Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(kubilina @ 2014 01 09, 19:26)
Tiutiule - koks pas jus gruntas?

is senuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 09 sausio 2014 - 21:42
vilaila ir tiute per kiek laiko pas jus toks grozis subujojo ? g.gif .Mano toks varganas atrodo,gal kad tik spali paleistas g.gif o aplamai augalam ruduo ne pats geriausias metas verysad.gif
Papildyta:
manojo vaizdelis 524 zinuteje blush2.gif
Atsakyti
O aš darau bandymą - atjungiau visokius ten co2, nustojau pilt trąšas. Ir samanos žaliuot pradėjo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2014 01 09, 21:48)
vilaila ir tiute  per kiek laiko pas jus toks grozis subujojo ? g.gif

tai, kad nesubujoje ten niekas g.gif tik augalu truputis yra aukstu, bet siaip tai tik pries pora dienu sukista viskas ir jau matau kaip augalai ima skyletis doh.gif

QUOTE(Dilma @ 2014 01 09, 22:46)
O aš darau bandymą - atjungiau visokius ten co2, nustojau pilt trąšas. Ir samanos žaliuot pradėjo bigsmile.gif  biggrin.gif

o kaip kiti augalai reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 01 09, 22:54)
o kaip kiti augalai reaguoja?

Normaliai, atrodo. Kažkoks žalias a la lotosas auga gan sparčiai, pelia irgi, ir anubis nesiskundžia...
Atsakyti
Ir mano džiunglės rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 01 09, 23:35)
Normaliai, atrodo. Kažkoks žalias a la lotosas auga gan sparčiai, pelia irgi, ir anubis nesiskundžia...

g.gif idomu kodel cia taip... gal jau per didele koncentracija buvo visokiu medziagu susikaupusi g.gif

QUOTE(papūga @ 2014 01 10, 09:06)
Ir mano džiunglės rolleyes.gif

wow wub.gif
Atsakyti
Oho nuotraukų pavarėt, nus smagu thumbup.gif

Dilma įdomus eksperimentas ir logiškas, nes tavo augalai tokie, kuriems nebūtinas papildomai CO2 ir tręšimas.

Aš kaip žadėjau, užklausiau akvariumistų apie augalų problemas, sumalė į miltus teoriją, kad žiema kaip nors veikia mūsų akvukų augalus, geriausiai man patiko Gintaro Klimaičio komentaras, kad dažniausia priežastis augalų nykimo yra akvariumo permylėjimas drinks_cheers.gif

Tuomce, užviriau aš ten dar nedidelę diskusiją apie mūsų juodą gruntą, labai greit atsirado net keli, kuriems tas gruntas nepasiteisino visiškai, škias ne tik mums taip pasirodė, o taip ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 01 10, 10:27)

Dilma įdomus eksperimentas ir logiškas, nes tavo augalai tokie, kuriems nebūtinas papildomai CO2 ir tręšimas.

Aš kaip žadėjau, užklausiau akvariumistų apie augalų problemas, sumalė į miltus teoriją, kad žiema kaip nors veikia mūsų akvukų augalus, geriausiai man patiko Gintaro Klimaičio komentaras, kad dažniausia priežastis augalų nykimo yra akvariumo permylėjimas drinks_cheers.gif

Tuomce, užviriau aš ten dar nedidelę diskusiją apie mūsų juodą gruntą, labai greit atsirado net keli, kuriems tas gruntas nepasiteisino visiškai, škias ne tik mums taip pasirodė, o taip ir yra mirksiukas.gif

Pas mane bandė augti elechoaris ir blyxa. tongue.gif. Bet ta nunyko pakeitus filtrą, o eleocharį kažkas vis išrauna. Tai nusispjoviau - bus ir be pievos anoms gerai, jei šienauja.

Beje, į juodą gruntą pakeičiau mažajame akvariume. Tai nusibaigė mūsų vėžiukas sad.gif. Ir krevečių sumažėjo, ragalapis kankniu patapo ir valisnerkos tokios nususios liko... Ne kaži kas, vienžo, dėl juodo...
Atsakyti
Papūga, labai labai gražu thumbup.gif
Pas mus irgi juodas bazalto gruntas, bet augalų augimui/neaugimui įtakos nepastebėjau. Tik va dėl apšvietimo pasikeitimo (buvo labai mažai šviesos, nes vėl sugedo) išnyko valisnerijos, turiu vos porą mažų ūgliukų, gal atsigaus. Man jos tokios gražios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 10 sausio 2014 - 14:13
QUOTE(Dilma @ 2014 01 10, 11:22)
Pas mane bandė augti elechoaris ir blyxa. tongue.gif. Bet ta nunyko pakeitus filtrą, o eleocharį kažkas vis išrauna. Tai nusispjoviau - bus ir be pievos anoms gerai, jei šienauja.

Pas mane šitos žolės ir su vidiniu filtru, be CO2 nunyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 01 10, 15:07)
Papūga, labai  labai gražu  thumbup.gif
Pas mus irgi juodas bazalto gruntas, bet augalų augimui/neaugimui įtakos nepastebėjau. Tik va dėl apšvietimo pasikeitimo (buvo labai mažai šviesos, nes vėl sugedo) išnyko valisnerijos, turiu vos porą mažų ūgliukų, gal atsigaus. Man jos tokios gražios.

Ačiū ax.gif

Pas mane valisnerijų buvo ir jos labai bujojo, kol akvariumas buvo šviežias. Apart skystų trašų nenaudojau nieko. Yra nuomonių, kad valisnerija jauno akvariumo augalas, o paskui..
Atsakyti