Pas mumis akvariume gyvena 3 molinezijos ir 3 gupijos. Ir kažkas per dieną siaubingai nugraužė valisnerijas, kai kur net lapai nukrito. Kiti augalai nepaliesti. Žuvys lyg ir nebadauja, kad augalus imtu graužti.
Kas čia buvo???
O aš šian nusistebėjau savim. Gulim su vyru ant lovos, plepam ir užklausė ko gimtadieniui norėčiau... Užsiprašiau įvairių krevečių, o jis į mane žiūri tokiom didelėm akim ir , kad rėš, kad planavo didelį akvariumą padovanot... O aš tokiu ramiu balsu, kad nereik gi, namuos vietos nėr
Aš šian neprisiruošiau akvariumo pravalyt, bet galvoju gal per dażnai aš jį tvarkau, nes valant kas savaitę nešvarumų neišsiurbiu nè kiek
. Tik va vandens nugaruoja tai nemažai nemažai

Aš šian neprisiruošiau akvariumo pravalyt, bet galvoju gal per dażnai aš jį tvarkau, nes valant kas savaitę nešvarumų neišsiurbiu nè kiek

QUOTE(Klementina90 @ 2013 11 22, 20:19)
Pas mumis akvariume gyvena 3 molinezijos ir 3 gupijos. Ir kažkas per dieną siaubingai nugraužė valisnerijas, kai kur net lapai nukrito. Kiti augalai nepaliesti. Žuvys lyg ir nebadauja, kad augalus imtu graužti.
Kas čia buvo???
Kas čia buvo???
Koks akvariumo litražas?? Kaip dažnai keičiate vandenį?? Ar yra filtras, šildytuvas??
Apie akvariumo vandens rodiklių matavimą kolkas neklausiu

Gali būti, kad valisnerijos niekas negraužė, o dėl netinkamų jai augimo sąlygų ji paprasčiausiai "aptirpo".
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi @ 2013 11 22, 20:27)
. Tik va vandens nugaruoja tai nemažai nemažai

Kiek supratau iš arašymo, kad kas savaitę keičiant vandenį nusiurbiat akvariumo dugną. Ar nesuklydau?? O koks akvos litražas ir ar su filtru??
QUOTE(Klementina90 @ 2013 11 22, 21:55)
Gupijos patinėlį užtikau kramtant
ir prikakota žalsvai... patarkite, kaip jį sustabdyti

arba išrauti žolę arba gupija traukt lauk

QUOTE(Egyda @ 2013 11 22, 20:54)
Sweikos, norejau paklausti kur rasti zuvu suderinamuma nes cia neatidaro to puslapio;] ir gal lt kalba yra? ;]
Lietuvių klaba tikraineteko matyti, bet čia gal ši nuoroda veiks: žuvų suderinamumo lentelė
QUOTE(Nermalas @ 2013 11 22, 22:03)
Koks akvariumo litražas?? Kaip dažnai keičiate vandenį?? Ar yra filtras, šildytuvas??
Gali būti, kad valisnerijos niekas negraužė, o dėl netinkamų jai augimo sąlygų ji paprasčiausiai "aptirpo".

20 L.
vandens apie 70% keičiu kas savaitę;
filtro nėra,
temperatūra palaikoma apie 21-22C',
gyvena 3 gupijos ir 3 molinezijos.
gali būti, kad aptirpo, nes jau kuris laikas atrodė nekaip. ar tam galėjo turėti įtakos, jog neseniai pyliau Tetra "Contralck" nuo manų kruopų ligos? kiti augalai (ragalapis ir dar du, kurių nepažįstu:))atrodo puikiai, veši ir leidžia ataugas. tos valisnerijos irgi jau buvo beleidžiančios ataugas..
Nusipirkau tris Chromius gražuolius, kadangi super maži suleidau pas Steponą, bet po pusvalandžio teko išgaudyt ir leist į didįjį akvariumą. Pradėjo pelekus nutraukinėt, tikri pasiuteliai. Gal neprarys nei vienas iš didžiųjų.
p.s. radau po akmeniu numirusį pteriką
pastaruoju metu nebeišlysdavo maitintis.
p.s. radau po akmeniu numirusį pteriką

QUOTE(Stileta/Garda @ 2013 11 23, 17:58)
Taip, kazkas panasaus i tai ko ieskojau. Nusipirkau kelias, bandysiu pagrazint, jei ilgai gyvens

QUOTE(raganiuxe @ 2013 11 23, 19:46)
Taip, kazkas panasaus i tai ko ieskojau. Nusipirkau kelias, bandysiu pagrazint, jei ilgai gyvens
Nuo sekmadienio jau bambaly su druska gyvena, kol kas stebetinai nei viena nenustipo. Pateliu nebuvo, bet atrodo sutariau kitur gauti
))

O kokiu tikslu sūriame vandenyje?