Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Dilma @ 2013 12 14, 17:42)
o aš siūlyčiau palikt viską taip, kaip yra. jei tėvai saugo, tai kažkiek užaugins. pas mane taip pulcheriukai užaugo. ir pavalgyti gaudavo, ir apsaugą turėjo. ir be jokių neršyklų.

O kuo Jūs maitinote pulcheriukus?
Atsakyti
KOl mano šuva nesuėdė biggrin.gif , tai specialiu maistu, skirtu mailiui. O paskui kažkiais artemijų miltais smile.gif
Atsakyti
neliko mano mailiaus po nakties cry.gif
Atsakyti
Sakiau iš gaudė.
Jei yra augalinis reikia pilną augalu prisodint ir nebūtu išgaudę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auris22: 15 gruodžio 2013 - 10:32
QUOTE(V&A @ 2013 12 15, 10:03)

bus dar ateity, nenusiminkit. smile.gif Ateičiai pasiruoškit ir sutvarkykit neršyklą. O šiaip tai geriausia mažas aktskiras akvariumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 15 gruodžio 2013 - 10:54
QUOTE(Dilma @ 2013 12 15, 01:00)
KOl mano šuva nesuėdė biggrin.gif , tai specialiu maistu, skirtu mailiui. O paskui kažkiais artemijų miltais smile.gif

Musu mergses drauges - manoji vel nukosejo dezute zuvinio pasaro ir sisyk jai gana pasiseke - suede amerikos ciklidu lazdeles doh.gif
O tie miltai turbut dekapsuliuota artemija, mes irgi jais seriam mailiukus, pulceriuku taip pat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2013 12 15, 11:03)

Ir tie iš neršyklos dingo? Aš irgi nusipirkau neršyklą, kai anąkart buvo ramireziai ikriukus sudėję, bet ir mano tarpai šonuose labai dideli padaryti. Sakau, gal į kokią kojinę reikės įmauti. Ir vanduo cirkuliuos, ir mažiukai neišįs. Vaizdas akvariume, aišku, bus nekoks, bet ką jau padarysi.
Atsakyti
pamenu, irgi galvojau, kad viskas, supietavo mano pulcherius. bet po pusdienio jie visi atsirado. ir sėkmingai užaugo bei iškeliavo į naujus namus.

cile, džiaugiuosi, kad ne mano vienos tokia vagilka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaila @ 2013 12 13, 17:57)
ebejui dzin kurioje tu šalyje...    Sąrašas

su ebejum daug anksciau reikejo galvot man, jau nespes atsiust doh.gif

Bet dekui uz patarimus, gavom seryklele, galiu but rami, kad ne pasnikaus mano zuvys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 12 15, 10:50)
bus dar ateity, nenusiminkit.  smile.gif  Ateičiai pasiruoškit ir sutvarkykit neršyklą. O šiaip tai geriausia mažas aktskiras akvariumas

na taip, pasimokiau unsure.gif antra nersta prazioplinau doh.gif

QUOTE(Žuvėdriukė @ 2013 12 15, 12:06)
Ir tie iš neršyklos dingo? Aš irgi nusipirkau neršyklą, kai anąkart buvo ramireziai ikriukus sudėję, bet ir mano tarpai šonuose labai dideli padaryti. Sakau, gal į kokią kojinę reikės įmauti. Ir vanduo cirkuliuos, ir mažiukai neišįs. Vaizdas akvariume, aišku, bus nekoks, bet ką jau padarysi.

is nersyklos jie jau vakar visi buvo pabege, per didelis tarpas, reikes tikrai su plona kojinyte aptraukti sekanti karta. Del vaizdo nesijaudinu, juk laikinai. Dabar molinezijas is tinkliuko i ta plastmasine perkeliau, nes tas tinkliukas apsinesa labai, siandien isploviau.

QUOTE(Dilma @ 2013 12 15, 12:57)
pamenu, irgi galvojau, kad viskas, supietavo mano pulcherius. bet po pusdienio jie visi atsirado. ir sėkmingai užaugo bei iškeliavo į naujus namus. 

cile, džiaugiuosi, kad ne mano vienos tokia vagilka  biggrin.gif

nea, maniskiu nerasta unsure.gif ir ramirezi jau nebegina nieko, trintukas supykes vaiko siandien ji po visa akva doh.gif

tai siandien sutvarkiau akva, nusiurbiau grunta, pasodinau nauja zole ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 12 15, 01:00)

O tą specialų maistuką ir miltukus tiesiog į bendrą akvariumo berdavot ir susirasdavo mažiukai? Man kažkaip atrodo, kad gali krevetės sugaudyti ir neliks tam, kam skirta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvėdriukė @ 2013 12 15, 15:34)
O tą specialų maistuką ir miltukus tiesiog į bendrą akvariumo berdavot ir susirasdavo mažiukai? Man kažkaip atrodo, kad gali krevetės sugaudyti ir neliks tam, kam skirta  unsure.gif

Taip, tiesiog į bendrą akvariumą berdavau 3 - 4 kartus dienoj. Su pincetu nuleisdavau žemai, pas mailių. Užtekdavo ir jiems, ir kitoms.
Atsakyti