Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(office @ 2015 05 24, 20:28)
Sunku pasakyti. Aš asmeniškai eičiau į pradinę m-klą dirbti.

As siuo metu specialiojoje dirbu ir nusimato galimybe pereiti i pradine.... Svarstau, ar verta??
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2015 05 24, 20:42)
As siuo metu specialiojoje dirbu ir nusimato galimybe pereiti i pradine.... Svarstau, ar verta??

Manau reikia susidelioti vuisus + - ir gal bus lengviau apsipręsti. Kuom geriau butų jums pradineje dirbti, negu, kad dirbate dabar.
Atsakyti
Merginos, kelias birželio savaites veiks vasaros stovykla, kurios metu vaikai su mokytojomis važiuos pramogaut, į ekskursijas ir pan., ar reikalingi tokie patys įsakymai ir sąrašai kaip ir mokslo metų metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 05 25, 14:16)
Merginos, kelias birželio savaites veiks vasaros stovykla, kurios metu vaikai su mokytojomis važiuos pramogaut, į ekskursijas ir pan., ar reikalingi tokie patys įsakymai ir sąrašai kaip ir mokslo metų metu?  g.gif

taip, aš rašau analogiškus įsakymus ir stovyklaujantiems.
Papildyta:
QUOTE(GZA @ 2015 05 24, 16:40)
Norėjau pasiklausti, kada lengviau dirbti raštinės vedėja mokykloje: kai mažai mokinių ir daug darbuotoju, ar kai daugiau mokinių ir mažiau darbuotoju? Pirmu atveju tai specialioji mokykla neįgaliems vaikams, o antruoju - paprasta pradinė bendrojo lavinimo mokykla...

darbo pobūdžio skirtumų didelių nematau.
rinkčiausi pagal atmosferą kolektyve ir santykius su vadovu smile.gif
Atsakyti

[/quote]

Pradineje mokosi mano sunus, ji salia namu, darbo sutartis 2,5 metu.

Specialiojoje jau metus isdirbau, liko dar metai. Atstumas apie 10 km nuo namu.

Kolektyvas geras abejose mokyklose..
Atsakyti
[quote=gaily,2015 05 25, 14:16]
Merginos, kelias birželio savaites veiks vasaros stovykla, kurios metu vaikai su mokytojomis važiuos pramogaut, į ekskursijas ir pan., ar reikalingi tokie patys įsakymai ir sąrašai kaip ir mokslo metų metu? g.gif
[/quote]

Taip įsakymai stovykloje reikalingi taip pat, kaip pr mokslo metų eigoje.

[quote=GZA,2015 05 25, 15:42]
[/quote]

Pradineje mokosi mano sunus, ji salia namu, darbo sutartis 2,5 metu.

Specialiojoje jau metus isdirbau, liko dar metai. Atstumas apie 10 km nuo namu.

Kolektyvas geras abejose mokyklose..
[/quote]
Rinkčiausi pradinę: arčiau namų, ir vėl sutartis du su puse metų, o čia už metų baigsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 25 gegužės 2015 - 21:28
QUOTE(office @ 2015 05 25, 21:27)
Rinkčiausi pradinę: arčiau namų, ir vėl sutartis du su puse metų, o čia už metų baigsis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 05 25, 21:40)

Buvau vakar pokalbio pradinėj... direktore sakė, kad labai daug norinčių, tinkamą kandidatę numato pasirinkti po savaitės.
Atsakyti
Sveikos, bitutės darbininkės, baigiu pražilti tarp popierių doh.gif Turiu klausimą ar ruošiant įsakymą dėl ekskursijos reikia kartu su juo segti vaikų sąrašus, instruktažą ir kelionės aprašą? labai dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų kampelis @ 2015 05 28, 14:05)
Sveikos, bitutės darbininkės, baigiu pražilti tarp popierių  doh.gif Turiu klausimą ar ruošiant įsakymą dėl ekskursijos reikia kartu su juo segti vaikų sąrašus, instruktažą ir kelionės aprašą? labai dėkui iš anksto  4u.gif

Pas mane lieka prašymas (kas, kur, kada vyksta), įsakymas ir sąrašas, o vykstanti pedagogė pasiima tik įsakymą ir sąrašą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 28 gegužės 2015 - 14:11
Įsakyme ir būna išvardinti mokiniai, kuriems leista vykti į ekskursiją. Ekskursijos vadovė ir vairuotojas pasiima įsakymo kopijas. O instruktažas su parašais, tėvų sutikimas ir aprašas lieka gimnazijoje - atskiruose segtuvuose smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2015 05 28, 16:56)
Įsakyme ir būna išvardinti mokiniai, kuriems leista vykti į ekskursiją. Ekskursijos vadovė ir vairuotojas pasiima įsakymo kopijas. O instruktažas su parašais, tėvų sutikimas ir aprašas lieka gimnazijoje - atskiruose segtuvuose smile.gif .

Supratau, dėkui 4u.gif
Atsakyti