Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Noriu pasitikslinti dėl terminuotų darbo sutarčių.. Vienas darbuotojas dirbo pagal terminuotą, tačiau dirbs toliau, ar yra tikslinga jo tą terminuotą sutartį nutraukti ir daryti naują jau neterminuotą? Juk jei terminuota sutartis nenutraukiama laiku, ji automatiškai tampa neterminuota ir taip, ar ne? g.gif ir jei paliekam tą pačią sutartį, kad ji tęstųsi, ar reikia rašyti kažkokius įsakymus dėl to?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 08 18, 14:59)
Noriu pasitikslinti dėl terminuotų darbo sutarčių.. Vienas darbuotojas dirbo pagal terminuotą, tačiau dirbs toliau, ar yra tikslinga jo tą terminuotą sutartį nutraukti ir daryti naują jau neterminuotą? Juk jei terminuota sutartis nenutraukiama laiku, ji automatiškai tampa neterminuota ir taip, ar ne?  g.gif  ir jei paliekam tą pačią sutartį, kad ji tęstųsi, ar reikia rašyti kažkokius įsakymus dėl to?

Sveiki, nieko daryti nereikia. pasibaigus darbo sutarties terminui jeidarbo santykiai tesiasi ir toliau, terminuota darbo sutartis automatiškai tampa neterminuota. Kazka papildomo reikia rasyt jei sutarciai tapus neterminuotai atsiranda kazkokiu pasikeitimu, darbo uzmokestis, darbo laikas.... tada isakyme del darbo sutarti
es salygu ir darbo sutartyje turite ivardinti visus pasikeitimus.
Atsakyti
Merginos, kuo vadovaujantis patvirtinate mokslo metų pradžios šventę? Praeitais metais ji nesutapo su rugsėjo 1 diena, tai buvo departamento raštas, o kaip šiais metais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 08 26, 14:03)
Merginos, kuo vadovaujantis patvirtinate mokslo metų pradžios šventę?

ar tikrai reikalingas tas raštiškas patvirtinimas? ax.gif jei taip, manau logiška būtų vadovautis kad ir savo įstaigos metiniu veiklos planu
Atsakyti
Labas visoms! Vėl rugsėjis, vėl darbų begalė.
Gal kas gali pagelbėti su darželio dokumentacijos planu - kur galiu rasti pavyzdinį dokumentacijos planą. Iš anksto ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 09 04, 16:40)
Labas visoms! Vėl rugsėjis, vėl darbų begalė.
Gal kas gali pagelbėti su darželio dokumentacijos planu - kur galiu rasti pavyzdinį dokumentacijos planą. Iš anksto ačiū!

Sveika, gali internete pasiziureti, ivesk i google ir ismeta vieno darzelio dok.plana.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2014 09 04, 16:45)
Sveika, gali internete pasiziureti, ivesk i google ir ismeta vieno darzelio dok.plana.

Tą mačiau, o vadovautis tuo 2000 m. dokumentu? Naujesnio nėra? Čia aš ir suabejojau, ar tas dokumentacijos planas tinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 09 04, 20:58)
Tą mačiau, o vadovautis tuo 2000 m. dokumentu? Naujesnio nėra? Čia aš ir suabejojau, ar tas dokumentacijos planas tinkamas g.gif

o cia gal pagelbės

http://www.svako.lt/...IJOS_PLANAS.pdf
Atsakyti
Labas rytas, kažkaip iškilo toks gan šių dienų aktualus man klausimas.
Kas dirbate sekretorėmis vaikų darželiuose, ar visos turit aukštąjį išsilavinimą, ar visada jums reikia pasiskaityti darbo kodeksą, kai rašote įsakymus? Ar labai kažką bendro turite su švietimu ar socialiniu darbu?
Padiskutuokime, jei čia galima šioje temoje? smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Ruosiasi keistis mano direktorius ir man iskilo klausimas del pacios saves. turiu laisva apmokama diena karta per menesikadangi auginu 2 vaikucius. siam savo direktoriui bet kada man sovus i galva pakakdavo pasakyt kad rytoj turiu " mamadieni". kaip is tikruju turi but su tais mamadieniais ar tai turi but apspresta konktreti menesio diena?? ar darbuotojas kiekviena karta turi rasyt prasyma pries ta diena/? kaip pas jus ?/
Atsakyti
QUOTE(office @ 2014 09 08, 09:33)
Labas rytas, kažkaip iškilo toks gan šių dienų aktualus man klausimas.
Kas dirbate sekretorėmis vaikų darželiuose, ar visos turit aukštąjį išsilavinimą, ar visada jums reikia pasiskaityti darbo kodeksą, kai rašote įsakymus? Ar labai kažką bendro turite su švietimu ar socialiniu darbu?
Padiskutuokime, jei čia galima šioje temoje?  smile.gif

Dirbu mokykloje sekretore. Aukštąjį išsilavinimą turiu, bet jis neturi nieko bendro su raštvedyba smile.gif Rašant įsakymus kartais tenka pasiskaityti darbo kodeksą (dažniausiai dėl atleidimo iš darbo, neatvykimo į darbą administracijai leidus, atleidimo iš darbo). Rašant bet kokį įsakymą reikia vadovautis teisės aktais, nebūtinai tai darbo kodeksas.

QUOTE(vysniuke35 @ 2014 09 18, 15:01)
Laba diena,
Ruosiasi keistis mano direktorius ir man iskilo klausimas del pacios saves. turiu laisva apmokama diena karta per menesikadangi auginu 2 vaikucius. siam savo direktoriui bet kada man sovus i galva pakakdavo pasakyt kad rytoj turiu " mamadieni". kaip is tikruju turi but su tais mamadieniais ar tai turi but apspresta konktreti menesio diena?? ar darbuotojas kiekviena karta turi rasyt prasyma pries ta diena/? kaip pas jus ?/

Bent jau pas mus pakanka dieną prieš parašyti prašymą.
Atsakyti
Merginos, gal turit kokius kontaktus kur kreiptis pamiršus Pedagogų registro prisijungimą? g.gif
Atsakyti