Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Kadangi pati gavau laiškelį su tokiais trumpiniais, tai ir parašiau Jums doh.gif
KVS kokybės vadybos sistema; AVS Aplinkosaugos vadybos sistema; DSSVS darbu saugos ir sveikatos vertinimo sistema, tai kaip suprantu čia butu visi ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001

GAL KAS SUSIDŪRĖ JAU SU ŠITUO AUDITU? 4u.gif
Atsakyti
Sveika alaievuze, prisijungus. Kokioj srity dirbi? 4u.gif smile.gif Kokiame mieste dirbi?
Vat ka reiskia tos sutrumpintos raides tai ir as nezinau.
Del sutarites, tai taip i ta pacia forma rasoma, ar terminuota, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 13 vasario 2014 - 18:05
Ačiū, o kaip dėl PRAKTIKANTŲ?

Aš dirbu statybų bendrovėje Mažeikių mieste, tai kaita pas mus žmonių labai didelė doh.gif
Beje
Sveikinu visus su ŠV. Valentino dieną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alaievuze @ 2014 02 13, 15:14)
Kadangi pati gavau laiškelį su tokiais trumpiniais, tai ir parašiau Jums  doh.gif
KVS kokybės vadybos sistema; AVS Aplinkosaugos vadybos sistema; DSSVS darbu saugos ir sveikatos vertinimo sistema, tai kaip suprantu čia butu visi ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001

GAL KAS SUSIDŪRĖ JAU SU ŠITUO AUDITU?  4u.gif

Įmonėje yra kokybės vadovas, kuris turėtų supažindinti su įmoneje veikiančiomis visomis sistemomis, dažniausiai administratorių nieko neklausia, nebent adminstratorė atlieka ir personalo vadovo pareigas
Atsakyti
Labas rytas,

Ar reikia dokumentų naikinimo aktą derinti su Vilniaus savivaldybe ir jeigu naikinami tik trumpo saugojimo dokumentai nesuarchyvauoti ar galima įrašyti tik bylos nr. pagal dokumentacijos planą?
Atsakyti
Sveikos,
Yra pas mus ir personalo vadybininkė bet jinai yra ir buhalterė tai puse personalo darbo darau aš puse jinai esam pasisikirste kas ka darom biggrin.gif

Gal žinote merginos koki gerą seminara administratorei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alaievuze @ 2014 02 21, 10:00)
Sveikos,
Yra pas mus ir personalo vadybininkė bet jinai yra ir buhalterė tai puse personalo darbo darau aš puse jinai esam pasisikirste kas ka darom  biggrin.gif

Gal žinote merginos koki gerą seminara administratorei  thumbup.gif

Ar esate bande dalyvauti rastvedybos seminaruose nuotoliniu budu, per webinarai psl. ten reikia uzsiregistruoti ir bunant darbe, ar namuose galima klausytis destytojos destomo seminaro ir realiu laiku online, uzdavineti klausimus. Yra kelios dienos skirtos tam seminarui, isduodamas pazymejimas. Seminaras mokamas, tik ivadine pamoka- nemokama. Bet jis jau yra prasidejes, bet manau, kad bus vel kartojamas. Uzeikite i www.webinarai.lt
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kas patartų kaip reikia elgtis - įstaigoje yra byla "Bendradarbiavimo dokumentai (sutartys, susitarimai ir kt.) ir jų registras" (registras tęstinis), ar tvarkant bylas, tarkim 2012 m, man reiktų iš tos bendradarbiavimo bylos išsegti jau pasibaigusias sutartis ? Bet registras tęstinis tai kaip tokiu atveju daryti ? Ačiū jei kas galėtų padėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aimute: 04 kovo 2014 - 11:31
QUOTE(aimute @ 2014 03 04, 11:31)
Sveikos merginos,
gal kas patartų kaip reikia elgtis - įstaigoje yra byla "Bendradarbiavimo dokumentai (sutartys, susitarimai ir kt.) ir jų registras" (registras tęstinis), ar tvarkant bylas, tarkim 2012 m,  man reiktų iš tos bendradarbiavimo bylos išsegti jau pasibaigusias sutartis ? Bet registras tęstinis tai kaip tokiu atveju daryti ? Ačiū jei kas galėtų padėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš vienoj byloj viską laikyčiau jei registras tęstinis. Dokumentų valdymo plane chronologinės datos jei paminėtos tai kasmet naują ir registrą daryčiau. Paprasčiau archyvuot po to.
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2014 03 04, 14:09)
aš vienoj byloj viską laikyčiau jei registras tęstinis. Dokumentų valdymo plane chronologinės datos jei paminėtos tai kasmet naują ir registrą daryčiau. Paprasčiau archyvuot po to.

ačiū 4u.gif aš taip pat galvojau rengiant registrų sąraša pasikeisti iš tęstinio į metų, tai taip ir padarysiu, bus paprasčiau daugeliu atveju smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ryt eisiu į pokalbį dėl administratorės darbo. Sakė, kad reikės atlikti raštvedybos užduotį. Kažin ką gali duot?
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2014 03 06, 17:48)
Sveikos 4u.gif
Ryt eisiu į pokalbį dėl administratorės darbo. Sakė, kad reikės atlikti raštvedybos užduotį. Kažin ką gali duot?

Nors ir parasyti prasyma del priemimo i darba biggrin.gif
Atsakyti