QUOTE(auris22 @ 2013 12 14, 16:14)
Ši tema apie akvariumus o ne pizdavotis iš mano rašymo .
Klausyk, o taves netycia is akvariuminiu forumu nepraspyre..?Ten labai greit uzraukia nedraugyste su gimtaja kalba ir siaip taisykliu nesilaikyma..o ir nuo patarimu dalijimu ko gero pasiulytu dar mazumele susituret...

QUOTE(auris22 @ 2013 12 14, 13:08)
Labas žiūrėk kaip daryt jei didelis akvariumas iš ukinių parduotuviu nusipirk tinkliuką ir perskirk kas kiek ploto mailiams arba laikyk dežutėja kur pauks ir poto dėk kur molinezijos jauniklei į bendrą
Papildyta:
Ir apie kiek mailio yra tam akvariume kur yra molinezijos jauniklei ? Jei yra daug Ramirezi .Tai aš tau siuličiau idet kur yra molinezijos mailius .Jei molineziju mažai tada įleisk į bendrą akvariumą.Nes ramirezi yra sunkiau išaugint negu molinezijos. Ir pridedu ką augintum jei turėtum gupiju mailių ir astronautu mailų (Atrodo gal žinau viena reiks miškai astronauto mailių)Ir kiek keiti mailių akvariumo vandens ir kiek laiko .
Papildyta:
Ir apie kiek mailio yra tam akvariume kur yra molinezijos jauniklei ? Jei yra daug Ramirezi .Tai aš tau siuličiau idet kur yra molinezijos mailius .Jei molineziju mažai tada įleisk į bendrą akvariumą.Nes ramirezi yra sunkiau išaugint negu molinezijos. Ir pridedu ką augintum jei turėtum gupiju mailių ir astronautu mailų (Atrodo gal žinau viena reiks miškai astronauto mailių)Ir kiek keiti mailių akvariumo vandens ir kiek laiko .
Parašę bent perskaitykit, nes toks minčių kratinys, kad tik fantazijos dėka galima sugalvot ką norėjot parašyt.

o sakinio "Atrodo gal žinau viena reiks miškai astronauto mailių" tai ir prie geriausių norų neiššifruoju

nereikia įsižeisti, bet pakoreguokit žinutę prieš ją paskelbiant, nes tikrai kokį naujoką suklaidinsit neteisingais linksniais, o ir kitiems forumo dalyviams nereiks vargti šifruojant žinutę.
QUOTE(cile @ 2013 12 14, 15:55)
Klausyk, o taves netycia is akvariuminiu forumu nepraspyre..?Ten labai greit uzraukia nedraugyste su gimtaja kalba ir siaip taisykliu nesilaikyma..o ir nuo patarimu dalijimu ko gero pasiulytu dar mazumele susituret... 

Nėra praspyre sutariu su akvariumistais kitose forumuse gan gerai .
Papildyta:
Gerai nebepatarsių yra forumu kur atsidėkoja už mano pagalba dar patari dar varo.Sėkmes viso kam reiks pagalbos ar patarimu rašykit į skaipa makas221. Nes nereikalinga mano pagalba , deja kiti supranta ką rašau.
Mano mailius is plastmasines nersyklos pabego, labai jau didelis tarpelis sonuose yra (is tikruju ten juos dedama apie tai ir pagalvojau, kad gali islisti). Patinelis susirinko visus, nersykloj pora liko dar
Na paliksiu kaip yra, gal si karta patys uzaugins ir issaugos. Tik kaip tada su ju maitinimu?

QUOTE(V&A @ 2013 12 14, 16:23)
Mano mailius is plastmasines nersyklos pabego, labai jau didelis tarpelis sonuose yra (is tikruju ten juos dedama apie tai ir pagalvojau, kad gali islisti). Patinelis susirinko visus, nersykloj pora liko dar
Na paliksiu kaip yra, gal si karta patys uzaugins ir issaugos. Tik kaip tada su ju maitinimu?

3-4 kartus per dieną reikią šerti.

aš negaliu atsidžiaugti, kad mano žuvys pagaliau pilnai atsigavo po heksamitozės, vėl galiu paglostyt visas, nebebijo

Siūlyčiau pabandyt tą tarpą kokiu silikonu ar pan uždengt, vėl surinkt kiek įmanoma. Nes tikrai nevalgę jie bus
o aš siūlyčiau palikt viską taip, kaip yra. jei tėvai saugo, tai kažkiek užaugins. pas mane taip pulcheriukai užaugo. ir pavalgyti gaudavo, ir apsaugą turėjo. ir be jokių neršyklų.
QUOTE(Dilma @ 2013 12 14, 16:42)
o aš siūlyčiau palikt viską taip, kaip yra. jei tėvai saugo, tai kažkiek užaugins. pas mane taip pulcheriukai užaugo. ir pavalgyti gaudavo, ir apsaugą turėjo. ir be jokių neršyklų.
as molinezijos patina kol kas atskyriau, kad nevaikytu ir butu ramiau. Tik gaila, kad patele pasitrauke, ikriukus saugodavo nuolatos, o dabar jos pacios patinas prie mailiaus neprileidzia

visa diena galiu sedet prie akvos ir ziuret

QUOTE(Jolancike @ 2013 12 14, 10:47)
Barzda tai nervuoja, galvoju gal kartais ir tas apšvietimas turi įtakos, nors protingi žmonės rašo, kad ne. Reiks turbūt skystą anglį pirkti 

Man ji nepadėjo dėl barzdos

QUOTE(11alpina @ 2013 12 14, 16:26)
...
aš negaliu atsidžiaugti, kad mano žuvys pagaliau pilnai atsigavo po heksamitozės, vėl galiu paglostyt visas, nebebijo
...

...
Kažkaip praleidau, kad taviškės heksamitoze sirgo

Sveikatos visiems, nesirkit

p.s. aš žinutes kurių nesuprantu tiesiog praignoruoju. Nu kaip paaiškint žmogui tarkim kodėl numiro jo gupija

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 14, 21:51)
Man ji nepadėjo dėl barzdos
, bet pas mane buvo taip jau nemažai, bendrai ne buvo, o dar yra

Tai kaip kovojat su barzda ? Teoriškai skaičiau nemažai, domina patirtis

Aš kovojau su skysta anglim ir man pasiteisino šitas būdas - savaitė ir barzdos neliko. Iki šiol, tfu tfu ftu
Jei nori, ateik, įpilsiu šlakelį