Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(Blond @ 2013 11 18, 14:52)
Emiau 4 dydi, tikiuos labai neiskrist su 90 ax.gif

aš su 88 ėmiau 0 d, kitą savaitę jau gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 18, 15:23)
tai db nors ir patinka kuris factory megztukas, paziuriu jei sudetis tokia pati, nebeperku ax.gif

drinks_cheers.gif As irgi visus is sios serijos megztukus ignoruoju, nors kai kuriu ir noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 18, 16:01)
aš su 88 ėmiau 0 d, kitą savaitę jau gausiu smile.gif

ziuresim kuriai tiks, nes ir as buciau emus su 90cm 4dydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 11 18, 15:13)
ziuresim kuriai tiks, nes ir as buciau emus su 90cm 4dydi  g.gif

čia mano bus jau 3 pora marškinių, tiesa, ne džinsinių, todėl rami, žinau, kad tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 18 lapkričio 2013 - 15:15
Na, as paskaiciau, kad Enura su 85 eme 2 dydi, tai su 90 cm tikrai nedrisciau spraustis i 0 biggrin.gif Be to, mano paciai prie platesniu, tai ziuresim, kaip cia bus.

Reik prasyt Enuros marskinuku ismatavimu, nors jau po laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 18, 16:14)
čia mano bus jau 3 pora marškinių, tiesa, ne džinsinių, todėl rami, žinau, kad tiks smile.gif

As tiek Jcrew, tiek Factory S arba 6 matuojuosiu/perku marskinuku dydi, bet sie diznsiniai 4 geri buvo (per krutine 96cm). Jauciu todel, kad cia boy tipo. 4u.gif Nors dabar uzsisakiau ir 4, ir 6 - paziuresiu kaip gyvai abeji, nes kai matavausi 6 nebuvo. Jei kam reikes, galesiu ismatavimus parasyt, bet manau sia savaite negausiu dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 18 lapkričio 2013 - 15:29
su 85cm-2dydi ir su 96cm-4dydi g.gif tada man su 90cm reiktu 3dydzio biggrin.gif Is tikruju ne tik krutine svarbu, peciai daug ka duoda ir siaip nuo sudejimo priklauso, kai gausit mergaites butinai pasirodykit, ar bent jau ismatavimus parasykit 4u.gif Na isties idomu kurio reiktu, nes tie marskinukai vistiek man dar kirba ax.gif Gal kada ir neatsilaikysiu jiems, nes esu aplomai marskiniu gerbeja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute_klp: 18 lapkričio 2013 - 15:59
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 18, 15:28)
Jauciu todel, kad cia boy tipo.  4u.gif

man jie tokie ne slim-fit tipo atrodo, todėl manau, kad bus man tip-top, bet reikia sulaukti ir tada bus aišku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 18 lapkričio 2013 - 16:01
QUOTE(Blond @ 2013 11 18, 15:18)
Be to, mano paciai prie platesniu, tai ziuresim, kaip cia bus.

kūno sandara svarbesnė, negu tie cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 18, 16:15)
kūno sandara svarbesnė, negu tie cm smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri nors gavote tokia bliuskute ir galite pakomentuoti? Ar atitinka dydis ir kaip ji realiai ar verta demesio?smile.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 18, 13:02)
Merginos,  o merino golfuko su 90 cm S d. reikia? Bijau, kad XS butu labai aptemptas ax.gif
http://www.jcrew.com...isFromSale=true

Dideja as turiu XS merinuka-golfuka pernai metu retro jade, tai buvo kaip tik. Nors skalbiau tik rankomis, bet kazkiek pasitrauke, tai ties peciais kazkaip aptemptoka gaunasi, dabar noreciau S dydzio turbut 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 11 18, 13:05)
Dideja, ir as neatsilaikiau pries swing'a ax.gif

ir as blush2.gif

QUOTE(Lyn @ 2013 11 18, 13:42)
Merginos,  as  irgi  vis  pagalvoju apie  tunika  su  odinem  kisenem. Bet  jos  nepaskalbsi,  teks  nesti tik  i  valykla,  tai  jusu neatbaido ?  g.gif

vat sitas mane irgi stabdo nuo jos ax.gif

QUOTE(Blond @ 2013 11 18, 15:18)
Na, as paskaiciau, kad Enura su 85 eme 2 dydi, tai su 90 cm tikrai nedrisciau spraustis i 0  biggrin.gif Be to, mano paciai prie platesniu, tai ziuresim, kaip cia bus.

Reik prasyt Enuros marskinuku ismatavimu, nors jau po laiko biggrin.gif

rasiau ismatavimus, surasiu posta pakartosiu 4u.gif

QUOTE(Elle_ @ 2013 11 18, 15:59)
man jie tokie ne slim-fit tipo atrodo, todėl manau, kad bus man tip-top, bet reikia sulaukti ir tada bus aišku smile.gif

pasirodykit kai gausit, man labai idomu kaip atrodys ax.gif 4u.gif
As tai manau kad man 0 dydzio rankoves butu per siauros, neitu uzsiraitot normaliai, o graziausiai sitie marskiniai man atrodo su atraitotom rankovem rolleyes.gif
Atsakyti