Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

O kiek nusiurbi didziajam tam 200 litru per savaite o astronautams jei pora nedideli nemazas jei jau pauks ir bus didelis tada mazas
Atsakyti
QUOTE(auris22 @ 2013 12 10, 20:58)
O kiek nusiurbi didziajam tam 200 litru per savaite o astronautams  jei pora  nedideli  nemazas jei jau pauks ir  bus didelis tada mazas

tai reiktų žiūrėti į ateitį. Nes tada arba reiks atiduot žuvis arba akvariumą keist. O tai jau didelė investicija. Aš pirkau akvariumą jau su mintimi, ką laikysiu. Šiuo metu man tai labiausiai patinkančios žuvys, ateity, jei įsigysiu didesnį akvariumą, norėčiau laikyti Green terror.
Jau buvau rašius, kad apie 100 litrų nusiurbiu. Bet neskaičiuoju ir nematuoju
Atsakyti
Jei per 1 sav nusiurbi ooo kiek greitai nepatariu kiti per puse metu metus 2 3 kartus gal daugiau nusiurbia as zinau ka zadu laikit savo kur nusipirksiu 170 litru akvai )))
Atsakyti
QUOTE(auris22 @ 2013 12 10, 21:54)
Nesi bandziusi augint astronautu poreles jei as auginciau tik  3 2 rusis  ne  maisalines.200Litru akva keiti 100 vandens  o kas kiek dienu keiti

Ar jūs pats savo pasisakymus bandot perskaityti?
Visų skaitančių vardu, prašau rašyti taisyklinga lietuvių kalba, naudoti atitinkamus skyrybos ženklus.
Atsakyti
Gerai .
Atsakyti
QUOTE(auris22 @ 2013 12 10, 21:05)
Jei per  1 sav nusiurbi ooo kiek  greitai  nepatariu kiti per puse metu  metus  2 3  kartus  gal daugiau  nusiurbia as zinau ka zadu laikit savo kur nusipirksiu 170 litru akvai  )))

Kad gal ačiū, ne pirmokė aš akvariumų pasaulyje, žinau kiek man reikia keisti ir panašius dalykus smile.gif O keičiant per du mėnesius kartą būtų šūdų ir dumblių karalystė su neišmatuojamais nitratų ir nitritų skaičiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 10 gruodžio 2013 - 21:09
Aišku bet mano mintis tikrai nekeisčiau į 1 sav vandenį. Peržiuresiu dar kartą akvariumą kokios spalvos gruntas jei šviesios baltos kaip vienas daryčiau nusiurbčiau kokia 10 litrų vandens kur nesimatytu šudų. Dėl nitratu sutinku. Jei žiurių
gerai tai šviesus gruntas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auris22: 10 gruodžio 2013 - 21:16
QUOTE(auris22 @ 2013 12 10, 21:14)
Aišku bet  mano mintis tikrai nekeisčiau į 1 sav      vandenį. Peržiuresiu  dar kartą akvariumą kokios spalvos gruntas   jei šviesios baltos  kaip vienas daryčiau  nusiurbčiau  kokia 10 litrų vandens kur nesimatytu šudų. Dėl  nitratu sutinku.

Nuo 200 litrų vandens 10 litrų yra nulis. Plius augalinis akvariumas ir ciklidinis yra du skirtingi dalykai. Augaliniame vanduo yra keičiamas kitaip. O jei dėl nitratų ir nitritų sutinki, tai turėtum žinot, kad žuvys dvesia dėl jo. Todėl nusistatymas keisiu tada ir tada tampa nuliniu, kai žuvys suserga manais, heksamitoze ar tiesiog staiga nudvesia
O dėl šūdukų, esmė ne tame ar jie matosi ar ne, o tame, kad teršia vandenį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 10 gruodžio 2013 - 21:19
O kada darai restartą ( kai nuvalai dumblius nuo seneliu akmenukus praplauni ir t.t??)Aš sakau kiek vieną dieną kur nusivalo gerai dugnas nuo šudų.
Atsakyti
QUOTE(auris22 @ 2013 12 10, 21:21)
O kada  darai restartą ( kai nuvalai dumblius nuo seneliu  akmenukus praplauni ir  t.t??)Aš sakau kiek vieną  dieną     kur nusivalo gerai  dugnas  nuo šudų.

nedarau tokių dalykų. Kaip sakiau, pas mane ne augalinis, o ciklidinis. Augalų tik du, tad dumblių nėra, nes reguliariai keičiu vandenį. Tokio dalyko kaip akmenukų plovimas iš viso daryti nereikia, nes suardomas akvariumo bio ciklas. Priverstinis restartas pas mane buvo, nes dėjau vidinę sienelę ir kvarcinį smėlį pakeičiau granitine skaldele.
O ir šiaip restartas daromas kritiniu atveju: kai nebeįmanoma dumblių išnaikint, žuvys visos išdvesia ir akvariume kažkokia liga yra ir pan
Kiekvieną dieną niekas nežaidžia su akvariumu. Nuprotėčiau kiekvieną dieną su šlangomis lakstydama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 10 gruodžio 2013 - 21:29
Mano akvariumas yra ne dauk grunto ir mažai augalų nes Mažeikiai nedidelis miestas ir nėra beveik parduotuvių jei nori galiu įkelt foto savo .
Atsakyti
QUOTE(auris22 @ 2013 12 10, 22:32)
Mano akvariumas yra ne dauk    grunto  ir mažai augalų nes  Mažeikiai nedidelis miestas ir nėra beveik    parduotuvių  jei nori galiu įkelt foto savo  .

O tai koks tavo akvariumo turejimo stazas? Nes taip uoliai patarimus dalini i kaire ir i desine g.gif
Atsakyti