Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Emoli @ 2014 01 05, 22:19)
kodėl pas tave fleita žydiškai pajungta?

o kaip turetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 01 05, 23:17)
kur perkat trasas? ar yra naudojanciu vimi trasas? jas man rekomandavo zmogutis is kurio augalus pirkau  g.gif

as naudoju vimi. turiu "all in one" 5litru "buteliuka" tai liko koks litras
o perku tai taip- paskambinu ir susitinku prie stoties ikiuko smile.gif
geriausiai tai atrode kai pirkau trasas, daviau pinigu ir gavau piliuliu maisiuke biggrin.gif geras vaizdas is sono turejo atrodyt kai gauni pakeli su piliulem lotuliukas.gif ir dar prie stoties lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2014 01 05, 23:23)
o kaip turetu buti?  g.gif

na iprasta matyti kad fleita ant sonines sienos, o ne ant galines ir srove ne i virsu nukreipta
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 05, 22:25)
as naudoju vimi. turiu "all in one" 5litru "buteliuka" tai liko koks litras
o perku tai taip- paskambinu  ir susitinku prie stoties ikiuko smile.gif
geriausiai tai atrode kai pirkau trasas, daviau pinigu ir gavau  piliuliu maisiuke biggrin.gif geras vaizdas is sono turejo atrodyt kai gauni pakeli su piliulem  lotuliukas.gif  ir dar prie stoties  lotuliukas.gif

hihihi.gif gerai, kad nesustabde niekas lotuliukas.gif
a kokiais varpais reik paskambyt? gal ir man atnes lotuliukas.gif nes kitaip teks siustis, nes sake hales turguje prekiauja, bet kol as iki jo dasigausiu tai greiciau atsisiusti bus. tik va didesne pakuote labiau apsimoka, bet tada to grazaus purkstuko nebus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 05, 22:27)
na iprasta matyti kad fleita ant sonines sienos, o ne ant galines ir srove ne i virsu nukreipta

a ka as zinau kaip ten reik deti blush2.gif tai uzdejau kaip patiko rolleyes.gif o i virsu nukreipta, nes iki siol budavo burbuliatorius, o cia tai nera, tai labai neiprasta matyti, kad nera burbulu. o ir vandens pavirsius juda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 01 05, 23:29)
hihihi.gif gerai, kad nesustabde niekas lotuliukas.gif
a kokiais varpais reik paskambyt? gal ir man atnes  lotuliukas.gif  nes kitaip teks siustis, nes sake hales turguje prekiauja, bet kol as iki jo dasigausiu tai greiciau atsisiusti bus.  tik va didesne pakuote labiau apsimoka, bet tada to grazaus purkstuko nebus  biggrin.gif

buvau kazkada hales turguj.. turejo viena maza buteliuka lotuliukas.gif ten perardavinetojas smile.gif
tel nr ir meila atsiusiu i a.z
o pirk iskart maziuka ir litrini. bet siaip dabar nauja pakuote (litriniai) turi ant kamstuko uzmauta sugraduota induka
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 05, 22:34)
o pirk iskart maziuka ir litrini. bet siaip dabar nauja pakuote (litriniai) turi ant kamstuko uzmauta sugraduota induka

aha, bet su purkstuku mandriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 05, 22:27)

drinks_cheers.gif
geresnė cirkuliacija
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2014 01 05, 22:38)
drinks_cheers.gif
geresnė cirkuliacija

aisku. aciu. 4u.gif vadinasi reiks keisti. o yra skirtumas dar kurioje puseje? na ar salia filtro ar priesingoje puseje g.gif kas kiek laiko valote ir keiciate filtro uzpildus?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
reikia patarimo ax.gif ar galiu as molio granuliu iberti sodinant augala, grynai toj vietoj kur jis bus pasodintas, ar reikia visame akvariumo plote ? nesinoretu restartint viso akvariumo, o gruntas pas mane augalams per stambus, nes buvo dirbtiniai, o uzsinorejau gyvu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
O man kažkas su Vimi trąšom negerai. Po savaitės naudojimo augalai žiauriai susiskylėjo, nupuvo. Dabar nustojau naudoti, jau kokie du mėnesiai, viskas po truputį atsigauna, atželia sveiki nauji lapukai.
Va, iš pradžių galai, paskui šonai, galiausiai nugelto visiškai.

user posted imageuser posted image
Bandysiu kažkokias kitas pirkti. Pagal tą maisto medžiagų trūkumo aprašymą mangano trūksta g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta/Garda @ 2014 01 06, 11:57)
O man kažkas su Vimi trąšom negerai. Po savaitės naudojimo augalai žiauriai susiskylėjo, nupuvo. Dabar nustojau naudoti, jau kokie du mėnesiai, viskas po truputį atsigauna, atželia sveiki nauji lapukai.
Va, iš pradžių galai, paskui šonai, galiausiai nugelto visiškai.

Bandysiu kažkokias kitas pirkti. Pagal tą maisto medžiagų trūkumo aprašymą mangano trūksta g.gif

Pas mane tas pats vyksta, tačiau aš kažkaip suverčiau visą bėdą išoriniam filtrui, nes kaip tik toks pablogėjimas prasidėjo po to, kai vidinį filtrą pakeičiau į išorinį. Galvojau dėl to, kad be burbuliatoriaus trūkumas deguonies pasireiškia taip... Hmmm tada ko gero reikės mn irgi po teuputį raukti tas Vimi trąšas, nors mažą tai nieko tokio nepasireiškė. Tiesa, jame filtras vidinis, burbulus pučia...
Atsakyti