Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(cile @ 2013 11 20, 14:54)

kol kas zuvys keliaus su visom zolem i nauja akva. o dabartiniam akvui ieskosim nauju seimininku biggrin.gif o paskui jau nezinau koks likimas laukia zuvelioku, nes ju nedaug, tai arba irgi iskeliaus kazkur arba pasipildysiu ax.gif kol kas nauju zuvu nepirksiu, nes ir taip jau biudzeta nustekenau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nermalas @ 2013 11 20, 15:50)
Sveikinu, kai jau paaugs bus galima kereiptis?? biggrin.gif

na is pirmos vados manau jau po kokio menesiuko bus galima zvejot, gabar jie gal 1.5cm dydzio. naujokeliai tai dar visai maziukai, pries savaite dar ne spalvos neturejo, tai ne nepurciau is kraiukles. vakar ziurejau, tai matos kad jau juodi, bet dar tokie maziukai, gal 0.7cm
Atsakyti
Šiandien iškeliavo į parduotuvę vienas mano A. calico patinas. Gaila buvo išvežt, labai gražus buvo. Bet dar sunkiau buvo žiūrėt, kaip jis skriaudžiamas kito ir nuolat tūno kampe. Tikiuos nupirks greitai jį kas nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 20 lapkričio 2013 - 19:23
Ieškau lotoso... Gal kas turi perteklių?
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 11 20, 20:23)
Šiandien iškeliavo į parduotuvę vienas mano A. calico patinas. Gaila buvo išvežt, labai gražus buvo. Bet dar sunkiau buvo žiūrėt, kaip jis skriaudžiamas kito ir nuolat tūno kampe. Tikiuos nupirks greitai jį kas nors

Joa, labai gaila su savo zuvytem skirtis, ypac su tom "protingesnem". As ir sian su skaudancia sirdim pagaliau isboginau tarakata ir guramius, nes jiems vietos 60ltr mazoka..dabar rupestelis, kad juos nupirktu i normalu akva, o ne i dar blogesnes salygas nei pas mane buvo. Zuveliokai buvo "pasiskolinti" laikinai, bet isbuvo kone metus pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 11 20, 19:33)
Ieškau lotoso... Gal kas turi perteklių?

Numirė?
Atsakyti
isvaziuodama dukros parsivezti is mokykleles, ikeliau molinezija pilvota i nersykla (jau kelias dienas nakciai iskeldavau atskirai, diena isleisdavau paplaukiot su visom), grizom, ziuriu ogi vaiko kazka, vienas mailius plaukioja bigsmile.gif idomu ar buvo daugiau g.gif primeciau zoles, kad turetu kur pasislepti, nes jei uzmato tai vaiko vargsa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 11 20, 19:41)

cray.gif

Duosi bigsmile.gif biggrin.gif ?
Papildyta:
TIesa, turiu pelia ir willow fontinentalis. Gal kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 11 20, 21:58)
cray.gif

Duosi bigsmile.gif  biggrin.gif ?
Papildyta:

man man reikia clap.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2013 11 20, 21:09)
man man reikia  clap.gif

Jūs Vilniuj, aš Klaipėdoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 11 07, 15:46)
O kam mušti? Pas mane visad 27 - 28 g.gif

O kokiais tikslais tokia temperatūrą? biggrin.gif nebent nemokamai elektrą gauni biggrin.gif
QUOTE(Dilma @ 2013 11 20, 20:58)
cray.gif

Duosi bigsmile.gif  biggrin.gif ?
Papildyta:

Gal rolleyes.gif
kaip tos tavo žolės atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 11 20, 22:05)
O kokiais tikslais tokia temperatūrą? biggrin.gif nebent nemokamai elektrą gauni biggrin.gif

Gal  rolleyes.gif
kaip tos tavo žolės atrodo  smile.gif

liezuvis.gif
Tegul džiaugiasi šiluma. Vaikus veda biggrin.gif

Gal... NU tik negailėk tongue.gif

Viena atrodo taip user posted image,
kita user posted image taip
Atsakyti