Akvariumas 180 litrų, yra co2, augalų nemažai, lempos įjungtos 9-10 val. per parą.
Laba diena, noriu jūsų paklausti apie emasoulution trąšas, nusipirkau geležies trąšas akvariumui ir ten labai įdomiai parašytas dozavimas 1 ml 50 litrų vandens, ar man iš karto tą kiekį supilti, ar padalinti jį į 7 dalis ir pilti kasdien? Anksčiau naudojau universalias trąšas iš emasoulutions, kaip ir aišku buvo, kad reikia pilt kasdien, o va dabar pasimečiau. Patarkit prašau. 
Akvariumas 180 litrų, yra co2, augalų nemažai, lempos įjungtos 9-10 val. per parą.
Pagal tokį parašymą, aš pilčiau 3,5 ml kasdien
Labas vakaras
turiu klausima
pas mano auksine ant "kepures" atsirado baltos demes
kas tai galetu buti? gal susirgo
bijau,kad ir kitu neuzkrestu,Ka darryti-nezinau
turiu klausima
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 15, 20:55)
Augaliukai iš šito akvuko išravėti...
Nebeturiu augaliukų iki kito ravėjimo
krištoline ledinesu ciklidistė ir nežinau kas ta "kepurė", bet žaizdos ant galvos ciklidams atsiranda nuo heksamitozės, stebėkit ar nekakoja baltai, beje auksinės iš Kinijos atkeliauja dažniausia užkrėstos šia liga ir pablogėjus sąlygoms apserga, todėl ir toptelėjo tokia mintis, bet nesigąsdinkit, nes aš kaip jau sakiau apie ciklidus neišmanau, gal atsiras kas patars su patirtim, gal ten visai ne tai
su nuotrauka būtų paprasčiau kažką patart, dabar tik paspėliot galima
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 12 16, 21:05)
stai nuotrauka...
Geriausiu atveju nusidaužė, tada sugis, bet... gali būt ir beprasidedanti kvaraba. O pilvas toks išsipūtęs čia normalu auksinukei
pliamba nenoriu būt blogu pranašu, bet išpūstas pilvas ir žaizdos ant galvos = heksamitozė
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 16, 23:18)
Geriausiu atveju nusidaužė, tada sugis, bet... gali būt ir beprasidedanti kvaraba. O pilvas toks išsipūtęs čia normalu auksinukei
Nes jei taip nebūna papastai, tai jau antras ligos požymis
pliamba nenoriu būt blogu pranašu, bet išpūstas pilvas ir žaizdos ant galvos = heksamitozė
pilvas jos visada toks buvo
QUOTE(Dilma @ 2013 12 16, 16:11)
Ačiū, Dilma, bandysiu pilstyti kasdien.
padariau sienele

kol gyvybes nera tai atrodo tragiskai
ir siules nzn kaip paslepti
matyt teks augalais uzsodinti, kad nesimatytu

Tiutiute, originaliai tu čia
Lauksim pilno vaizdo
QUOTE(tiutiute @ 2013 12 17, 16:27)
padariau sienele
ir siules nzn kaip paslepti
matyt teks augalais uzsodinti, kad nesimatytu 
o jei viduje akvos dar kartą pertepti? kažkiek tikrai paslėptų.