Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 202 tema

QUOTE(agnieeeska @ 2013 11 18, 22:38)
Pasikartosiu su prašymu, gal kuri pirksit iš TBS per Tukį ir priimtumėt į krepšiuką kur gaunasi 25sv perkant už 50sv? man vis dar neatsako tie velniai  doh.gif  leido leido pirkt, bac ir supyko  blush2.gif  atsilyginsiu kaip nors  4u.gif  blush2.gif

Kad TBS akcija "perkant uz 50svaru - 25svaru nuolaida" baigesi vakar g.gif . Nebegalioja tas kodukas.
Dabar -35% su koduku MYSTERY
Atsakyti
nu prisirekie dabar to macko. gal galit pasidalint, kas pirke, kokia kaina pavyke yra pagaut? kokia komplektacija buvo? ir aisku is kur pirkot? brangoki man jie atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 11 18, 23:23)
O koks kodukas? niekur nerandu doh.gif

QUOTE(Giedre Gr @ 2013 11 18, 23:41)
Kad TBS akcija "perkant uz 50svaru - 25svaru nuolaida" baigesi vakar  g.gif . Nebegalioja tas kodukas.
Dabar -35% su koduku MYSTERY

kodas SPICE įvedžiau ir taiko 4u.gif tik kad man apmokėt neleidžia vėl nepatinka kortelė mano mylimiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
Annieeeska per ka pirksi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 11 19, 00:16)
Annieeeska per ka pirksi? smile.gif

mano kortą atmetė TBS šį kartą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2013 11 18, 20:32)
as renku SD uzsakyma.
pirksiu rytoj. jeigu norite galite prisijungti
Vilnius / fabijoniskes

Aš irgi jungiuos prie Jūsų. Parašiau až bigsmile.gif
Atsakyti
TBS labai greit atmeta užsakymus,ale pinigus rezervuoja doh.gif man po paskutinio 3 sumų rezervavimo swedbanke ir laukimo 21dieną,kad atgaut tuos pinigus, tai visai nebesinori to TBS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 19, 00:26)
TBS labai greit atmeta užsakymus,ale pinigus rezervuoja  doh.gif  man po paskutinio 3 sumų rezervavimo swedbanke ir laukimo 21dieną,kad atgaut tuos pinigus, tai visai nebesinori to TBS  doh.gif

parasykit laiska i swedbanka info@swedbank.lt kartu su laisku is tbs kad jie atsauke uzsakyma, su paaskinimu, kad pirkau tokia diena, uz tokia suma, prasau grazinti rezervuotus pinigus. Man jie grazino ta pacia diena. smile.gif
Atsakyti
ieskau kur nupirkt lavera sampunu pigiau, gal kokia vaistine patartumet? vienoje anksciau prikau, bet neatgaminu pavadinimo :/ nes saviskio LT neberandu ;/
geriau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 11 18, 23:38)
As dar palaukciau 2-3 dienas ir kelciau byla  blush2.gif  Jei preke vis tik ateitu,visada galima sumoket pardavejui  ax.gif Bet jei ne, paskui jau nieko nepadarysit...

patikrinkit cia gal parodys kur yra siuntinys.
man visada parodo.
Atsakyti
Tai kad TBS i laiskus atsako tik minimum po savaites. doh.gif O jums atrase iš karto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2013 11 19, 00:45)
parasykit laiska i swedbanka info@swedbank.lt kartu su laisku is tbs kad jie atsauke uzsakyma, su paaskinimu, kad pirkau tokia diena, uz tokia suma, prasau grazinti rezervuotus pinigus. Man jie grazino ta pacia diena. smile.gif

maty treikėjo nusiųsti laišką su atšaukimu, kaip ir SEB darau..ale jiems parašiau internetinėn bankininkystėsn ir parašė,kad tik po 21dienos ir viskas panaikins smile.gif jokio pasiūlymo atsiųsti atšaukimą užsakymo...na ateičiai žinosiu wink.gif dėkui 4u.gif bet vis tiek bijau rizikuot biggrin.gif
Atsakyti