Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(gaily @ 2014 05 08, 21:22)
Berods laikinosios, su mintim, kad jei iseina vaikas, su kuriuo dirba mokytojos padejeja, jai nebelieka darbo vietos ir atleidziama. Siuo konkreciu atveju nuo rugsejo darbo bus  g.gif  tai man irgi atrodo nelogiska atleisti ir vel priimti  g.gif

Bet jos yra etatinės ir atostogauja 28 k.d. Tai ką veikia kitu laiku?
Papildyta:
QUOTE(gaily @ 2014 05 08, 21:22)
Berods laikinosios, su mintim, kad jei iseina vaikas, su kuriuo dirba mokytojos padejeja, jai nebelieka darbo vietos ir atleidziama. Siuo konkreciu atveju nuo rugsejo darbo bus  g.gif  tai man irgi atrodo nelogiska atleisti ir vel priimti  g.gif

Bet jos yra etatinės ir atostogauja 28 k.d. Tai ką tada veikia kitu laiku?
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 05 09, 10:15)

Bet jos yra etatinės ir atostogauja 28 k.d. Tai ką tada veikia kitu laiku?

Tą patį ką ir valytojos, virėjos, bibliotekininkė, sekretorė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2014 05 09, 11:37)
Tą patį ką ir valytojos, virėjos, bibliotekininkė, sekretorė  tongue.gif

Bet pareigos - mokytojo padėjėjas, reiškia padeda mokytojui->padeda tada, kai vyksta pamokos->mokiniai atostogauja, mokytojai atostogauja->nebėra kam padėti->nebėra ką veikti->galima ir atleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2014 05 09, 10:37)
Tą patį ką ir valytojos, virėjos, bibliotekininkė, sekretorė  tongue.gif

drinks_cheers.gif o ką mokytojos veikia per atostogas? Monikių nėra, pamokos nevyksta, man čia tas pats atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 05 09, 13:04)
drinks_cheers.gif  o ką mokytojos veikia per atostogas? Monikių nėra, pamokos nevyksta, man čia tas pats atrodo  biggrin.gif

Bet mokytojas ir atostogauja visą vasarą, 56 k.d.
Atsakyti
Kreipiuosi į mokyklose dirbančias smile.gif - kas pildo ir kas pateikia į sodros portalą darbuotojo priėmimo, atleidimo, išleidimo į tikslines atostogas formas?
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 05 09, 12:49)
Kreipiuosi į mokyklose dirbančias smile.gif - kas pildo ir kas pateikia į sodros portalą darbuotojo priėmimo, atleidimo, išleidimo į tikslines atostogas formas?

buhalterė
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 05 09, 12:34)
Bet mokytojas ir atostogauja visą vasarą, 56 k.d.

2 mėn, ne visą biggrin.gif

QUOTE(Egliuke*** @ 2014 05 09, 12:49)

Buhalterė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 05 09, 13:49)

Pas mus - raštinės vedėja doh.gif
Atsakyti
Buchalteris smile.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms dėl sodros formų - padėjote good.gif
Atsakyti
Siuo metu intensyviai ieskausi administratores - personalo vadybininkes darbo, kad ir laikino. Gal netycia zinote, kas iesko ax.gif Buciau labai dekinga uz info smile.gif As vilniete.
Atsakyti