gali čia drąsiai klausti- gal atsakysim smile.gif PA nėra tarpininkai, jie suteikia galimybę naudotis UK adresu smile.gif užsakai prekes ir nurodai tiesiog jų adresą. Kai prekes gauna PA, nufotografuoja ir įveda į sistema, o tu gauni emailą " naujas pirkinys" , gali pažiūrėti foto ar nepažeista pakuotė ir pan smile.gif kiekvieną savaitgalį PA išveža siuntas ir vėliausiai trečiadienį jas gauni Vilniuj smile.gif Tad visad galiu planuotis kada gausiu pirkinius ,jei žinau kada tiekėjas planavo pristatyti  4u.gif  čia man labai svarbus pliusas PA.. tai stabilumas su prekių atvežimu ir informacija smile.gif vienintelis minusas pvz perkant kokią didesę prekę..arba kokia rūbų pardė sugalvoja viską sumesti į gigantišką dėžę smile.gif nes PA moki ne už svorį tik ,bet ir už tūrį. tiesa, kai matau,kad tikrai gigantiška dėžė - tai su PA visad draugiškai susitariam bent minimalią nuolaidą smile.gif
nesirenku tukio vien dėl bendravimo lygio su klientu ir informacijos stoka  ax.gif  bet man lengva rinktis, kai gyvenu Vilniuj  4u.gif bet lyg pa pristatinėja ir kitur  g.gif
uff..pavariau biggrin.gif
buvo sale skyriuke..bet tam sale skyriuke buvo apie 117 batų  doh.gif  o dabar 60  doh.gif  tai iš tų 117 tikrai buvo ką pasirinkti... tik su vaikų avalyne nepamenu..bet suaugusiems tikrai galima buvo kažką nusipirkt ,kad ir ateinančiam sezonui  4u.gif

Va butent man reik, kad i kt miesta pristatytu, o tada ir kaina didele gaunasi iki duru g.gif
Ir dar, jei prekiu mazai, tai kazkaip galima jas taupyti iki tam tikro svorio g.gif
Na ir ju puslapyje nesugebejau rasti ju adreso, tai gal pirma jiems reik parasyti unsure.gif
Atsakyti
kokio jų adreso ieškote? va užpildote registruojantis parduotuvėj.
http://pirkanglijoje...-adresu-laukus/
kraunat prekes i kašiką, spaudžiat pirkt ir laukiat prekių biggrin.gif
Taip, prekes galima kaupti, tiesiog neformuojat pasiėmimo. o jau kai noresit pasiimt, formuojat vadinamą saskaitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 13 lapkričio 2013 - 23:37