Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(Smagurė @ 2015 04 27, 08:23)
Bet kad pabiro savivaldybėj skalbimų apie ieškomas raštinės vedėjas mokyklose, darželiuose.
ieško
Natūralu, kad sunkiai randa, kai siūlo 1000 ir dar kokią "paskatos" programą užkabina pildyt  schmoll.gif

Ar čia tik Vilnius turi tokius skelbimus, sukoncentruota kur reikia sekretorių, kaži kitų miestų savivaldybės NESKELBIA?

QUOTE(Araceli @ 2015 04 27, 13:21)
Tikrai pabiro... Sausį-vasarį-kovą nebuvo jokių panašių darbo skelbimų, o šitaip ieškojau, būčiau ėjus ir už 1000 dirbti  thumbup.gif  bet kaip keista, kad tris mėnesius nesulaukiau galima sakyti jokio skambučio,o balandį darbo pokalbis sekė po darbo pokalbio ir štai jau sulaukiau dviejų pasiūlymų dirbti:)

Gal jau išsirinkai darbelį iš gautų pasiūlymų?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 04 27, 15:07)
Ar čia tik Vilnius turi tokius skelbimus, sukoncentruota kur reikia sekretorių, kaži kitų miestų savivaldybės NESKELBIA?
Gal jau išsirinkai darbelį iš gautų pasiūlymų?

Dar ne, galvoti galiu iki rytojaus. Gavau abu pasiūlymus administracijoj dirbti, o dar ieškojau ir personalo srity darbų, šiandien va kaip tik paskambino dėl tokios pozicijos, bet pasakiau, jog jau nedomina, kadangi būtų reikėję atsisakyti tų dviejų pasiūlytų, o tai būtų rizikinga, kadangi ten neaišku, ar būčiau tikusi, nes atrankos didžiulės ir būtų užsitęsę darbo paieškos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Araceli: 27 balandžio 2015 - 18:55
QUOTE(Araceli @ 2015 04 27, 19:53)
Dar ne, galvoti galiu iki rytojaus. Gavau abu pasiūlymus administracijoj dirbti, o dar ieškojau ir personalo srity darbų, šiandien va kaip tik paskambino dėl tokios pozicijos, bet pasakiau, jog jau nedomina, kadangi būtų reikėję atsisakyti tų dviejų pasiūlytų, o tai būtų rizikinga, kadangi ten neaišku, ar būčiau tikusi, nes atrankos didžiulės ir būtų užsitęsę darbo paieškos... smile.gif

Sveikinu su tokia sėkme 4u.gif Kokie darbai, atlyginimai, perspektyvos?
Atsakyti
Sveikos, aha buvo ir man taip: ieškojau administr. darbo nieko, kai įsidarbinau, tai žiūrėk pasirodė skelbimas į gerą vietą su geru atlyginimu ir dar sulaukiau vieno skambucio, tai po savaitės turėtų išsispręsti, ar priims mane dar į vieną darbelį- admine.

Įdomu pasidarė, ar visos čia dirbate savo mėgiamą administratorės darbą?

Ar jūsų svajonė visai kitas darbas?

Mano tai taip-išsvajotas administratorės darbas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 28 balandžio 2015 - 15:48
QUOTE(office @ 2015 04 28, 15:22)
Įdomu pasidarė, ar visos čia dirbate savo mėgiamą  administratorės darbą?

Man patinka tik ta šio darbo pusė, kad mažai nervų, nes ne mano būdui dirbti su žmonėmis - malšint konfliktus, spręst kažkokius etatų ir krūvių dalinimo klausimus. Čia atidirbai ir išėjai viską pamiršusi (na su labai retomis išimtimis rugsėjį, kai nespėji ir padirbi net naktimis) Dar man įdomu, kai reik ieškoti straipsnių kaip visokius sprendimus gražiai įforminti, teisėtai, pagal įstatymus (baigusi teisę).

Dar kartais liūdina tie buvimai "žaibolaidžiu", kai paskambina kažkas ant karštųjų ir skundžiasi, koliojasi, o tu mandagiai turi nuraminti ir paaiškinti su kuo turėtų tuo klausimu kalbėti, nes pati esi ne tas adresatas šioj vietoj, o tik asmuo, kuris pirmas pakelia ragelį ..

Mano prigimčiai norisi veikti kažką kūrybiškesnio, gal net rankų darbo kūrybą kąnors.. Tai šitą pusę kompensuoju hobiais, nes nors ir mažos, bet stabilios pajamos mūsų šeimos finansinei padėčiai būtinos, tad negaliu eit sau kurt, pardavinėt, dalyvaut mugėse, gaut pajamas atsižvelgiant į metų laiką, šventes ir pan..

Atsakyti
Jau kažkada klausiau, bet vėl paklausiu blush2.gif biggrin.gif gal kuri prisimena kaip vadinasi ta programa, kuri konvertuoja failus, pvz., jei man atsiunčia naujesnio wordo dokumentą, kad man jį pakeistų ir atidarytų kompiuteryje automatiškai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 30 balandžio 2015 - 07:43
QUOTE(gaily @ 2015 04 30, 07:43)
Jau kažkada klausiau, bet vėl paklausiu  blush2.gif  biggrin.gif gal kuri prisimena kaip vadinasi ta programa, kuri konvertuoja failus, pvz., jei man atsiunčia naujesnio wordo dokumentą, kad man jį pakeistų ir atidarytų kompiuteryje automatiškai?

http://www.online-convert.com/
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 04 28, 16:22)
Įdomu pasidarė, ar visos čia dirbate savo mėgiamą  administratorės darbą?

Mano tai taip-išsvajotas administratorės darbas.  smile.gif

Darbas mėgstamas, nors tikrai ne svajonių.

O jus siunčia į mokymus, kursus? Ar pačios prašot?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2015 05 04, 09:12)
O jus siunčia į mokymus, kursus? Ar pačios prašot?

Pati kai susirandu ir iniciatyvą parodau, visada leidžia smile.gif nors senokai buvau jau, visai norėčiau į kokius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 05 04, 10:59)
Pati kai susirandu ir iniciatyvą parodau, visada leidžia smile.gif nors senokai buvau jau, visai norėčiau į kokius  rolleyes.gif

Kolegė mano buvo nesenai administr. seminare, tai daug naujovių papasakojo, apie elektroninius dokumentus, apie įsakymus, apie antspaudus, kur jų reikia, kur galima ir nebedėti.žodžiu buvo labai naudinga.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2015 05 04, 18:45)
Kolegė mano buvo nesenai administr. seminare, tai daug naujovių papasakojo, apie elektroninius dokumentus, apie įsakymus, apie antspaudus, kur jų reikia, kur galima ir nebedėti.žodžiu buvo labai naudinga.

mane irgi domina visokie mokymai, kursai.
Tad jei kokį rasite, o gal yra tekę dalyvauti, rekomenduokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 04 30, 08:43)
Jau kažkada klausiau, bet vėl paklausiu  blush2.gif  biggrin.gif gal kuri prisimena kaip vadinasi ta programa, kuri konvertuoja failus, pvz., jei man atsiunčia naujesnio wordo dokumentą, kad man jį pakeistų ir atidarytų kompiuteryje automatiškai?

laba, atsisiųskit ir susiinstaliuokit failų konvertavimą. Oficiali svetainė failų konvertavimas bigsmile.gif .
Atsakyti