Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(jusda @ 2014 11 17, 09:59)
Raštinės vedėjos etatas ir bibliotekininkės etatas?

Rastines vedejai priskirtos ir bibliotekininkes pareigos. Tiesa mokykla pas mane ne iprasta, o specialioji, skirta neigaliesiems. Siandien pirma diena visokiu ispudziu prisirinkau...
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2014 11 17, 18:33)
Rastines vedejai priskirtos ir bibliotekininkes pareigos. Tiesa mokykla pas mane ne iprasta, o specialioji, skirta neigaliesiems. Siandien pirma diena visokiu ispudziu prisirinkau...

Už tą patį atlygį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2014 11 17, 18:33)
Siandien pirma diena

Sveika prisijungus, sėkmės įsivažiuojant drinks_cheers.gif
jei ką kreipkis pagelbėsim (aš dirbu tą patį) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2014 11 18, 12:33)
Sveika prisijungus, sėkmės įsivažiuojant  drinks_cheers.gif
jei ką kreipkis pagelbėsim (aš dirbu tą patį)  smile.gif

Papildyta:
[quote=WWilma,2014 11 20, 13:42]
Sveikos, gal kas darėte 2015 m. dokumentacijos planą, norėčiau patarimo
biggrin.gif
Atsakyti
[quote=WWilma,2014 11 20, 13:49]
Papildyta:
[quote=WWilma,2014 11 20, 13:42]
Sveikos, gal kas darėte 2015 m. dokumentacijos planą, norėčiau patarimo
biggrin.gif
[/quote]
Dar darome, nes pakeitimu yra nemazai smile.gif
Atsakyti
As pradejau dirbti tik pries savaite, tai dokumentacijos plana dare dar ankstesne darbuotoja, o ketvirtadieni dok. plana parveze jau patvirtinta is savivaldybes. Idomu nuo ko priklauso atlyginimo koeficientas? Pas mane 9.0.
Atsakyti
Merginos, patikslinkit, pavardės keitimo įsakymas rašomas vadovaujantis santuokos liudijimu ar nauju asmens dokumentu?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 11 24, 15:03)
Merginos, patikslinkit, pavardės keitimo įsakymas rašomas vadovaujantis santuokos liudijimu ar nauju asmens dokumentu?

Atsizvelgiant i vardo pavardenio prasyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 11 24, 14:03)

aš rašau vadovaujantis santuokos liudijimu ir atsižvelgiant į asmens prašymą
Atsakyti
Laba diena,
Turiu keleta klausimų.Manau dirbancios administruojama darba man tikrai pades nors vienu zodeliu )
1.Norėčiau paklausti ar darbuotojas ( šiuo atveju gydytojas) gali dirbti toje pačioje istaigoje viena darbo sutartimi 1.4 etato darbo krūviu. Įstaigoje dirbtų tik si viena gydytoja ir darbas su dideliu pacientų skaičiumi neprilygsta darbui 1 etatui. Kaip reiktų tinkamai sudaryti darbo sutarti.Gal tam papildomui 0,4 etato krūviui reikalinga papildomo darbo sutartis ( bet pareigos liktu tos pacios?)
2. Administratorės pareiginiuose nuostatuose yra irasas "sudaro darbo sutartis, jas įformina", "pavaldi įstaigos vadovui" , jei tarkim audito metu butu pastebeti netikslumai, klaidos pacioje darbo sutartyje kas uz ja neša atsakomybę?? Istaigos vadovas, ar administratore???
3. Planuojant istaigoje gamybini susirinkima ar butinai vadovas turi pateikti visiems dalyvaujantiems susirinkimo darbotvarkę?? Jei taip tai prieš kiek laiko??
4. Darbuotojo sveikatos pasitikrinimo knygeleje rastas gydytojo įrasas dirbi negali virsvalandžių. Darbuotojas invalidumo nepristatęs. Kiek suprantu pati įstaiga gali kreiptis i neigalumo nustatymo tarnyba ir prasyti issiaiškinti visą informaciją apie darbuotoją. Ar darbuotojas po sveikatos patikrinimo iki bus isiaiškintos invalidumo priežastys gali eiti toliau savo pareigas ar reikia jį tam tikram laikui nušalinti nuo darbo.

