Labas. Sakykit merginos, koks normalus administratores (sekretores) atlyginimas? darbas Klaipedoje, gana dideleje gamybos imoneje (apie 200 zmoniu).
QUOTE(Narvija @ 2014 12 02, 20:52)
Labas. Sakykit merginos, koks normalus administratores (sekretores) atlyginimas? darbas Klaipedoje, gana dideleje gamybos imoneje (apie 200 zmoniu).
Gal i CBK planuojate?
QUOTE(Narvija @ 2014 12 02, 22:55)
kas per imone yra tas CBK?
Klaipedos kartonas Nemuno g.

QUOTE(office @ 2014 12 03, 12:36)
Ne, ne kartonas. Maciau, kad ten ieskojo kazkada.
Tai kokie dabar administratoriu atlyginimai?

QUOTE(Narvija @ 2014 12 03, 16:24)
Ne, ne kartonas. Maciau, kad ten ieskojo kazkada.

turbut kaip ir visada gali gauti ir minimuma, gali ir 1600 i rankas.
QUOTE(office @ 2014 12 03, 18:26)
turbut kaip ir visada gali gauti ir minimuma, gali ir 1600 i rankas.
Sakote ir dideleje imoneje gali gauti tik minimuma? Nuo ko priklauso tai? Papasakokite placiau, nes kaip nedirbus to darbo, nezinau ko tiketis.
QUOTE(Narvija @ 2014 12 05, 20:08)
Sakote ir dideleje imoneje gali gauti tik minimuma? Nuo ko priklauso tai? Papasakokite placiau, nes kaip nedirbus to darbo, nezinau ko tiketis.
Ne, as nezinau ar dideleje imoneje gali moketi minimuma, as aplamai sakau, kad gali moketi administr. siandien minimuma, gali ir zymiai daugiau.
Niekaip nesuprantu, kad yra tokiu imoniu, kur iesko administrtores- tikslas imones pagrindinis adminei siekti aukstu rezultatu, daugiausia reiketu dirbti su reklama, ir siulo 786 lt. i rankas. Kur minimumas siandien i rankas 870. Is kur tokius atlyginimus traukia- nesuprantu.
O kiek jums siule atlyginimo? Galima i a.z,
QUOTE(Narvija @ 2014 12 12, 00:49)
O ko čia neįsivaizduoti? "Ant popieriaus" 1098, tai kaži koks bus į rankas? Čia raštinės vedėjos atlyginimas.
O man tai keistas noras neturint patirties ir žinių iš kart taikyti į didžiausius atlyginimus. Gal aš ir bjauri šiuo klausimu, bet kaži ar būtų sąžininga mokėti tokį pat atlyginimą žmogui turinčiam kokių 10 metų patirtį ir žinias ir visiškai žaliam, kurį visko turi apmokyti. Teko susidurti įmonėje, kai admine priėmė dirbti mergaitę iš univero. Darbas iš tiesų minimalus: suregistruoti siunčiamus raštus, išdalinti gaunamą korespondenciją, virti kavą, na gal dar kokią smulkmę padaryti, ir tai naujokė mokėdavo taip nustebinti su savo klausimais
pvz. kaip iš segtuvo išimti dokumentus
Aš žinau savo kainą, todėl už minimumą tikrai neičiau dirbti (nebent situacija kažkokia extra būtų), vėlgi ne visada reikia orientuotis į skelbimo tekstą, pokalbio metu, galima sutarti ir kitokį atlyginimą, bandomasis laikotarpis irgi duotas, kad parodytum ką gali nuveikti ir kodėl esi vertas didesnių pinigų. Aišku viskas kitaip jeigu darbdaviui nereikia kokybės, o tik kad kažkas sėdėtų...
Mane nustebino vienas darbuotojas, priimtas bandomajam, visiškai be iniciatyvos, visi mato, kad imituoja darbą, nes visi žino, kad toje pozicijoje nėra tokio didelio užimtumo, bent jau šiuo metu. Žodžiu po bandomojo eina ir kelia savo sąlygas, kad kelk tu jam algą (nors ir taip pusantro į rankas gauna, patirtis minimali, savarankiškai užduočių atlikti negali, arba padaro negerai, arba nuolat klausinėja...). Tai bandau paprotinti, kad tu parodyk iniciatyvą, parodyk už ką tau tą algą galima būtų kelti, parodyk, kad esi reikalingas, atsakingiau pažiūrėk į savo pareigas. Tai pečiais gūžtelėjo ir tiek. Valdžia algos peržiūrą atidėjo pusmečiui. Nors jokių pastangų aš ir toliau nematau....
kas klausia dėl atlyginimo "į rankas" tai čia skaičiuoklė
o atsakant jau į adminių temą, man kilo toks klausimas apie įmonės firminius blankus.
Dokumentų rengimo taisyklėse randu, kaip turi atrodyti tas lapas. Bet sakykim yra du lapai: kas turi kartotis antrame ir vėlesniuose lapuose?
man kažkaip be ryšio atrodo, kai įmonės prisispausdina tų vadinkim titulinių lapų su firmos rekvizitais, o jei raštas ilgesnis - antrą ir vėlesnius lapus deda tiesiog baltus tuščius. Vienoj firmoj mes pirmam turėdavom headerį ir futerį, o vėlesniuose tik futerius.
Įdomu gal esat labiau susidūrę kaip tai turėtų atrodyti?

Aš žinau savo kainą, todėl už minimumą tikrai neičiau dirbti (nebent situacija kažkokia extra būtų), vėlgi ne visada reikia orientuotis į skelbimo tekstą, pokalbio metu, galima sutarti ir kitokį atlyginimą, bandomasis laikotarpis irgi duotas, kad parodytum ką gali nuveikti ir kodėl esi vertas didesnių pinigų. Aišku viskas kitaip jeigu darbdaviui nereikia kokybės, o tik kad kažkas sėdėtų...
Mane nustebino vienas darbuotojas, priimtas bandomajam, visiškai be iniciatyvos, visi mato, kad imituoja darbą, nes visi žino, kad toje pozicijoje nėra tokio didelio užimtumo, bent jau šiuo metu. Žodžiu po bandomojo eina ir kelia savo sąlygas, kad kelk tu jam algą (nors ir taip pusantro į rankas gauna, patirtis minimali, savarankiškai užduočių atlikti negali, arba padaro negerai, arba nuolat klausinėja...). Tai bandau paprotinti, kad tu parodyk iniciatyvą, parodyk už ką tau tą algą galima būtų kelti, parodyk, kad esi reikalingas, atsakingiau pažiūrėk į savo pareigas. Tai pečiais gūžtelėjo ir tiek. Valdžia algos peržiūrą atidėjo pusmečiui. Nors jokių pastangų aš ir toliau nematau....
kas klausia dėl atlyginimo "į rankas" tai čia skaičiuoklė
o atsakant jau į adminių temą, man kilo toks klausimas apie įmonės firminius blankus.
Dokumentų rengimo taisyklėse randu, kaip turi atrodyti tas lapas. Bet sakykim yra du lapai: kas turi kartotis antrame ir vėlesniuose lapuose?
man kažkaip be ryšio atrodo, kai įmonės prisispausdina tų vadinkim titulinių lapų su firmos rekvizitais, o jei raštas ilgesnis - antrą ir vėlesnius lapus deda tiesiog baltus tuščius. Vienoj firmoj mes pirmam turėdavom headerį ir futerį, o vėlesniuose tik futerius.
Įdomu gal esat labiau susidūrę kaip tai turėtų atrodyti?