Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(gaily @ 2014 01 28, 12:43)
Tai nuo ko priklauso ar mokykla gauna etatą tokį, ar kitokį?  smile.gif  pas mus ir bibliotekininkė, o ne vedėja, tai alga išvis juokinga jos..

Nuo ko tai priklauso, nežinau, bet tokie etatai mokykloje jau nuo seno. Pas mus bibliotekos vedėja sėdi bibliotekoje, išduoda knygas skaitymui, o bibliotekininkė - skaitykloje. Skaitykloje yra keli kompiuteriai, kuriais naudojasi vaikai.

Turiu dar vieną klausimą: ar jau ruošėte formą sodrai su visų darbuotojų pareigų kodais
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 28, 11:43)
Tai nuo ko priklauso ar mokykla gauna etatą tokį, ar kitokį?  smile.gif  pas mus ir bibliotekininkė, o ne vedėja, tai alga išvis juokinga jos..

nuo mokinių skaičiaus mokykloje. Logiška, nes iš mokinių krepšelio lėšų ir alga mokama bibliotekininkams.
Raštinės vedėja ir sekretorė apmokama iš aplinkos lėšų. Ar yra abu etatai irgi priklauso nuo mokinių skaičiaus. Bei kas be ko nuo to miesto lėšų biudžete. doh.gif
Pas mus vaikų virš 800. Yra raštinės vedėja 1.0 sekretorė 0,5. bibliotekos vedėja 1.0 ir bibliotekininkė 1,0.
Raštinės darbuotojo koeficientas graudžiai juokingas, todėl žmogui skirta visas 1,5 etato.

bent jau didžiosiose mokyklose tai visa ta sekretorės alga labai priklauso nuo paties vadovo geranoriškumo ir supratingumo. Galima laviruoti įvairiai, rašyti iki 1,75 etato ir nebūtinai vien sekretorės. kol mokinio krepšelis paveždavo tai ir neformaliojo ugdymo valandų turėjau, kad bent 1500 alga siektų.
Bet jei direktoriui nelabai rūpi tai jam nieks neuždraus raštinėj laikyt 1.0 sekretorės etato ir tiek žinių. Ne tie laikai kad nerastų kas už tiek dirbs. Bet kuriam baigusiam studijas be patirties žmogeliui tai šansas ne tokioj jau siauroj sferoj įgyti darbdavių reikalaujamą patirtį. Galima įvardint netgi personalo administravimo, viešųjų pirkimų ir dokumentų valdymo bei asistavimo vadovui patirtį kai labai reiks smile.gif
Nors darbas ir žiauriai nuobodus bet bent jau švarus. smile.gif o pinigų kasyklose ir taip be pažįstamų nelabai įlįsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smagurė: 28 sausio 2014 - 13:34
Tai niekas dar neruošėt formos sodrai?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 28, 12:43)

Pas mus nustato savivaldybės taryba, pagrindinėse ir vidurinėse mokyklose, gimnazijose ir progimnazijose yra raštinės vedėjos pareigybė, tik nuo klasių komplektų skaičiaus priklauso kiek etato mokykla gali skirti.

QUOTE(Egliuke*** @ 2014 01 28, 17:28)
Tai niekas dar neruošėt formos sodrai?

Šituo pas mus užsiėmė buhalterė, tai nelabai ir galiu ką pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 01 28, 11:55)
Turiu dar vieną klausimą: ar jau ruošėte formą sodrai su visų darbuotojų pareigų kodais

Čia buhalterės darbas
Atsakyti
As nieko negirdejus apie ta informacija Sodrai, tai irgi manau, kad cia buhaltere ruos smile.gif
Atsakyti
Turite geras buhalteres, nes mūsų buhalterė net į kalbas nesileidžia, kad ji pildys 14SD formą. Pas ją el.parašo raktas, bet visą info turiu surinkti aš.
Aš ir priėmimo, atleidimo, tiksl. atostogų suteikimo formas užpildau, tada persiunčiu buhalterei, kad ji priduotų į sodrą.
Atsakyti
Nežinau ar geras, mes centralizuotai buhalterijai priklausom, savo įstaigoj neturim buhelterių, nežinau kokia kituose miestuose tvarka rolleyes.gif

Atostogų, priėmimo, atleidimo tik įsakymus nuvežame, o ką toliau buhalterė su jais daro, ne mano reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Mes dar neruošėm SODRAI formos, darysim kartu su buhaltere, 14-SD formoje yra pasirinkimai, bet verta pasižiūrėti ir klasikatoriuje, nes ten yra pareigybių abibūdinimai ir funkcijos.
http://db.stat.gov.l...amp;owner=class
arba pagal pareigas
http://db.stat.gov.l...ass/search.aspx
Jūs jau pildot? Mes dar vis laiko atliekamo nerandam :|
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_22: 30 sausio 2014 - 14:01
Sveikos smile.gif

aš jau užpildžiau 14SD formą, pas mus tai apie 100 darbuotojų tai turėjau ką veikti smile.gif nu bet jau nusiunčiau SODRAI, o aš irgi turiu el. parašą tai irgi darau priėmimus, kartais atleidimus.
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS,
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį smile.gif
Pradėjau dirbti biuro administratorė patirties turiu labai mažai.
Norėjau paklausti pas mus atvažiuoja KVS AVS DSSVS auditas, GAL GALITE PAKONSULTUOTI KA TIKRINA MANE KAIP ADMINISTRATORE, KO KLAUSIA, NES ŽINIŲ TIKRAI TRŪKSTA verysad.gif
Reikia dar konsultacijos kaip yra su praktikantais juos darbinant ir nedarbinat ka reikia pildyti doh.gif
Darbinant žmogų terminuotai ar tinka ta pati sutartis kaip neterminuotai tik, įrašant jog sutartis terminuota, nu va kaip reikia žinių doh.gif doh.gif doh.gif
Kol kas viskas atrodo labai baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alaievuze @ 2014 02 13, 14:24)
SVEIKOS MERGINOS,
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį smile.gif
Pradėjau dirbti biuro administratorė patirties turiu labai mažai.
Norėjau paklausti pas mus atvažiuoja KVS AVS DSSVS auditas, GAL GALITE PAKONSULTUOTI KA TIKRINA MANE KAIP ADMINISTRATORE, KO KLAUSIA, NES ŽINIŲ TIKRAI TRŪKSTA  verysad.gif
Reikia dar konsultacijos kaip yra su praktikantais juos darbinant ir nedarbinat ka reikia pildyti  doh.gif
Darbinant žmogų terminuotai ar tinka ta pati sutartis kaip neterminuotai tik, įrašant jog sutartis terminuota, nu va kaip reikia žinių  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kol kas viskas atrodo labai baisu  verysad.gif

Labas, nežinau ką reiškia KVS AVS DSSVS, todėl nieko apie tai pasakyti negalėčiau smile.gif ,
o dėl terminuotų darbo sutarčių, tai sutarties forma ta pati, tik nurodomas terminas smile.gif
Atsakyti