Ačiū už atsakymus
Pokalbio pabaiga
Atsakyti
QUOTE(vysniuke35 @ 2014 11 30, 12:46)
Laba diena,
Turiu keleta klausimų.Manau dirbancios administruojama darba man tikrai pades nors vienu zodeliu )
1.Norėčiau paklausti ar darbuotojas ( šiuo atveju gydytojas) gali dirbti toje pačioje istaigoje viena darbo sutartimi 1.4 etato darbo krūviu. Įstaigoje dirbtų  tik si viena gydytoja ir darbas su dideliu pacientų skaičiumi neprilygsta darbui 1 etatui. Kaip reiktų tinkamai  sudaryti darbo sutarti.Gal tam papildomui 0,4 etato krūviui reikalinga papildomo darbo sutartis ( bet pareigos liktu tos pacios?)
2. Administratorės pareiginiuose nuostatuose yra irasas  "sudaro darbo sutartis, jas įformina", "pavaldi įstaigos vadovui" , jei tarkim audito metu butu pastebeti netikslumai, klaidos pacioje darbo sutartyje kas uz ja neša atsakomybę?? Istaigos vadovas,  ar administratore???
3. Planuojant istaigoje gamybini susirinkima ar butinai vadovas turi pateikti visiems dalyvaujantiems susirinkimo darbotvarkę?? Jei taip tai prieš kiek laiko??
4. Darbuotojo sveikatos pasitikrinimo knygeleje rastas gydytojo įrasas dirbi negali virsvalandžių. Darbuotojas invalidumo nepristatęs. Kiek suprantu pati įstaiga gali kreiptis i neigalumo nustatymo tarnyba ir prasyti issiaiškinti visą informaciją apie darbuotoją. Ar darbuotojas po sveikatos patikrinimo iki bus isiaiškintos invalidumo priežastys gali eiti toliau savo pareigas ar reikia jį tam tikram laikui nušalinti nuo darbo.

Ačiū už atsakymus
Pokalbio pabaiga

1. Kadangi darbas 1,4 et. yra tose pačiose pareigose, sudaryčiau sutartį 1 et., o papildyčiau toje sutartyje dėl 0,4 et.
2. Administratorė sudaro darbo sutartis, jas įformina, bet darbo sutartį su darbuotoju pasirašo darbdavys arba jo įgaliotas asmuo, todėl oficialiai atsako darbdavys, bet... administratorė, jei bus kažkokių netikslumų, klaidų, manau, "atsiims" savo vėliau.
3. Dėl gamybinių susirinkimų negaliu atsakyti nieko. Dirbu ugdymo įstaigoje, todėl vyksta pedagogų posėdžiai. Posėdžio darbotvarkė skelbiama mokytojų kambaryje prieš kelias dienas.
4. Vadovaujantis sveikatos knygelės įrašu, darbdavys turi neleisti darbuotojui dirbti viršvalandžių. Mano įstaigoje yra buvę panašių atvejų (ne knygelėje įrašas buvo, o buvo pristatyta pažyma dėl darbo krūvio sumažinimo). Bet darbuotojas nenorėjo sumažinto krūvio, todėl rašė prašymą-sutikimą dėl darbo padidintu krūviu ir atsakomybės priskyrimo sau dėl galimų sveikatos sutrikimų dirbant padidintu krūviu. Ar taip galima, nežinau, bet darbdavys apsidraudė tuo raštu. Ar pačiam darbdaviui reikia kreiptis į neįgalumo nustatymo tarnybą, nežinau. Manau, kad galima.
Atsakyti
QUOTE(vysniuke35 @ 2014 11 30, 11:46)
Laba diena,
1.Norėčiau paklausti ar darbuotojas ( šiuo atveju gydytojas) gali dirbti toje pačioje istaigoje viena darbo sutartimi 1.4 etato darbo krūviu. Įstaigoje dirbtų  tik si viena gydytoja ir darbas su dideliu pacientų skaičiumi neprilygsta darbui 1 etatui. Kaip reiktų tinkamai  sudaryti darbo sutarti.Gal tam papildomui 0,4 etato krūviui reikalinga papildomo darbo sutartis ( bet par

Mes tokiu atveju rašome 1,2 et. (kaip suprantu, čia maksimumas vienose pareigose), o likusį likutį apiforminame įsakymu kaip papildomą darbą. Tik ne kas mėnesį rašinėjam, o kas pusmetį -ilgam laikui.
Atsakyti