elizieja- paklauskit kas neaišku emailu PA
visad pusdienio bėgyje gausit ats
aš gaunu kartasi ir per 10min
tuom man ir patinka, kad nereik kelias dienas laukt, kaip buvo su kitu adreso teikėju
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 13, 23:19)
tiesa, kai matau,kad tikrai gigantiška dėžė - tai su PA visad draugiškai susitariam bent minimalią nuolaidą
Kaip jūs ten susitariate?
QUOTE(gugiene @ 2013 11 13, 22:05)
Dekui, taip ir galvojau.
O kas pirko is Asados tas 4ias Monstres - kiek mazdaug su siuntimu gavosi. Dekui
O kas pirko is Asados tas 4ias Monstres - kiek mazdaug su siuntimu gavosi. Dekui
134 Lt
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 11 14, 00:51)
Kaip jūs ten susitariate?
Aš šioje srityje turbūt baisiai negabi
Bet jau du kartus buvo, kad bandžiau draugiškai tartis, kad bent 1 cm sumažintų dėžės išmatavimus (nes tūris tada iškart pasikeistų, o svorio ir taip nedaug buvo) ar bent kokią nuolaidėlę pritaikytų... ir abiem atvejais nieko nepešiau 
negaliu komentuoti
mielai dažniau nuolaidos prašyčiau
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 13, 23:57)
negaliu komentuoti
bet perku daug jų adresu, dažnai kas savaitę važiuoju
bet va nuolaidos per visus draugavimo metus prašiau gal 4 kartus, kai tikrai buvo labai jau didelė kg kaina 
nes gal per tukį ir pigiau gautųsi tam tikros siuntos...nu bet žinokit man geriau kelis litus daugiau sumokėti už kg, bet jaustis kaip klientui
visada gausiu ats į rūpimą klausimą. Visada esu tikra,kad siunta išvažiuos ir žinau plius minus dieną kada gausiu...Man tas labai svarbu 
Ačiū
O pirkti per PA man irgi patinka dėl tų pačių priežasčių - tiesiog viskas labai aišku, konkretu, į užklausas greit sureaguoja. Žodžiu, dėl aptarnavimo ir paslaugos kokybės absoliučiai jokių priekaištų
QUOTE(barbuska @ 2013 11 13, 20:35)
aciu uz info
kas parase, toms atrasysiu
del monstriu daugiau neberasykite
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 14, 00:19)
buvo sale skyriuke..bet tam sale skyriuke buvo apie 117 batų
o dabar 60
tai iš tų 117 tikrai buvo ką pasirinkti... tik su vaikų avalyne nepamenu..bet suaugusiems tikrai galima buvo kažką nusipirkt ,kad ir ateinančiam sezonui 
Dėkui už ats., padėjo apsispręsti
Priimsiu su viena pora iš crocs.eu, nes lb nedaug trūksta iki nemokamo siuntimo. Tik Vilnius
Į až.
info dėl TEPALŲ:
kadangi jau 2sav po išsiuntimo, paprašiau sekimo nuorodos ir ką jūs manot, mano siunta LIBANE
jie atsiprašė ir sakė persiųs į LT, tik teks vėl laukti
kadangi jau 2sav po išsiuntimo, paprašiau sekimo nuorodos ir ką jūs manot, mano siunta LIBANE
Aciu mergaitems, pasisakiusioms del PA - reiks kada pabandyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 11 13, 23:19)