Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

Laba diena, noriu jūsų paklausti apie emasoulution trąšas, nusipirkau geležies trąšas akvariumui ir ten labai įdomiai parašytas dozavimas 1 ml 50 litrų vandens, ar man iš karto tą kiekį supilti, ar padalinti jį į 7 dalis ir pilti kasdien? Anksčiau naudojau universalias trąšas iš emasoulutions, kaip ir aišku buvo, kad reikia pilt kasdien, o va dabar pasimečiau. Patarkit prašau. smile.gif
Akvariumas 180 litrų, yra co2, augalų nemažai, lempos įjungtos 9-10 val. per parą.
Atsakyti
Pagal tokį parašymą, aš pilčiau 3,5 ml kasdien 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
turiu klausima unsure.gif pas mano auksine ant "kepures" atsirado baltos demes unsure.gif kas tai galetu buti? gal susirgo unsure.gif bijau,kad ir kitu neuzkrestu,Ka darryti-nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 15, 20:55)
Augaliukai iš šito akvuko išravėti...

Nebeturiu augaliukų iki kito ravėjimo smile.gif

krištoline ledinesu ciklidistė ir nežinau kas ta "kepurė", bet žaizdos ant galvos ciklidams atsiranda nuo heksamitozės, stebėkit ar nekakoja baltai, beje auksinės iš Kinijos atkeliauja dažniausia užkrėstos šia liga ir pablogėjus sąlygoms apserga, todėl ir toptelėjo tokia mintis, bet nesigąsdinkit, nes aš kaip jau sakiau apie ciklidus neišmanau, gal atsiras kas patars su patirtim, gal ten visai ne tai ax.gif
Atsakyti
su nuotrauka būtų paprasčiau kažką patart, dabar tik paspėliot galima unsure.gif
Atsakyti
stai nuotrauka
http://www.part.lt/i...679386ad599.JPG

http://www.part.lt/i...090a681b572.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 16 gruodžio 2013 - 21:15
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 12 16, 21:05)
stai nuotrauka...

Geriausiu atveju nusidaužė, tada sugis, bet... gali būt ir beprasidedanti kvaraba. O pilvas toks išsipūtęs čia normalu auksinukei blink.gif g.gif Nes jei taip nebūna papastai, tai jau antras ligos požymis

pliamba nenoriu būt blogu pranašu, bet išpūstas pilvas ir žaizdos ant galvos = heksamitozė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginiukas: 16 gruodžio 2013 - 23:20
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 16, 23:18)
Geriausiu atveju nusidaužė, tada sugis, bet... gali būt ir beprasidedanti kvaraba. O pilvas toks išsipūtęs čia normalu auksinukei blink.gif  g.gif Nes jei taip nebūna papastai, tai jau antras ligos požymis

pliamba nenoriu būt blogu pranašu, bet išpūstas pilvas ir žaizdos ant galvos = heksamitozė doh.gif

pilvas jos visada toks buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 12 16, 16:11)
Pagal tokį parašymą, aš pilčiau 3,5 ml kasdien 4u.gif

Ačiū, Dilma, bandysiu pilstyti kasdien. 4u.gif
Atsakyti
padariau sienele
user posted image
kol gyvybes nera tai atrodo tragiskai doh.gif ir siules nzn kaip paslepti unsure.gif matyt teks augalais uzsodinti, kad nesimatytu g.gif
Atsakyti
Tiutiute, originaliai tu čia thumbup.gif Lauksim pilno vaizdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 17, 16:27)
padariau sienele

kol gyvybes nera tai atrodo tragiskai  doh.gif ir siules nzn kaip paslepti  unsure.gif  matyt teks augalais uzsodinti, kad nesimatytu  g.gif

o jei viduje akvos dar kartą pertepti? kažkiek tikrai paslėptų.
Atsakyti