Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 202 tema

QUOTE(krinta @ 2013 11 18, 19:13)
Ne, nepirkau, bet dvi kortas isbandziau, nepraeina. O kokios tinka?

Su Mylimiausia eina pirkti. Keista, kad Pay Palu pavyko, nes anksciau to neleisdavo g.gif
Atsakyti
Gal yra renkančių SD užsakymą? 4u.gif Norėčiau prisijungti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 18 lapkričio 2013 - 19:20
QUOTE(Shoping @ 2013 11 18, 19:10)
o anksciau pirkot is ju, pavyko? nes jie ne visas kortas priima.

net ne taip
galim turet vienodas kortas
viena praeina face control
kita ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 11 18, 20:20)
Gal yra renkančių SD užsakymą? 4u.gif Norėčiau prisijungti ax.gif

as renku SD uzsakyma.
pirksiu rytoj. jeigu norite galite prisijungti
Vilnius / fabijoniskes
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2013 11 18, 19:32)
as renku SD uzsakyma.
pirksiu rytoj. jeigu norite galite prisijungti
Vilnius / fabijoniskes

Parašiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, Prašau pagalbos. 4u.gif
Nu nieko nesuprantu ,pirmą karta taip. Pinigų saskaitoje buvo ,man parašė, kad atmetė mano užsakymą. Paypal pinigus rezervavo. Kada man graŽins pinigus ? g.gif tai išeina ,kad reikes man daryti išnaujo visą užsakymą?. doh.gif g.gif Gal kam taip buvo,? papasakokit visa eiga 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turite tokius batus, ar jie tinkami žiemai, pvz. vietj columbia sniego batų

http://www.sierratra...;colorFamily=03
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2013 11 18, 12:43)
renku uzsakyma is fragrancedirect.co.uk

o galima siustis kvepalus, kurie yra "spray"? neprisikabina? juk LT paštu negalima...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 11 18, 21:45)
o galima siustis kvepalus, kurie yra "spray"? neprisikabina? juk LT paštu negalima...

pries tai temoje kitos merginos snekejo kad daug kas negavo kvepalu! jie buvo isimti, bet lyg ir ne pastan atsiusdavo bet kurjeriai atnesdavo siuntas. todel siustis kvapalus as dabar bijau 4u.gif jeigu jus gausite juos parasykite prasau cia i tema nes ir as tada surizikuosiu nes kol kas tai bijau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tabeliukas: 18 lapkričio 2013 - 21:11
jei kam labai reikia, galiu priimti prie amazon.co.uk per tuki smile.gif

QUOTE(ToBeOrange @ 2013 11 18, 20:12)
aš mokėjau PayPalu. jokių problemų rolleyes.gif

tai kad neleisdavo paypal pirkti smile.gif
o siaip boots labai idomus, anksciau leisdavo, po to visus atmetinedavo, po to vel viena karta leido smile.gif nesinori su jais bandyti, nes pinigus pakabina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 18 lapkričio 2013 - 21:13
QUOTE(armi06 @ 2013 11 18, 19:20)
Na jei nuo svorio kaina nekinta butu po2eu o jei daugiau butu pirkeju dar pigiau nes4eu siuntimas

NUo svorio mytoys.de kaina nekinta, ten stabiliu, tai idealiausia bent 3 butu mamytes, o 4 dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 11 18, 22:11)
tai kad neleisdavo paypal pirkti smile.gif
o siaip boots labai idomus, anksciau leisdavo, po to visus atmetinedavo, po to vel viena karta leido smile.gif nesinori su jais bandyti, nes pinigus pakabina smile.gif

tai va, dviejose kortose pinigai pakabinti, o paypal pirkti neleido. Zodziu, visiskas fiasko verysad.gif
Atsakyti